Kõhu pealt pekki vähemaks
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kõhu pealt pekki vähemaks
- This topic has 37 replies, 24 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
juuli 2, 2007 at 8:44 p.l. #11117
Anonüümne
GuestOlen 15a, 173 pikk ja kaalun 55 kilo.
Käin jõusaalis üle päeva, kuid on üks mure. Nimelt olen juba pool aastalt usinasti kõhulihased teinud, aga kuna kõhu pealt on väike pekikiht siis neid ei ole väga välja näha.
Kas peaksin kõhulihased edasi tegema, või hoopis jooksma hakkama, sest kui venitan kõhupeal olevat nahka siis on kõhulihased ülihästi näha-
Niisiis, kui palju ma peaksin päevas keskmiselt jooksma (30min või 5km või midagimuud) ning kas igapäev või ülepäeva? Või hoopis nii et käin jõukas ära ja siis lähen jooksma. PS: Toitun korralikult!
Kõik ettepanekud on teretulnud.
juuli 2, 2007 at 9:11 p.l. #118812MEE
Membersirvi foorumit, siin on just seda “tahan kõhu pealt rasva vähemaks saada” teemat on nõrkemiseni arutletud… pane otsingusse “kõht” v “kõhu” or smt ja loe
juuli 3, 2007 at 7:11 e.l. #118814tann15
Membermul sama probleem aga treenin väga tugevalt kõhtu iga päev.Ülepäeviti käin jooksmas ja tõmban ergomeetrit kuskil tund aega ja väga hästi rasv väheneb kõhu pealt
juuli 3, 2007 at 8:12 e.l. #118817matu124
Membermina aga vötan enne igat trenni kofeiinitablette ja nagu näha tasakesi rasv kaob, toitumist pole muutnud ja samuti ka aeroobset pole lisanud
juuli 3, 2007 at 12:21 p.l. #118820Angel-liis
Membermina aga vötan enne igat trenni kofeiinitablette ja nagu näha tasakesi rasv kaob, toitumist pole muutnud ja samuti ka aeroobset pole lisanudJah, aga mul läheb see pulss pärast nende kofeiinikate võtmist nii üles…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …vahest selline tunne, et mõni vaatab, et ma hakkan sinna crossingu selga ära surema, aga tegelt ma üritan pulssi mitte üle 140 lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2007 at 3:15 p.l. #118827eintsius
MemberKui kõhulihased ei taha välja tulla ja rasva on vähe, siis on nende puuduseks liiga väike mass. Mida pole, seda ei saa näidata. Kõhulihastel tuleb samuti massi treenida nagu muudel lihastel. Selleks on kordustevahemik 8…15 paras. Külgmiste kõhulihastel ei tasu väga massi treenida, sest see rikub asja ilu ära(hästi näha breiktantsuga tegelevatel sportlastel).
juuli 3, 2007 at 6:50 p.l. #118830Liinu
MemberNo tantsijatel (nii breigis kui muu stiili puhul) on ka külgmised kõhulihased poole olulisemad kui kõhu sirglihas, kuna kõlgmised lihased aitavad
1. keha paremini kontrollida
2. hoiavad tasakaalu keerukate kombinatsiooonide puhul
3. aitavad hoida kontrolli keha üle
4. hoiavad keha “üleval”
juuli 3, 2007 at 7:30 p.l. #118831eintsius
MemberTean seda. Mõtlesin, et lihtsalt sellisel sportlasel, kelle jaoks on just välimus oluline, ei ole kasulik külgmisi kõhuilhaseid eriti võimsaks treenida.
juuli 4, 2007 at 3:02 e.l. #118835kuuliks
MemberLisaks kõhulihastele võib võtta veel ka L-karnitiinikapsleid ja juua L-karnitiini sisaldavaid spordijooke enne treeningu algust.
juuli 4, 2007 at 12:06 p.l. #118856jrx
MemberOlen 15a, 173 pikk ja kaalun 55 kilo.Kas peaksin kõhulihased edasi tegema, või hoopis jooksma hakkama, sest kui venitan kõhupeal olevat nahka siis on kõhulihased ülihästi näha-
Esiteks ma soovitan mitte selle pärast väga muretseda, sest sa oled isegi selle vanuse kohta oma pikkuse kohta VÄGA KERGE s.t. ilmselt kõhna.
Teiseks selleks, et ma kujutan ette, et niiviisi kõhulihaseid välja saada nagu sa tahad, selleks peab olema rasvaprotsent ca 5, aga seda pidevalt hoida on üsna mõttetu.
Nii et hetkeinfo põhjal kaldun arvama, et just söö ja tee trenni ja see on pseudoprobleem. Õige lihas on ka veel tulemata, kasvata see ära ja siis vaata kui välja sa kõhulihast saad/tahad.
juuli 4, 2007 at 12:20 p.l. #118858MEE
MemberJah, aga mul läheb see pulss pärast nende kofeiinikate võtmist nii üles…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …vahest selline tunne, et mõni vaatab, et ma hakkan sinna crossingu selga ära surema, aga tegelt ma üritan pulssi mitte üle 140 lasta 
miks sa pulsisagedust nii madalal hoiad? 140bpm on selline chill aeroobne tsoon ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2007 at 1:04 p.l. #118862PT London
Membermiks sa pulsisagedust nii madalal hoiad? 140bpm on selline chill aeroobne tsoon ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas kellegile!
juuli 4, 2007 at 2:35 p.l. #118866Alexander Andrusenko
ModeratorAeroobne lävi on erinevatel inimestel erinev – olenevalt soost, vanusest, treenituse tasemest jne. Ja kui Angel-liis aeroobset trenni teha tahab, siis 140 peaks tema jaoks küll vägagi sobiv olema.
juuli 4, 2007 at 2:50 p.l. #118867Metalstorm
MemberÜhes ajakirjas soovitati näiteks trenni ajaks toidukile ümber kõhu tõmmata. Selle sama toidukile kasutamisega lükati ümber ka väide, et rasva ei saa kehalt piirkonniti põletada. Äkki keegi oskab selle kohta rohkem infi jagada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2007 at 7:03 p.l. #118885Angel-liis
Membermiks sa pulsisagedust nii madalal hoiad? 140bpm on selline chill aeroobne tsoon ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see oleks Pumbile vahelduseks …nö rasvapõletus trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.