kõht ja küljed
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kõht ja küljed
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 9 years, 11 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2016 at 3:06 p.l. #26849
Anonüümne
GuestTervist
Selline lugu, et kõht ees ja sangad külgedel ning tahaks neist lahti saada. Olen nüüd pea 3 kuud trenni teinud, erinevatele lihastele, küll aga mitte külgedele. Kõht siiski häirib, püüan vähem suhkrut süüa ja toituda tervislikult. Oskab keegi soovitada, et kas peaks hoopis cardiot rohkem tegema või mida 😊
veebruar 14, 2016 at 4:08 p.l. #385177tRR
MemberTee mõlemat 2-3 tundi nädalas esialgu, vaata kuidas enesetunne on. Palju sa kaalu kaotanud oled selle ajaga ? Kõht kaobki muidu viimasena ära.
veebruar 14, 2016 at 6:38 p.l. #385181MaPo
MemberMingi “külgede” tegemine sealt rasva ei kaota. Kui teed neid külgi lihtsalt energiakulu tarvis, siis, kogubalansi (toit/kulu) neg. hoidmisel, võib see ka toimuda.
Sama hästi võid teha ükskõik missugust jõutreeningut, erinevaid harjutusi erinevaid lihaseid kaasates. Peaks olema mõistlikum.
veebruar 14, 2016 at 7:16 p.l. #385185Ssnozzz
MemberParim keharasvaprotsendi vähendaja on kalori defitsiit+kardio(targad onud on rääkinud, et madala intensiivsusga on parem kui kõrge, siis kulutab kaloreid paremini, ehk kõndimine, rattasõit, stepper jne).
Kui oled kalodefitsiidis siis pole mõttet loota lihaskasvule, kuna lihas tahab toitaineid ja sellisel juhul peaks olema kalorid plussis.
veebruar 14, 2016 at 7:47 p.l. #385187Erx1994
MemberKaaluga see, et 2015 suvealgul kaalusin 85. Siis astusin kaitseväkke. olin seal paar nädalat ning seejärel sattusin haiglasse ning haiglas olles võtsin pea 20 kg juurde, mis enda puhul on hämmastav. Nüüd olen peatselt 3 kuud trenni teinud, kaal on küll sama, kusagil 103 kuid rasva on vähenenud ja keha on rohkem vormis. Otseselt cardiot ei tee, kuid päevas kõnnin pea tunnikene kokku, pluss kolm korda nädalas tunnikene jõusaali. Kava on enda koostatud, kuid loodan, et toimib. Ilmselt asi on ka toitumises. Kuigi jälgin seda ja üritan tervislikult toituda.
Ergo
veebruar 15, 2016 at 5:02 e.l. #385192Okk
MemberParim keharasvaprotsendi vähendaja on kalori defitsiit+kardio(targad onud on rääkinud, et madala intensiivsusga on parem kui kõrge, siis kulutab kaloreid paremini, ehk kõndimine, rattasõit, stepper jne).
Kui oled kalodefitsiidis siis pole mõttet loota lihaskasvule, kuna lihas tahab toitaineid ja sellisel juhul peaks olema kalorid plussis.
Kes need “targad onud” on, kes niimoodi on rääkinud?
veebruar 15, 2016 at 6:40 e.l. #385193SiimMe
Kardio väga madala intenviivsuega ei tasu hoida. Tasub pulssi jälgida, et see liiga kõrgeks ei lähe. Aja faktor tuleb mängu.
Lihaskasv on võimalik kui olla kaloridefitsiidis, menüü peab paigas olema. Selle jaoks ongi need lisandid, et lihaskadu minimaalne oleks.
veebruar 15, 2016 at 7:37 e.l. #385195Sarge
MemberKaaluga see, et 2015 suvealgul kaalusin 85. Siis astusin kaitseväkke. olin seal paar nädalat ning seejärel sattusin haiglasse ning haiglas olles võtsin pea 20 kg juurde, mis enda puhul on hämmastav. Nüüd olen peatselt 3 kuud trenni teinud, kaal on küll sama, kusagil 103 kuid rasva on vähenenud ja keha on rohkem vormis. Otseselt cardiot ei tee, kuid päevas kõnnin pea tunnikene kokku, pluss kolm korda nädalas tunnikene jõusaali. Kava on enda koostatud, kuid loodan, et toimib. Ilmselt asi on ka toitumises. Kuigi jälgin seda ja üritan tervislikult toituda.
Ergo
Kui sa ei suuda 30kg rasvast grammigi kaotada, siis on ilmselgelt toitumises midagi valesti. Mida rohkem on rasva, seda lihtsam on sellest ka lahti saada.
Rasvapõletus toimub üle keha ja kaob see viimasena sealt, kus seda ka kõige rohkem on (“kõht ja küljed”).
Aeroobset võid teha südame tervise jaoks, mitte rasva põletamiseks. Aga ilmselgelt sellise kaalu juures tuleks valida selline aeroobne tegevus, mis oleks ohutu sinu põlvedele, puusadele ja seljale. Tund aega kõndimist ei ole mingi treening, vaid see on tavaline liikumine, mida peaks iga inimene iga päev tegema (nö. 10 000 sammu).
veebruar 15, 2016 at 12:51 p.l. #385203MaPo
Siin on peaaegu kõik vale, suuremal-vähemal määral.
Sa ilmselt ei suuda seda, aga efekt on suurim siiski korralikult programmeeritud HIITi, jõutreeningu ja SSCardio kombineerimisel. Lihaskasv saab toimuda ka mõõdukas energiadefitsiidis.
veebruar 17, 2016 at 7:30 p.l. #385256Ssnozzz
MemberMis heidite
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma üritasin teha lihtsamalt selgeks, asja mõte selles, et rasva kaotab paremini 1h mäkke kõndimist trenažööril, kui 15 min jooksu mis võtab võhma välja.Siin on peaaegu kõik vale, suuremal-vähemal määral.
Sa ilmselt ei suuda seda, aga efekt on suurim siiski korralikult programmeeritud HIITi, jõutreeningu ja SSCardio kombineerimisel. Lihaskasv saab toimuda ka mõõdukas energiadefitsiidis.
Ilmselt mina ei suuda, ilmselt teema algataja ka ei suuda. Nagu mina sain aru siis tegemist on suhteliselt algajaga ja sa laob erinevaid treeninguid välja, mis aitavad kaalu langetusel lihast kasvatada. Kas on mõtet asja nii keeruliseks ajada ?
veebruar 18, 2016 at 6:07 e.l. #385262ROtter
MemberMis heidite
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma üritasin teha lihtsamalt selgeks, asja mõte selles, et rasva kaotab paremini 1h mäkke kõndimist trenažööril, kui 15 min jooksu mis võtab võhma välja.Ilmselt mina ei suuda, ilmselt teema algataja ka ei suuda. Nagu mina sain aru siis tegemist on suhteliselt algajaga ja sa laob erinevaid treeninguid välja, mis aitavad kaalu langetusel lihast kasvatada. Kas on mõtet asja nii keeruliseks ajada ?
Puhas kuld.
Aga tegelikult on nii:
http://tervis.postimees.ee/3158925/kuidas-poletada-rohkem-rasvu
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.