Kõht + venitamine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõht + venitamine
- This topic has 20 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
vaher.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2009 at 1:55 p.l. #186985
Nana
MemberMitte rasv ei hakka aletes 30st min põlema, vaid alates 30st minutist hakkab ta intensiivsemalt põlema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja valku e proteiine saab lihad, linnuliha, sealiha, loomaliha, metsloomaliha, kalad, kohupiimad (lahjad ja maitsestamata), kodujuust, lahjad juustud minimaalsete süsivesikutega (nt mozarellad), muna.märts 17, 2009 at 2:02 p.l. #186987Ronda
MemberOkei, ma siis üritan selliseid asju rohkem süüa. Aitäh, et ütlesid.
Aga, et 30 minutist hakkab intensiivsemalt põlema, ehk rasv hakkab kiiremini kaduma? Ma teen ühe näite:
On kaks tüdrukut, mõlemad samavanad, pikad. Tüdrukutel on ees pekikõht ja soovivad sellest nädala lõpuks vabaneda ( okei, tegelt nii kiirelt ei saa, aga oletame, et saab ). Nad hakkavad jooksmas käima. Mõlemad jooksevad hommikuti ja õhtuti sama ringi, üks jookseb 30 min, ning teine jookseb 40 min. Kumb siis paremat tulemust näeb? Kindlasti see, kes jookseb 40 minutit, sest tema rasv põleb rohkem, kui esimese oma ja tema tulemus jõuab kiiremini kätte. Või saan ma millestki valesti aru? Loll nagu ma olen, ei mõista eriti selliseid asju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2009 at 3:48 p.l. #187005Cobrita
MemberOkei, ma siis üritan selliseid asju rohkem süüa. Aitäh, et ütlesid.Aga, et 30 minutist hakkab intensiivsemalt põlema, ehk rasv hakkab kiiremini kaduma? Ma teen ühe näite:
On kaks tüdrukut, mõlemad samavanad, pikad. Tüdrukutel on ees pekikõht ja soovivad sellest nädala lõpuks vabaneda ( okei, tegelt nii kiirelt ei saa, aga oletame, et saab ). Nad hakkavad jooksmas käima. Mõlemad jooksevad hommikuti ja õhtuti sama ringi, üks jookseb 30 min, ning teine jookseb 40 min. Kumb siis paremat tulemust näeb? Kindlasti see, kes jookseb 40 minutit, sest tema rasv põleb rohkem, kui esimese oma ja tema tulemus jõuab kiiremini kätte. Või saan ma millestki valesti aru? Loll nagu ma olen, ei mõista eriti selliseid asju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasvapõletuseks on kõige õigem pulss 130-140.Targem oleks selle pulsi järgi joosta,mitte minutite,muidugi mida kauem seda parem.
märts 17, 2009 at 3:56 p.l. #187008LaizeN
MemberRasvapõletuseks on kõige õigem pulss 130-140.Targem oleks selle pulsi järgi joosta,mitte minutite,muidugi mida kauem seda parem.märts 18, 2009 at 8:25 e.l. #187123jrx
MemberNatuke kurb vaadata vastuseid selles teemas.
Igatahes – lisaks sellele, et ainult küsida, proovi hakata ka ise palju infot hankima. Vaata millised on siin treeningkavad, millised toitumisnõuanded. Hetkel sööd liiga vähe ning sealjuures siiski protsentuaalselt liiga palju süsivesikuid.
See 30-minuti rasvapõletuse jutt pole tegelikult nii oluline – rasvapõletuse koha pealt kindlasti rohkem loeb treeningu üldmaht.
märts 18, 2009 at 10:04 e.l. #187136vaher
MemberKui lähed hommikujooksule, pea meeles kolme asja:
– JOO VETT. Nii väldid kortisooli põhjustatavat kataboolset seisundit.
– ÄRA TEE INTENSIIVSEMALT KUI 70% MAKSIMAALSEST, ehk väldi tugevat hingeldamist; nii suudab organism põletada rasvu ega ole nii sõltuvuses suhkrutest.
– ÄRA VENITA TRENNI LIIGA PIKAKS, jälgi enesetunnet ning ära lase veresuhkrul liiga madalale langeda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.