tere tahaks teada kas see on normaalne kui olen tegelenud kangi tõsitmisega pea kaks aastat ja olen märganud, et kõht on suuremaks kasvanud kuid mitte otseselt rasvast. vahest tundub et oleks isegi õllekas ees mis ei ole reaalne ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
On teistel ka esinenud selliseid juhtumeid? ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõhtu teen pea iga päev
Samas võivad olla kõhulihased liialt suureks kasvanud. Olen näinud tüüpi kellel on tugev kõht(hästi väljapaistvad lihased), kuid see oli tal ees nagu magu.
mulle tundub endale ka rohkem et kõhulihased on suht suureks kasvanud mis koos väikse peki kihina annab esmapilgul mulje et õllekas olex ees ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen jälginud ka meie kulturiste võistlus välisel ajal ja olen tähelepannud, et neil kõigil on väike kõht ees millele kinnituvad lihased.. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>