Minu päev algab 7-9 vahel hommikul, kuidas kunagi. Kui ärkan varem siis tuleb üldjuhul 4 toidukorda päevas. Peaks hakkama üles kirjutama mis kell ja mida ma söön siis parem ülevaade oma toitumisest. Aga vb on keegi targem ja oskab öelda mis toiduained peaksin vältima, kui soovin just kõhuümbermõõtu vähendada? Hetkel on küll tunne,et ükskõik mida ka ei sööks on see kõht ikka punnis. Nii kurvaks juba ajab ning piinlik kah
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen 99% kindel, et ükski teine inimene maamunal ei pane su “punnis” kõhtu isegi mitte tähele. Naistel on kombeks jubedalt üle pingutada sellistel teemadel. Kord on reied paksud, siis säär liiga suur, jõusaalis minnakse liiga kiiresti lihastesse, kaal liiga suur, kõht punnis jne. Reaalis uuri ja puuri inimest mis nurga alt tahad ja ei leia midagi häda. Kõik peas kinni.
See mis toit aga üldiselt puhitust vältida aitab oleneb. Kui sul on laktoosi talumatus või gluteeni talumatus siis võib viga olla seal. Võid katsetada mõnda aega laktoosi vaba piimatoodetega ning siis teinekord gluteenivabalt süüa. Kui kumbki ei mõju siis olen endiselt seda meelt, et enda peas kõik kinni.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>