Kõhu pealt pekki vähemaks
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kõhu pealt pekki vähemaks
- This topic has 37 replies, 24 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
juuli 4, 2007 at 7:10 p.l. #118886
triinum
Memberhommikune jooks enne s66mist, enne yks fat burner. Minu k6hupekk l2heb praegu suht kiiresti…
juuli 5, 2007 at 8:33 e.l. #11889554321
MemberÜhes ajakirjas soovitati näiteks trenni ajaks toidukile ümber kõhu tõmmata. Selle sama toidukile kasutamisega lükati ümber ka väide, et rasva ei saa kehalt piirkonniti põletada. Äkki keegi oskab selle kohta rohkem infi jagada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kile paneb sind ainult rohkem higistama, mis suurendab kalorite kulutamise hulka… Aga, kas see ebameeldivus seda väärt kh on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 5, 2007 at 9:00 e.l. #118896eufooria
MemberÜhes ajakirjas soovitati näiteks trenni ajaks toidukile ümber kõhu tõmmata. Selle sama toidukile kasutamisega lükati ümber ka väide, et rasva ei saa kehalt piirkonniti põletada. Äkki keegi oskab selle kohta rohkem infi jagada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma kasutan kilet saunas, aga kui kavatsed pärast sauna mõne õlle ära juua, siis pole kilel erilist mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 5, 2007 at 4:49 p.l. #118927Vilps
Memberhommikune jooks enne s66mist, enne yks fat burner. Minu k6hupekk l2heb praegu suht kiiresti…Olen ka väga tihti seda kuulnud, et hommikune jooks enne sööki on kõige efektiivsem.
Aga tahaks teada, miks see just nii on? Midagi ainevahetusega seoses?
juuli 5, 2007 at 4:55 p.l. #118928Bonsuna
MemberOlen ka väga tihti seda kuulnud, et hommikune jooks enne sööki on kõige efektiivsem.Aga tahaks teada, miks see just nii on? Midagi ainevahetusega seoses?
Hommikul enne söömist on veresuhru tase madal, Nüüd ennast intensiivselt liigutama hakates on organism sunnitud energiat sünteesima oma varudes, ehk siis rasvarakkudest, kuna maost pole midagi tulemas. Sama või peaaegu sama efekt on kui teha aeroobset kohe peale jõutreeningut. Energiavarud on enamasti siis ammendatud ja organismis toimub sama energiasaamis skeem mis hommikul tühja kõhugagi ennast liigutades.
Ennast kilesse mässida on sama mis üritada rasvu saunalaval põletada. 99% kaalu langusest on tingitud vedeliku kaotusega, Selle jood nii või naa kiiresti tagasi. Seega mõtetu, kui sa just hetkeks ei taha ennast kaalule astudes “lohutada”.
juuli 5, 2007 at 5:32 p.l. #118931ROtter
MemberHommikul enne söömist on veresuhru tase madal, Nüüd ennast intensiivselt liigutama hakates on organism sunnitud energiat sünteesima oma varudes, ehk siis rasvarakkudest, kuna maost pole midagi tulemas. Sama või peaaegu sama efekt on kui teha aeroobset kohe peale jõutreeningut. Energiavarud on enamasti siis ammendatud ja organismis toimub sama energiasaamis skeem mis hommikul tühja kõhugagi ennast liigutades.Ennast kilesse mässida on sama mis üritada rasvu saunalaval põletada. 99% kaalu langusest on tingitud vedeliku kaotusega, Selle jood nii või naa kiiresti tagasi. Seega mõtetu, kui sa just hetkeks ei taha ennast kaalule astudes “lohutada”.
See tühja kõhuga jooks on selline kahe otsaga asi.
Kõigepealt kulutatakse ära ikka organismi glükogeenivarud, mida jätkub 45-60 min. Kuna peale jooksu on veresuhkru tase veelgi langenud, võib mõnel tekkida hüpoglükeemiline seisund. Kuna veresuhkru tase on madal, tekitab see suurenenud söögiisu, lisaks veel värskes õhus viibimisega saadud positiivne emotsionaalne laeng, mis samuti soodustab söögiisu.
juuli 19, 2007 at 3:24 p.l. #119621co2
Memberma olen 16a,169cm pikk ja 73 kg
Talvel käisin peaaegu iga päev jõusaalis ja tegi peale trenni kõhulihaseid aga kõhulihased ei anna välja. Mis ma peaks tegema ?
juuli 19, 2007 at 5:42 p.l. #119626Karu
Memberma olen 16a,169cm pikk ja 73 kgTalvel käisin peaaegu iga päev jõusaalis ja tegi peale trenni kõhulihaseid aga kõhulihased ei anna välja. Mis ma peaks tegema ?
Üks hea mõte oleks üritada rasva põletada…
juuli 19, 2007 at 6:14 p.l. #119631co2
MemberÜks hea mõte oleks üritada rasva põletada…
juuli 19, 2007 at 9:35 p.l. #119633Karu
Memberaga kuidas ma rasva põletan ???Okei… teeme nüüd nii, et näiteks alustuseks loed selle siinse teema läbi.
Siis jätkuks pane otsingusse sõna rasva põletamine või kaalust allavõtmine vms.
Ja kui ikkagi kohe üldse ei oska, siis küsi palun uuesti.
juuli 20, 2007 at 7:28 e.l. #119643rainisk
Memberma olen 16a,169cm pikk ja 73 kgTalvel käisin peaaegu iga päev jõusaalis ja tegi peale trenni kõhulihaseid aga kõhulihased ei anna välja. Mis ma peaks tegema ?
Kõhulihastele massi tegid ? Väga effektiivselt saab kõhulihaseid treenida lisaraskusega ja madalamate kordustega ! Või tegid iga kord ekstreemselt pikki seeriaid ilma raskusteta ?
juuli 20, 2007 at 9:07 e.l. #119655Alexander Andrusenko
ModeratorProbleem ei ole ilmselt selles, et kõhulihaseid peab rohkem (või teistmoodi) treenima, vaid selles, et rasvaprotsenti peab alandama, nagu teema algataja ise ka mainis.
juuli 20, 2007 at 9:28 e.l. #119656co2
MemberProbleem ei ole ilmselt selles, et kõhulihaseid peab rohkem (või teistmoodi) treenima, vaid selles, et rasvaprotsenti peab alandama, nagu teema algataja ise ka mainis.Kuidas ma alandan rasvaprotsenti???
juuli 20, 2007 at 12:15 p.l. #119666Alexander Andrusenko
ModeratorAlusta, nagu soovitati, selle teema lugemisest, siis jätka sujuvalt selle portaali artiklite lugemisega, siis võiks soetada treening- ja toitumiskava.
juuli 20, 2007 at 1:02 p.l. #119670co2
MemberAlusta, nagu soovitati, selle teema lugemisest, siis jätka sujuvalt selle portaali artiklite lugemisega, siis võiks soetada treening- ja toitumiskava.kas jalgrattaga sõitmisega ei alanda rasva?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.