Kohtunike diskvalifitseerimise tingimused.
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kohtunike diskvalifitseerimise tingimused.
- This topic has 37 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2009 at 6:07 e.l. #216823
Aile
MemberAile – tee oma ettepanekud juhatusele, sest foorum ei otsusta siin nagunii midagi. Enamus foorumi külastajatest ei oska hindamiseteemadel kaasa rääkida, kuid juhatuses on meil kodanikud, kes ka otseselt kohtuniketöö eest vastutavad – Indrek Otsus näiteks? Ma saan aru küll, et tahad minust kui kohtunikust lahti saada, kuid kas siin selline plõksimine aitab? Kas isiklikuks minemine pakub sulle rahuldust? Tean, et toimetad mõttega, et on vaid sinu arvamus ja vale arvamus, kõikidest sinu sõnavõttudest (mitte ainult käesolevas teemas) kumab seel läbi. Ole hea, pane oma konstruktiivne ettepanek paberile ja esita EKFL-i juhatusele. Eelmisel aastal tegin ise sama, kuna nägin alaliidu töös puudusi ja usu mind – see ka töötab. Siin lahmimine ei vii sind edasi, kui sa TÕESTI tahad midagi parandada, mitte arutada kellegi personaalküsimust. Mis puudutab sigade sõjaväkke minekut (sinu kommentaar võistluse juhendi teemas), siis olen kindel, et nii mõneski riigis kasutatakse neid intelligentseid loomi sõjaväes (USA kasutab sigu, riietades nad soomusvestidesse ja istutades Hummeritesse, kontrollides seega sõduritele mõeldud vestide ja muu kaitsevarustuse toimet, kui Hummeri all või ligidal peaks plahvatama miin) nagu ka koeri ja delfiine, nii et ei midagi uut siin päikese all. Pealegi pole ma kellelegi andnud lubadust lavale tulla, seega kohustusi mul sellel teemal ei ole. Seega – kirjuta viisaka käekirjaga üks korralik kiri juhatusele, kus sa viitad kohtuniketöö puudustele ning samas tee ka oma ettepanekud tulevikus nende vigade ja puuduste ärahoidmiseks. Loodan, et väljendasin ennast piisavalt selgelt nii sinu kui kõigi teiste jaoks?Enesekindlust on mul t6esti kui ma enese eest ei v6itle. Kaebusi on juba nii pikka aega v6istlejate poolt tulnud, et midagi on vaja ette v6tta.
…ja kindlasti ma sellel teemal ka juhatusega r22gin. Nii v6i naa oli see plaanis.
Mis aga teie isikusse puutub, siis paar aastat oleme me pidanud ainult seda suurt suud siin kuulma. Kommentaarid tydrukute kohta on olnud alandavad ja ahistavad jne.
Mina v6itlen meie spordiala eest, kelle poolt v6i vastu teie v6itlete, las j22da teie oma sydametunnistusele.
Erinevalt teistest tydrukutest, ei ole ma sunnitud v6istlema Eestis
september 2, 2009 at 6:10 e.l. #216825Jackie
MemberErinevalt teistest tydrukutest, ei ole ma sunnitud v6istlema Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes neid sunnib?
september 2, 2009 at 6:20 e.l. #216829Raivo Piiber
MemberEnesekindlust on mul t6esti kui ma enese eest ei v6itle. Kaebusi on juba nii pikka aega v6istlejate poolt tulnud, et midagi on vaja ette v6tta.…ja kindlasti ma sellel teemal ka juhatusega r22gin. Nii v6i naa oli see plaanis.
Mis aga teie isikusse puutub, siis paar aastat oleme me pidanud ainult seda suurt suud siin kuulma. Kommentaarid tydrukute kohta on olnud alandavad ja ahistavad jne.
Mina v6itlen meie spordiala eest, kelle poolt v6i vastu teie v6itlete, las j22da teie oma sydametunnistusele.
Erinevalt teistest tydrukutest, ei ole ma sunnitud v6istlema Eestis
september 2, 2009 at 8:07 e.l. #216849Aile
MemberMilles seisneb minu suur suu? Ja milliseid ahistavaid ja alandavaid kommentaare olen ma tüdrukute kohta andnud? Ja mida konkreetselt sina, Aile, oled meie spordiala heaks teinud?Keegi ei sunni kedagi võistlema, ka neid teisi tüdrukuid, saati siis sind.
Oh! Teie reaktsioonid on j22dvustunud isegi videosse, meil ei ole vaja eriti sygavalt tuhnida.
september 2, 2009 at 8:12 e.l. #216851Raivo Piiber
MemberOh! Teie reaktsioonid on j22dvustunud isegi videosse, meil ei ole vaja eriti sygavalt tuhnida.Teil? Ok, ma saan aru, kui sa mind viisakusest teietad, kuid meil? Et sa ka endast mitmuses räägid … Jah, see video Balti Matshi kohta on kõigile kättesaadav ja kui vaadata seda võitjat, siis peab asi paika. Isegi III koha omanik oli parem kui toonane võitja! Aga tule lavale kogu oma hiilguses ja vaatame, kuhu me sinu paigutame. Äkki oled isegi parim veteran? Sry, äkki olete!
september 2, 2009 at 8:12 e.l. #216853Aile
MemberKes neid sunnib?
september 2, 2009 at 8:19 e.l. #216855Raivo Piiber
MemberTydrukud armastavad seda spordiala ja Eesti Meistriv6istlused oleks ju parim ja k2ep2raseim v2ljund. V6istlemine on yks parimaid motivaatoreid arenguks.Meil on olnud siin aastate l2bil6ikes ytlemisi v6istlejate eneste seas, kuid see tundus mulle arusaadavam (dieet…n2rv must jne). Kohtunikud PEAVAD k2ituma v22rikalt.
Hetkel v6istlejate l2bisaamine on parem, kui see kunagi varem on olnud ja kohtunik ise yritab mingit intriigi ja lavatagust v6istlust arendada.
Enda kohta, kuni veel võin pidada ennast kohtunikuks, võin öelda, et mingeid intriige mina ja minu sportlased ei keeruta. Vastupidi – nemad väldivad avalikku suhtlemist ja tegelevad vaid sportimisega. Ja kuidas oskab Aile rääkida kõikide võistlejate eest? Ning inimesele, kes natukenegi on selle alaga kokku puutunud (võistelnud), siis peaks olema selge, et ka võistlejate vahel käib juba lava taga psühholoogiline võistlus. Ka hea vormi tõttu võib kehva psüühikaga inimene kaotada! Seega, kallis spetsialist Aile – räägi enda eest, kui sa just kedagi konkreetselt ei esinda.
Tagasi tulles minu suure suu juurde – postituste arvu vaadates on Aile meil siin üks suurimaid jutupaunikuid!
september 2, 2009 at 8:30 e.l. #216856Raivo Piiber
MemberAustatud foorumlased, lugupeetud Aile Kuuda
Üldiselt loen ma selle teema siin foorumis enda jaoks lõpetatuks, kuid kui keegi tahab minult midagi küsida, mida ma olen teinud meie spordiala arendamiseks või ka kohtunikutööd puudutaval teemal, siis minu kontaktid on avalikud ja avatud kõigile minu kodulehel. Vabalt võib helistada, kirjutada ja küsida kommentaare. Kui minu persoon kui selline ei rahulda lugupeetud Ailet, siis ma ei saa teda siinkohal aidata. Kui minu persoon ei rahulda alaliitu, siis võtab alaliit vastu vastavad otsused – tahavad nad mind näha meie spordiala Pärnus edendamas või mitte. Sõltumatuks treeneriks ja ettevõtjaks jään ma ikka, vaatamata sellele, kas lugupeetud Aile seda soovib või mitte. Ja alaliidu liikmeks jääb ka minu klubi!
Lugupidamisega
Raivo Piiber
SK Tervisex/Delta Sport OÜ
50 73 703
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.