Skip to main content

kõht!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kõht!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    dave
    Member

no nii. ma tahaks teada, milline harjutus mõjub kõige rohkem alakõhule ja omaks rohkem rasvapõletus funkts. kui mõnd massikasvatus.

Nimelt olen kõvasti trenni rassind, aga alakõhuga pole ikka rahul. ja keegi vähe targem vend võiks üldse mõnda head kõhukava soovitada

Olari
    Member

oli omalgi plaanis just sama teema püstitada.Jään huviga ootama

Sten
    Member

Jalgade tõsted kaldpingil peaks aitama alakõhtu.

Ott Kiivikas
    Member

Sellest on olnud korduvalt juttu, et kõhulihaseid näha peab rasvaprotsent vähenema, ei piisa ainult kõhulihaste harjutustest. Suurenda aeroobse töö hulka, vähenda toidust saadavat energia hulka, et tekkiks defitsiit ja varsti näed oma kõhulihaseid, mis rasvakihi all peidus on. Ka kulturistidel ei ole nad aastaringselt ilusti näha ( et neid hästi näha, peab rasvaprotsent ikka päris madal olema.). Alakõhule tuleb teha ikka erinevaid jalgade tõsteid kas rippes või kaldpinnal.

Raimond
    Member

Nõus eelnevaga, radika saab siis kõhtu, kui rasva maha saab. Rasva saab maha aeroobsega. Alakõhu jaoks oskan soovitada sellist kummalist harjutust: lama voodi peal selili, jalad põlvedest 90 kraadise nurga all üle ääre põrandal. Tõsta jalad üles säilitades põlvedest sama 90 kraadise nurga. Minu arust isoleerib see harjutus päris hästi alakõhtu, kuid on kergem ja ei nõua sellist meeletut pingutust, nagu lamades sirgete jalgade tõstmine. (jajah, ma tean, et ilma valu ja vaevata ei kasva, pole mõtet seda järgmiseks kirjutada).

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.