Kõht punnis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kõht punnis
- This topic has 16 replies, 9 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
lissy.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2013 at 8:11 p.l. #24865
Anonüümne
GuestOlen 26 aastane naine ja minu mure on,et kõht läheb väga punni pärast söömist/joomist. Hommikul ärgates on kõht enam vähem(mul alati on olnud natuke mitte trimmis kõht) aga kui olen omale 2 klaasi vett sisse joonud siis kõht punnitab jubedalt ning ka pärast söömist jääb kõht punni. Ise olen kaalult 53kg ehk siis suhteliselt peenike ja väga kole on see punnis kõht minul kes on peenike. See mure on mind palju aastaid vaevanud aga pole nii hull olnud kui nüüd. Asja teeb kindlasti ka hullemaks väljaveninud nahk, oma teise lapse sünnitasin 1a4k. tagasi. Mida süüa või mis trenni teha,et saaks lahti oma punnitavast kõhust.
Ettetänades Liis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2013 at 9:12 p.l. #338943Archangel
MemberNo kuhugile peab ju see toit mahtuma… kas trenni teed? Nõrgad kõhulihased võivad olukorda halvendada kuna pole midagi, mis kõhtu nö. kinni hoiaks. Piisavalt tugevad kõhulihased hoiab inimene juba ala-teadvuslikult kergelt pinges ja seega on kõht lamedam.
märts 21, 2013 at 12:02 p.l. #338965Kirsi-Mari
MemberMul sama teema, oma kolmanda lapse sünnitasin 8 kuud tagasi. Ise muidu igatepidi sale ja trimmis, aga no see KÕHT. Nii kui midagi söön-joon, on pall ees, julm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni teinud koguaeg, ka raseduse ajal-isegi kõhulihaseid treenisin väikestviisi sel ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2013 at 12:13 p.l. #338966lissy
MemberOlen teemaalgataja Liis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahtisn vastada,et trenni ei tee, kuigi hularõngas mind ootab. Mida ültse võiks teha,et saaks oma kõhu väiksemaks?Mis trenn?Milline peaks olema toitumine? Kaalust alla ei soovi võtta kuna olen niigi peenike, ainult punn kõhust tahan lahti saada!märts 21, 2013 at 12:15 p.l. #338967OldMan
Member-
Olen teemaalgataja Liis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahtisn vastada,et trenni ei tee, kuigi hularõngas mind ootab. Mida ültse võiks teha,et saaks oma kõhu väiksemaks?Mis trenn?Milline peaks olema toitumine? Kaalust alla ei soovi võtta kuna olen niigi peenike, ainult punn kõhust tahan lahti saada!
Archangeli postitusest võib ju lugeda, et järelikult on kõhulihased nõrgad, tuleb neid treenida.
märts 21, 2013 at 12:40 p.l. #338970lissy
MemberArchangeli postitusest võib ju lugeda, et järelikult on kõhulihased nõrgad, tuleb neid treenida.
Olen nõus aga olen võhik trenni alal, mis treeninguid tuleks siis teha??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2013 at 12:40 p.l. #338971Martin Mägi
Memberkõht läheb väga punni pärast söömist/joomist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naistel lähevad kõik asjad imekergelt, õlad aeroobikast laiaks, reied sörgist jämedaks, biitseps kammimisest punni jne.
Ehk konkreetselt – kõhu ümbermõõt enne kahte klaasi vett ja pärast kahte klaasi vett. Siis avastad, et polegi nii suur punn, kui arvasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2013 at 12:43 p.l. #338972lissy
MemberEnne söömist/joomist on ka kõht natuke punnis(ehk kõht on ees, võiks öelda,et pekine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aga pärast seda on ikka märgatavalt suurem punn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2013 at 2:17 p.l. #338983gmaster
Member
Midagi sellist ja kõik klassikalised harjutused ka.
märts 21, 2013 at 2:24 p.l. #338985Invention
MemberKodus väga hea teha – ole selili ja tõsta jalad sirgelt üles (90 kraadi maapinnaga) ning ürita sõrmeotstega varbaid puudutada.. Harjutusi on tegelikult üsna miljon, kasuta ainult fantaasiat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2013 at 2:45 p.l. #338993martinkink
MemberKodus väga hea teha – ole selili ja tõsta jalad sirgelt üles (90 kraadi maapinnaga) ning ürita sõrmeotstega varbaid puudutada.. Harjutusi on tegelikult üsna miljon, kasuta ainult fantaasiat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fantaasiavaene inimene võib ka youtube kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal on niipalju videosi treenimisest kui PII-s numbreid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2013 at 3:50 p.l. #339001salasilm
MemberPilatese treening on sinu jaoks.
märts 22, 2013 at 12:25 p.l. #339043lissy
MemberSuured tänud vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kas keegi toitumis teemal oskab ka nõu anda? Põhiliselt ma olen endale sisseseadnud 3-4 toidukorda päevas ja portsjonid ei ole suured (muidu sõin 2-3 korda päevas ja suured portsjonid nii,et ägisesin pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka õhtul näksimine oli mu lemmik).märts 22, 2013 at 4:27 p.l. #339060OldMan
MemberSuured tänud vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kas keegi toitumis teemal oskab ka nõu anda? Põhiliselt ma olen endale sisseseadnud 3-4 toidukorda päevas ja portsjonid ei ole suured (muidu sõin 2-3 korda päevas ja suured portsjonid nii,et ägisesin pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka õhtul näksimine oli mu lemmik).Kui pikk su päev on ?
Mina ise nt panen paika plaani millal tõusan, millal lähen magama ja siis jaotan toidukorrad päeva peale laiali ehk siis iga 3 tunni tagant.
märts 22, 2013 at 7:56 p.l. #339073lissy
MemberMinu päev algab 7-9 vahel hommikul, kuidas kunagi. Kui ärkan varem siis tuleb üldjuhul 4 toidukorda päevas. Peaks hakkama üles kirjutama mis kell ja mida ma söön siis parem ülevaade oma toitumisest. Aga vb on keegi targem ja oskab öelda mis toiduained peaksin vältima, kui soovin just kõhuümbermõõtu vähendada? Hetkel on küll tunne,et ükskõik mida ka ei sööks on see kõht ikka punnis. Nii kurvaks juba ajab ning piinlik kah
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.