Kõht, kõhulihased.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kõht, kõhulihased.
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2008 at 8:16 p.l. #12333
Anonüümne
GuestTervitus.
Algatuseks.. olen treeninud kõhulihased pidevalt.. aga jõusaalis efektiivsemalt alates sellest sügisest..
asi selles, et enda arust on kõhulihased kõvasti suurenenud, aga on üks probleem, nimelt kõhu peal on mingi rasvakord vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus olekski siis selles, kuidas saada lahti kõhul olevast rasvakihist?
jaanuar 22, 2008 at 8:20 p.l. #137054Amarillo
MemberÜks otsene vastus : Karm dieet, kui tahad ilusat sixpacki:)
jaanuar 22, 2008 at 8:35 p.l. #137056Inimene.
MemberTegin siis kiire registeerimise kah ära..
Igatahes ennem jäi mainimata, et olen 170cm pikk, kaalun 58kg.. niiet suht kõhna.
Sellessuhtes, et ma tahaks rohkem süüa, et ikka neid kilosid juurde saada, muidu pole jõusaalis mingit kasu.
Mujal pole nagu midagi häda, täiesti ok, aga kõhul on mingi rasv
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet, dieet küll kõne alla ei tule, muidu minust täielik skelett järel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 8:38 p.l. #137058Sarge
MemberSa oled 10 kg alakaalus ja muudel kohtadel pole viga midagi ?
Ma arvan, et kõht ongi sul ainuke asi, millel midagi viga pole, võrreldes ülejäänud kehaga.
Muidugi SÖÖ, SÖÖ ja veelkord SÖÖ.
jaanuar 22, 2008 at 8:40 p.l. #137060rinaldo
MemberKõht on ilmselt viimane koht, kust sul rasv kaob. Nii, et tõsi, kõhnemaks sa muutud.
Sa tahad praegu kaht asja: madalat rasvaprotsenti ja head lihasmassi. Mõlemat sa korraga ei saa, vali üks.
jaanuar 22, 2008 at 8:41 p.l. #137061Inimene.
MemberSa oled 10 kg alakaalus ja muudel kohtadel pole viga midagi ?Ma arvan, et kõht ongi sul ainuke asi, millel midagi viga pole, võrreldes ülejäänud kehaga
Nii hull nüüd asi pole..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 9:30 p.l. #137076daemonium
MemberÜks otsene vastus : Karm dieet, kui tahad ilusat sixpacki:)Ära aja jama.
Korras toitumine ei ole “karm dieet”.
jaanuar 22, 2008 at 9:47 p.l. #137078Amarillo
MemberÄra aja jama.Korras toitumine ei ole “karm dieet”.
Vastasin noormehe küsimusele otse,isegi korraliku toitumisega on väga raske rõhupiirkonnast rasva maha saada. teine võimalus oleks tee kõhule massi siis lihase arvelt rasv valgub,vot siis saab korraliku toitumisega soovitud tulemusele lähemale.
jaanuar 22, 2008 at 9:56 p.l. #137079Amarillo
MemberTegin siis kiire registeerimise kah ära..Igatahes ennem jäi mainimata, et olen 170cm pikk, kaalun 58kg.. niiet suht kõhna.
Sellessuhtes, et ma tahaks rohkem süüa, et ikka neid kilosid juurde saada, muidu pole jõusaalis mingit kasu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet, dieet küll kõne alla ei tule, muidu minust täielik skelett järel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söö nagu loom 5-6 korda päevas, tarvita valku vähemalt 2g/KG kohta,ehk siis 58*2=116g päevas,võta korralik kava,ära algul üle pinguta
No kui tahad “ilus” välja näha siis 1-2 kuu reljeefi ja väike dieet peaksid ilusti treenitud kehajooned ja kõhu välja tooma. EDU!
jaanuar 22, 2008 at 10:15 p.l. #137084undisputed
MemberVastasin noormehe küsimusele otse,isegi korraliku toitumisega on väga raske rõhupiirkonnast rasva maha saada. teine võimalus oleks tee kõhule massi siis lihase arvelt rasv valgub,vot siis saab korraliku toitumisega soovitud tulemusele lähemale.Mida sa jahud, korraliku toitumisega saab nad suht kiiresti nähtavaks. Kuna ta kaal hetkel madal, siistuleb eeldada, et kõhulihaste mass suht väike ja juba väikseimgi kiht rasva peidab nad ära.
jaanuar 22, 2008 at 10:37 p.l. #137087Hellboy
MemberSöö nagu loom 5-6 korda päevas, tarvita valku vähemalt 2g/KG kohta,ehk siis 58*2=116g päevas,võta korralik kava,ära algul üle pingutaNo kui tahad “ilus” välja näha siis 1-2 kuu reljeefi ja väike dieet peaksid ilusti treenitud kehajooned ja kõhu välja tooma. EDU!
WoW, küll sinu soovitused muutuvad kiiresti! Ära palun lahmi umbes, pole vaja segadusse ajavat infot jagad!!! Ühes postituses ütled ühte, teises juba teist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 10:48 p.l. #137089Bonsuna
MemberTegin siis kiire registeerimise kah ära..Igatahes ennem jäi mainimata, et olen 170cm pikk, kaalun 58kg.. niiet suht kõhna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dieet ei tähenda nälgimist, dieet tähendab mingi kindla eesmärgi nimel vastavat toitumist. Olgu selleks siis kaalu alandamine rasva% vähendades, kaalutõusu lihasmassi lisamiseks, mingi kindla trevisehäire kõrvaldamiseks vmi. Kui sa just ei ole tippkulturist siis on ka võimalik samaaegne rasvade põletamine ja lihasmassi kasv.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.