ma teen iga trenni löpux 60 köhulihast pingil iseenesest jaksan rohkem aga ple mu meelest mötet sest ma ei keskendu nende treenimisele,kalle on maximum ja arenenud on kenasti,kena 6pack on tunda. ??:”>
EI tea kuidas keegi , aga teen peale igat trenni 3 x 30 kõhulihast ja sixpak on päris hästi nähtav. Mul tuli sedasi 6pak mingi 6 nädalaaga välja . Kuid eks see oleneb ka sellest millises vormis keegi on ! ??:”>
EI tea kuidas keegi , aga teen peale igat trenni 3 x 30 kõhulihast ja sixpak on päris hästi nähtav. Mul tuli sedasi 6pak mingi 6 nädalaaga välja . Kuid eks see oleneb ka sellest millises vormis keegi on ! ??:”>
siis ju päris hea ikka ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma iga päev rügan kõhtu ~300 kordust erinevatel harjutustel tunnen küll et kõht suht tugev aga six pack ainult piilub vahest ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
eelmisel aastal k2isin spinningut proovimas. v2sitas h2sti, aga muidu poolaeroobika minumeelest. mingi tibi tantsib ees ja ajab m8la suust v2lja, kuid yks asi mis ma sealt kaasa sain on IMEHEA k6hulihaste harjutus. p2rast seda onk6ht lihtsalt L6HKEMAS! ylik6va, areng on tohutu:)
Kurat küll mis lahmimine siin käib – järgmised kasutajad võivad uhkustada oma grammatiliste oskustega ja läbustamisega ning saavad järgmised X päeva postitada ainult tänu moderaatoritele.