Kõht täis peale proteiini
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kõht täis peale proteiini
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Rebane.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2006 at 5:48 p.l. #6661
kent
MemberMul tekkis selline küsimus, et kui ma peale trenni joon proteiini ära ja mul läheb kõht täis, kas siis on see märk sellest, et ei teinud korralikult trenni? Et proteiin ei lähe mitte lihastesse vaid kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 2:13 p.l. #70553Kristjan-Johannes Konsap
MemberVat toiduga ongi selline huvitav asi, et selle seedimine toimub põhiliselt maos, ja et toitained lihastesse jõuaks, peab toit seeduma ja imenduma. Toit ei lähe otse lihastesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt ongi kõht siis täis, sest kõik need vedelikud võtavad ikka päris palju ruum ja ega ta sul momentaanselt ei imendu, sest veri on pärast trenni lihastes ja siis mõne aja pärast läheb seedeelunditesse.
veebruar 13, 2006 at 3:09 p.l. #70777crawe
Memberkannatust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja muidugi vahe seisneb selles ka kui palju sa proteiini sheiki paned ning kas see on hüdrolüüsitud või mitte!veebruar 13, 2006 at 4:50 p.l. #70788kent
MemberEi ma küsisin lihtsalt sellepärast, et kui mul on rinna õla ja triitsi treening siis ei jää kõht peale shake joomist täis, aga peale juua biitsi, selja trenni siis jääb kõht täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2006 at 3:18 p.l. #71523theONE1
MemberEi ma küsisin lihtsalt sellepärast, et kui mul on rinna õla ja triitsi treening siis ei jää kõht peale shake joomist täis, aga peale juua biitsi, selja trenni siis jääb kõht täis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga huvitav case muidugi, aga see et ta sul korraks täis jääb, see on ju täiesti normaalne. Kui suur see kogus sul on mida sa endale sisse ajad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2006 at 3:39 p.l. #71531TANK
Membermuidugi läheb toit suust makku…
kui sa tahad et proteiin kohe lihastesse läheks siis pead seda lihaste peale määrima….
nagu shampoonid mis sisaldavad aminohappeid ja vitamiine… sa ei söö neid… vaid ikka määrid juustesse…
veebruar 17, 2006 at 7:22 p.l. #71572kent
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga huvitav case muidugi, aga see et ta sul korraks täis jääb, see on ju täiesti normaalne. Kui suur see kogus sul on mida sa endale sisse ajad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>~30 g valk + ~60 g süsivesikud
veebruar 20, 2006 at 7:40 e.l. #71712Rebane
Keymastermuidugi läheb toit suust makku…kui sa tahad et proteiin kohe lihastesse läheks siis pead seda lihaste peale määrima….
nagu shampoonid mis sisaldavad aminohappeid ja vitamiine… sa ei söö neid… vaid ikka määrid juustesse…
Hm. Inimesed peaks hakkama
tag’e kasutama, muidu mõni kavalpea mõtlebki et proteiini tuleb lihase peale määrida ja noh… Nii võib veel hiljem füüsiliselt noomida saada kuskil nukataga vms. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.