Skip to main content

Kõht kinni :(

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kõht kinni :(

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    QWE8
    Member

Mul on see nagu kella värk, et peale kohvi joomist pean 10mini pärast WC-sse minema. Kunagi proovisin, seedeprobleeme omamatta, Activiat(jogurt, mida reklaamitakse palju) ja kõht oli pikalt lahti. Ploomi mahl pidi muidu väga tõhus abimees olema. Ise pole eriti joonud, aga kuivatud mustad ploomid tõmbavad küll põhja alt, kui peaksin neid palju sööma.

trennineiu
    Member

Mind aitasid viinamarjad ja TŠILLIPIPAR!!! Paned kasvõi paar kildu supi sisse seda pipart ja vaata, mis toimuma hakkab.

maximus89
    Member

Neid puuvilju peaksid sa küll kõvasti sööma, et kõht lahti läheks.See nö. toimeaine seal on C-vitamiin.Puhtal kujul C-vitamiini suures koguses võtta oleks palju odavam ja efektiivsem ning võtab 100% kõhu lahti.Teisi negatiivseid kõrvalmõjusid tal ei ole.

Juua juua ja veelkord juua- gaasita vesi, roheline tee. Hommikul ja õhtul kalaõli (1tl)

naturaalne
    Member

ma arvan et palju vett ja ära valguga liialda valk paneb kõhu totaalselt kinni

Uranius
    Member

Peale ärkamist klaas keedetud vett ja kõik toimib suurepäraselt.

marjasha
    Member

Proovisin mina ükspäev mõrusoola juua- pidi paari tunniga seest puhtaks tegema, tulemus oli hoopis see, et kaks päeva kõht paistes ja kinni, isegi zenna tee ei mõiganud

mooz
    Member

Oleks küsimus samal teemal. Minu puhul vähemalt kohvi aitab seedimisele kaasa,aga samas vererõhule annab tunda vahest.

Kas kofeiinivaba kohvi kah aitaks seedimisele kaasa?

timo116
    Member

Purgeen aitab alati

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.