Kõht läheb jube kiiresti tühjaks?!
- This topic has 20 replies, 14 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
SKG.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2013 at 8:52 e.l. #24887
Kirsi-Mari
MemberMina ei tea, mis mul viga, aga mul pärast iga söögikorda ( korralikku söögikorda ikka ) kõht juba hijlemalt kahe tunni pärast tühi ja eriti veel siis, kui olen hakanud oluliselt rohkem vett jooma. Üritan süüa ikka 3-4 tunni tagant, kuid no enne kolmanda tunni saabumist on silme eest juba must. Ütlen kohe ära, et ma söön korralikult, portsjonid on pigem keskmisest suuremad isegi. Nt hommikusöögiks SUUR taldrikutäis kaerahelbeputru ja tass kohvi no ja 2 h möödas ning kõht on tühi, mis tühi. Kas peaksin kuulama oma keha ja näljatunde saabudes siiski midagi sööma või üritan siiski harjutada ennast vähemalt 3-tunniste pausidega nagu soovitatakse?
märts 20, 2013 at 8:57 e.l. #338893Akrapovic
MemberMina ei tea, mis mul viga, aga mul pärast iga söögikorda ( korralikku söögikorda ikka ) kõht juba hijlemalt kahe tunni pärast tühi ja eriti veel siis, kui olen hakanud oluliselt rohkem vett jooma. Üritan süüa ikka 3-4 tunni tagant, kuid no enne kolmanda tunni saabumist on silme eest juba must. Ütlen kohe ära, et ma söön korralikult, portsjonid on pigem keskmisest suuremad isegi. Nt hommikusöögiks SUUR taldrikutäis kaerahelbeputru ja tass kohvi no ja 2 h möödas ning kõht on tühi, mis tühi. Kas peaksin kuulama oma keha ja näljatunde saabudes siiski midagi sööma või üritan siiski harjutada ennast vähemalt 3-tunniste pausidega nagu soovitatakse?
Rasva ja valku vähe !
Tee omleti hommikuti, peekonit ja vaata mis siis kÕht teeb .
märts 20, 2013 at 9:18 e.l. #338895Kirsi-Mari
MemberPeale hommikusööki läheb mul kõht ALATI väga kiiresti tühjaks miskipärast, isegi kui olen valgurikast toitu söönud. Keegi nagu imeks tühjaks kõhu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva poole on asi veidi normaalsem. Proovin omletiga siis katsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mida võiks veel süüa, muna ju ka päris iga päev ei taha ja puder on ka kasulik ja maitseb kah?märts 20, 2013 at 9:44 e.l. #338896FreshE
MemberPudrust sa ei pea loobuma. Minu hommikusöögiks on samuti puder aga sinna juurde söön ma alati ja IGA päev ka 2 muna. Viimased kolm kuud juba nii pmst ja ei ole veel üle visanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sa suudad iga hommik sama putru süüa, kuidas sa siis mune ei suuda, eriti kuna mune saab nii mitmel eri kujul valmistada (omlett, härjasilm, keedetud, pudru).märts 20, 2013 at 10:10 e.l. #338898Liinzu
MemberPudru kõrvale sobib peale muna ka väga hästi kohupiim/kodujuust.
märts 20, 2013 at 10:42 e.l. #338901Kirsi-Mari
MemberPudrust sa ei pea loobuma. Minu hommikusöögiks on samuti puder aga sinna juurde söön ma alati ja IGA päev ka 2 muna. Viimased kolm kuud juba nii pmst ja ei ole veel üle visanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sa suudad iga hommik sama putru süüa, kuidas sa siis mune ei suuda, eriti kuna mune saab nii mitmel eri kujul valmistada (omlett, härjasilm, keedetud, pudru).Suudan vast ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2013 at 10:47 e.l. #338902lkv
MemberMina sõingi vahepeal nii, et panin pudru peale kohupiima..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2013 at 11:25 e.l. #338904Kirsi-Mari
MemberOk, hommikusöögiga on nüüd korras, aga ülejäänud päev? Täna sõin nt 2 kausitäit isetehtud hernesuppi singiga, lisaks 2 cm viilu päevalille halvaad (tean, et ilge süsivesikupomm) vaatab, kas elab 3 tundi üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda arust söön ma ikka PALJU, aga kõht ikka koguaeg tühi.märts 20, 2013 at 12:40 p.l. #338905Rebane
KeymasterMina sõingi vahepeal nii, et panin pudru peale kohupiima..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma panen pudru peale nussat. Mmmmmmmm….
märts 20, 2013 at 12:47 p.l. #338906KaisakeM
ModeratorOledki lihtsalt võib-olla suure isuga. Endal oli varem sama asi, et kõht koguaeg tühi, aga kui menüü päeva peale ilusti välja arvestada ja piisavalt vedelikku tarbida, siis loksub asi enamjaolt paika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks mul aitas see, et tegin toidukordade vahel endale teed või kohvi + kui tegeled asjadega, mis vajavad tegemist, siis lähevad iseenesest mõtted toidult ja tühjalt kõhult ära ja hiljem tuleb lausa meelde tuletada, et toidukord on käes.märts 20, 2013 at 1:22 p.l. #338910Kirsi-Mari
MemberOledki lihtsalt võib-olla suure isuga. Endal oli varem sama asi, et kõht koguaeg tühi, aga kui menüü päeva peale ilusti välja arvestada ja piisavalt vedelikku tarbida, siis loksub asi enamjaolt paika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks mul aitas see, et tegin toidukordade vahel endale teed või kohvi + kui tegeled asjadega, mis vajavad tegemist, siis lähevad iseenesest mõtted toidult ja tühjalt kõhult ära ja hiljem tuleb lausa meelde tuletada, et toidukord on käes.Ilmselt on sul õigus. Vee tarbimisega seoses on minul just nii, et mida rohkem joon, seda kiiremini kõht tühjaks läheb. Nagu uhuks toidu minema kõhust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2013 at 3:15 p.l. #338913märts 20, 2013 at 3:24 p.l. #338914HDTanel
Mulle endale tehtud toitumis ja treeningkava ning söön iga 2-4h tagant.. Hetkel olen nii teinud omale, et kohe kui ärkan söön oma hommikusöögi ja käin jõukas ära, möödub 4h ja joon vahepala ära, möödub 2-3h ja söön oma lõunasöögi, möödub 3h ja söön järgmise vahepala ning siis taas 2-3h ja söön õhtusöögi.. niiviisi kõht koguaeg täis ja kaal ka langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2200kcal toiduprogramm, 5x päevas söömist ja 4x nädalas jõukat. Sessuhtes, et see ei oma suurt tähtsust kas sööd nüüd iga 3 või 4 tunni tagant, kõikidel juhtub, et söögikord lükkub tunnivõrra edasi või nii, lihtsalt stick to your kcal ja kõik on ok
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei pea muretsema niiväga nende tundide pärast.märts 20, 2013 at 6:45 p.l. #3389220ttt
MemberSuured toidukorrad on väga subjektiivsed. Lükka parem grammides oma päevamenüü siia letti.
märts 20, 2013 at 7:44 p.l. #338926kappa
Membermul oli varem sama jama, kuid nüüd, olude sunnil olen hakanud vähem sööma ning kõht ei lähe enam tühjaks
hommikusöök: 0700 täisterakaerahelbepuder ja kohvi
vahepala: pakk kodujuustu (vaarika) pakk küpsiseid banaan pool pudelit kalja
lõunasöök:õun, pool kilo kodujuustu 200 grammine pakk halvaad 3 tassi teed
vahepala sama mis ennegi
Õhtusöök: nii kuidas jumal juhatab
ps ma ei saa sellise toitumise tervislikkust garanteerida, kuid minupuhul on see toimind
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.