Skip to main content

Kõht trimmi

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kõht trimmi

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • Autor
    Postitused
    greenu
    Member

PS olen vabandanud ennemgi et t2pit2hed puuduvad, mis teha kui mul 10a vana laptop millel neid pole
    jrx
    Member

Lihtsalt märkeks – puhtalt numbri järgi on 5 kilo alla võimalik võtta 70kilosel inimesel paari päevaga. Aga see on vee arvelt. Numbri taga ajamine on mõttetu, kui ei ole kaaluklassidega alas võistlev sportlane.

gmaster
    Member

ma arvan et see nüüd küll meest ei tee kui ta 170 cm juures 70kg on

kas siis kergejõustliklased polegi mehed?

andi93
    Member

arvan et siis normaalne kui see 70kg kõik lihaseid mitte rasva:D

Tahan lihaseid ,ja rasva põletada

gmaster
    Member

no minuarust pole 70kg 170cm jaoks palju vaid on just 6ige kaal.

S66ma peab normaalselt. K6hulihased saab trimmi kiirelt, tee puki peal k6hulihaseid 4xmax, ehk siis 4 seerjat nii palju k6hulihaseid kui j6uad ja paari n2dala p2rast hakkad juba tulemusi n2gema.

Jalgadele on minu arust parim harjutus ikka kykk kangiga, aga j2lgi ikka et sa sirge seljaga seda teed, aga kui sa juba korvpalli mainisid, siis loeb ka hyppev6ime, seda saad nii, et teed hyppeid kangiga, v6imalikult raske raskusega (mingi 3×6 seerjat umbes).

PS olen vabandanud ennemgi et t2pit2hed puuduvad, mis teha kui mul 10a vana laptop millel neid pole

daemonium
    Member

arvan et siis normaalne kui see 70kg kõik lihaseid mitte rasva:D

Tahan lihaseid ,ja rasva põletada

Korraga nagu hästi ei saa,

greenu
    Member

julgen vastu vaielda, kõhtu on soovitav teha ka lisaraskusega

ja palju õnne nende hüpetega võimalikult raske kangiga (head aega põlved)

veab kui põlved vigastab … kang õlal ja hüpe = seljavigastus tavaliselt ..

andi93
    Member

Kang pikkust ei või kinni lüüa?

greenu
    Member

pikkus ikka geenides …. ja seda enam et kang on õlal vaid pisikese osa ajast … siis kui enamuse ajast on raskus õlul siis võib olla probleeme kuid nii väike aeg ei mõjuta ….. hiinas või kusagil seal pilusilmade maal on ju nii et kuningliku pere liikmetele pannakse pärast sündi mingid puukingad jalga ja siis kannavad neid surmani … jalg ei kasva seal …

andi93
    Member

ok

aga lihaseid ja rasva ei saa koos korraga?

greenu
    Member

saab küll nad tavaliselt tulevadki koos kui massi treenid siis pead palju sööma ja tavaliselt palju söömisega kaasneb ka rasvakihi paksenemine …. arvan et tahtsid küsida et kas korraga saab rasvast lahti ja lihast juurde ja vastus on ei …. uuri teistest teemadest mix see nii hästi ei lähe ja siis postita siia vastus …. et siis väike näpuharjutus sulle

andi93
    Member

aga alla võtta lihtsalt?

daemonium
    Member

aga alla võtta lihtsalt?

No mõtle nüüd rahulikult:no kuidas sa saad alla võtta,kui lihast kasvatad?Ühel juhul tuleb süüa,teisel juhul vajalik dieet.

andi93
    Member

tahan kõhutrimmi ja jalad

Toitumiskava on samasugune nagu dieetiks vajalik?

smack
    Member

kui sa juba korvpalli mainisid, siis loeb ka hyppev6ime, seda saad nii, et teed hyppeid kangiga, v6imalikult raske raskusega (mingi 3×6 seerjat umbes).

Kasutaja “aries” pani “veits” selle hüppvõime arendamisega veits mööda.

Muideks üks võimalus on küll hüpped kangiga ja VÄIKESE raskusega, aga niipalju kui ma olen bodybuilding.com-is artikkleid lugenud pole ma leidnud ühtegi teemat, mis soovitaks hüppeid kangiga.

On tuhat muud võimalust hüppevõime arendamiseks. Ja pealegi oma keha raskusest piisab hüppete sooritamiseks, kusjuures siingi soovitatakes siiralt soojaks teha, kuna võib väga kergesti vigastuseni jõuda.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.