Kõht läheb jube kiiresti tühjaks?!
- This topic has 20 replies, 14 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2013 at 9:14 e.l. #338961
Kirsi-Mari
MemberSuured toidukorrad on väga subjektiivsed. Lükka parem grammides oma päevamenüü siia letti.
Grammidest ei tea ma midagi-pole kaalu kodus ja silma järgi ei oska ka tuvastada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No hommikune pudrukogus on nt 2 kesmist taldrikutäit ( tehtud täisterakaerahelvestest ja lisan ka kaerakliisid, veidi soola, pool on vedelikust on vesi ja pool 2,5% piim), peale panen taluvõid 2 tl ja spl isetehtud õunamoosi.Eile sõin nt lõunaks 2 suurt kruusi ( nagu need supikruusid on) hernesuppi ja viilu päevalille halvaad- no tõesti ei tea, mitu gr see oli, kui kõht püsis ilusti 4 h täis. Vahepalaks jõin 1,5 klaasi 2,5% keefiri, 2 viilu rukkileiba ja 100 gr 4%kodujuustu ning pool greipi.Siis 3 h pärast tegin õhtusöögiks omale ise jogurti- pool avokaadot, poetäis mustisõstraid, veerand banaani 3 spl maitsestamata koorejogurtit ja 250 ml 2,5% keegfiri. See oli nt minu eilne menüü.
Kuidas tundub? Mida võtta, mida jätta?
märts 21, 2013 at 9:17 e.l. #338962Kirsi-Mari
MemberTegelt oli veerand avokaadot jogurtis, nüüd meenus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2013 at 9:38 e.l. #338963Kirsi-Mari
Membermul oli varem sama jama, kuid nüüd, olude sunnil olen hakanud vähem sööma ning kõht ei lähe enam tühjaks
hommikusöök: 0700 täisterakaerahelbepuder ja kohvi
vahepala: pakk kodujuustu (vaarika) pakk küpsiseid banaan pool pudelit kalja
lõunasöök:õun, pool kilo kodujuustu 200 grammine pakk halvaad 3 tassi teed
vahepala sama mis ennegi
Õhtusöök: nii kuidas jumal juhatab
ps ma ei saa sellise toitumise tervislikkust garanteerida, kuid minupuhul on see toimind
Vähem sööma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju sa siis enne sõid?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))märts 21, 2013 at 2:40 p.l. #338991JungaTroll
Memberkuid no enne kolmanda tunni saabumist on silme eest juba must.
Ole ettevaatlik selle “silme ees must” väitega. Ära aja seda segi kerge näljatundega, mida siis aju heameelega võimendab. Silme ees mustaks võib näljast minna küll, kuid reaalne energia puudus, kus hakkab tekkima juba füüsiline nõrkus on 2 tundi peale söömisest ikka väga-väga kaugel. Kui veresuhkruga muidu probleeme pole, toit ei koosne vaid kommidest, siis võiks proovida väikse näljatunde üle elada. Peaks ca 20 minutiga mööda minema.
märts 21, 2013 at 3:03 p.l. #338994Archangel
MemberAinuüksi toidust mõtlemine võib kõhu tühjaks ajada. Seega on nälg suures osas ka psühholoogiline. Igavus on enamasti vaenlane nr. 1. Kuigi minu menüü üldiselt piirab nälga näiteks väga hästi, siis mõni päev kus absoluutselt midagi teha ei viitsi ja jube igav on, siis lendavad igasugu isud suht lakke kah. Sööks lihtsalt igavusest kogu aeg.
Samas päevad, kus tegemist on kogu aeg – no siis hea, kui üldse meelde tuleb, et sööma peaks nagu ka millalgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Vahest ongi pea-aegu, et terve päev söömata oldud kuna lihtsalt pole pähe tulnudki.märts 21, 2013 at 5:41 p.l. #339003SKG
MemberGrammidest ei tea ma midagi-pole kaalu kodus ja silma järgi ei oska ka tuvastada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No hommikune pudrukogus on nt 2 kesmist taldrikutäit ( tehtud täisterakaerahelvestest ja lisan ka kaerakliisid, veidi soola, pool on vedelikust on vesi ja pool 2,5% piim), peale panen taluvõid 2 tl ja spl isetehtud õunamoosi.Eile sõin nt lõunaks 2 suurt kruusi ( nagu need supikruusid on) hernesuppi ja viilu päevalille halvaad- no tõesti ei tea, mitu gr see oli, kui kõht püsis ilusti 4 h täis. Vahepalaks jõin 1,5 klaasi 2,5% keefiri, 2 viilu rukkileiba ja 100 gr 4%kodujuustu ning pool greipi.Siis 3 h pärast tegin õhtusöögiks omale ise jogurti- pool avokaadot, poetäis mustisõstraid, veerand banaani 3 spl maitsestamata koorejogurtit ja 250 ml 2,5% keegfiri. See oli nt minu eilne menüü.
Kuidas tundub? Mida võtta, mida jätta?
Kahtlaselt valgu- ja rasvavaene tundub sellise kirjelduse jargi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.