Skip to main content

Kõht & Rind

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kõht & Rind

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Codex
    Member

Kaal 63,5kg

Pikkus 170cm

Vanust 17( alles sain )

Kõht

Kõhul on imeõrn pekikiht, mis takistab mu imepisikesi kuubikuid välja tungimast. Seega oleks vaja abi, kuidas saaks ilusad kuubikud välja ?

Ülemised pmst on väljas. Sooviks ka neid külgmisi välja( kuidas neid treenida )?

Rind

Olen rinda väheke treeninud( mitte mingi kava järgi vaid lihtsalt teen mingit harjutust ). Välisrind( käe juures ) on korralikult prinkis, kuid mida rohkem sissepoole seda probleemem, siserind peaaegu et puudub. Seega kuidas treenida rind tervikult prinki?

Loomulikult mida kiiremad moodused oleks, seda parem on.

Tegelen 2-3x nädalas hip-hop tantsimisega.

Ja muu aja võin täitsa vabalt kulutada jõusaalile.( Enne jõusaali on mul olnud tavaliselt mingi 30-60min soojendus+poks ).

Mõtlesin hakata veel mingi aeg jooksmas ka käima, mis arvate? Kui tihti, kui pikka maad ja mis tempoga?

Minu suurimaks probleemiks võib-olla ongi see, et ma ei tee neid asju õigesti jõusaalis ja toitun valesti.

Äkki keegi oleks nii lahke ja hariks mind, sest tahet ju on

ras-
    Member

ei keeruta mingit tolmu. aaga miks mitte proovida lugeda foorumis teisi teemasi ?. Iga teine küsimus on sellest, et kuidas saaks rasva vähendada ja tihtilugu on ka vastus olemas. dziises..

ee.. sõbralik ras =)

mk3y
    Member

Kaal 63,5kg

Pikkus 170cm

Vanust 17( alles sain )

Kõht

Kõhul on imeõrn pekikiht, mis takistab mu imepisikesi kuubikuid välja tungimast. Seega oleks vaja abi, kuidas saaks ilusad kuubikud välja ?

Ülemised pmst on väljas. Sooviks ka neid külgmisi välja( kuidas neid treenida )?

Rind

Olen rinda väheke treeninud( mitte mingi kava järgi vaid lihtsalt teen mingit harjutust ). Välisrind( käe juures ) on korralikult prinkis, kuid mida rohkem sissepoole seda probleemem, siserind peaaegu et puudub. Seega kuidas treenida rind tervikult prinki?

Loomulikult mida kiiremad moodused oleks, seda parem on.

Tegelen 2-3x nädalas hip-hop tantsimisega.

Ja muu aja võin täitsa vabalt kulutada jõusaalile.( Enne jõusaali on mul olnud tavaliselt mingi 30-60min soojendus+poks ).

Mõtlesin hakata veel mingi aeg jooksmas ka käima, mis arvate? Kui tihti, kui pikka maad ja mis tempoga?

Minu suurimaks probleemiks võib-olla ongi see, et ma ei tee neid asju õigesti jõusaalis ja toitun valesti.

Äkki keegi oleks nii lahke ja hariks mind, sest tahet ju on

Sammy7
    Member

Meeste põhikohad, kus rasv viimasena hakkab ära kaduma on alaselg & kõht. Kõige tähtsam selle juures kindlasti on õige toitumine ning kohe järgi ka õige treening. Jaga on päevane toidukogus näiteks 5-eks. Samuti jooksmine pole paha varjant, kuna see kulutab piisavalt kaloreid ära(ise jooksen tavaliselt umbes 7-8 km ära, kuid rahulikus tempos).

Kui soov hästi rasva põletada aeroobsega, siis soovitan järgida neid lihtsaid tõdesid:

Ennem aeroobset(nt.jooksmist): mitte süüa või võtta 3-6 grammi aimonhappeid või 10-20 grammi vadakuvalku.

Aeroobse ajal juua vett.

Pärast aeroobset võtta näiteks munavalgeid.

Ning alles umbes 90 minutit hiljem teha korralik valgurikkas toit ja umbes 40-80 grammi aeglaselt imenduvaid süsivesinikke(nt:jogur, kaerahelbed jne).

Samuti kui võtta 3-4 spl veiniäädikat koos toiduga ennem ja pärast trenni, seegi mängib head rolli rasva põletamise puhul.

Kui soovid jõusaaliga tegelema hakata ja õiget toitumist täiesti paika saada, siis oleks lihtsam isegi tellida siit samast 600.- treening- ja toitumiskava

Sarge
    Member

Rind on üks lihas.

eintsius
    Member

Otsi rinnalihaste arendamise kavasid. Parimad harjutused: lamades surumine(bench pressing), kaldpinnal surumine(incline bench pressing), rööbastel surumine (dips), ületõmbed (pullover), trosside ristivedu (crossover).

Kõhul on rasva päris nulli väga raske ajada, sest see ilmneb alles siis, kui sa sööd väga kontrollitult. Hea välimuse jaoks piisab, kui ajad lihtsalt kõhulihastel massi üles. Kuidas üldse saakski kõhulihas rasva alt välja tulla, kuid teda “ei ole olemas”(st treenimata kõhulihas on praktiliselt sile)? Treenida nagu teisi lihaseid. Korduste vahemikud 8…15 on piisavad. Harjutusi on mõistlik otsida ise, sest neid on väga palju. Hea lehekülg nende leidmiseks on bodybuilding.com, seal päris suur andmebaas.

Ei saa mainimata jätta, et ainult rinnalihaste ning kõhu treenimine avaldab alguses positiivset mõju välimusele, kuid kohe pärast seda hakkab see rühti valeks kiskuma ning seeläbi vastupidist tegema.Seetõttu PEAB rinnalihastega paralleelselt treenima selga, eriti turjal olevaid lihaseid. Rinnalihast tasakaalustavad otseselt: kangi kummargil vastu kõhtu tõmbed, plokiga istukil kangi vastu kõhtu tõmbed, seistes kangi laua alla tõsted, raskustega igasugused lõuatõmmete variatsioonid:kukla taha, etta, erinevad haardelaiused jne. Esimene harjutus neist olgu kindlasti kavas. Esimesed kolm hajrutust arendavad selja paksust, lõuatõmete eri variatsioonid selja laiust.

Kõhulihastega peab paralleelselt treenima seljasirutaajad ning ka tuharalihaseid. Vastasel korral ei pruugi “boonusena” ainult kehva rühti saad, vaid ka seljavigastuse üldse.

Lihaste hea välimuse saamiseks peda venitama neid, kuid kuna sa ilmselt käid hip-hop tantsutrennis, siis peaksid venitused olema tuttav teema.

Kui ei ole eesmärki tõsist lihasmassi arendada, siis ei ole mõtet lisandeid hakata tarbima. Piisab, kui saad tavalisest toidust rohkem valku kätte. Toiduained, kust saab kõige paremini valku: kanafilee, kohupiim, kodujuust, muud piimatooted. Toitumise kohta peaks tegelikult lugema artikleid mingi posu läbi, et saada ettekujutus, kuidas üldielt oma toitumine korraldada. Võiks ise soovitada ainult ühte asja: hakka tarbima tervislikke magusaid asju – puuviljad, mesi jne. Tavalised nisujahutooted, limonaadid, rämpstoit jms tuleks ära unustada.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.