Skip to main content

kõht

Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • Autor
    Postitused
    LK
    Member

Kui te ´´six pack´i“ mõtlete, siis tegu ühe lihasega, mis on segmenteerunud.

Ma tahaks näha venda, kes ainult ühte osa omaarust treenib.

St
    Member

Kui te ´´six pack´i“ mõtlete, siis tegu ühe lihasega, mis on segmenteerunud.

Ma tahaks näha venda, kes ainult ühte osa omaarust treenib.

Oh vaevalt sa neid kõiki elu jooksul ära jõuad vaadata! Ära lenda kõrgemale kui tiivad kannavad!!?

Seda teemat nüüd jätkates… et mis te arvate, kui teha triitsepsile ainult kitsa haardega lamades surumist, kas see areneb ikka korralikult? Et siis kui siin väidetakse, et põhimõtteliselt oleks võimalik kõhulihast ainult ühe harjutusega korralikult areneda (mida oleks talutav ka laval näidata), et kui ma teen triitsepsile ainult kitsa haardega surumist, siis on triitsepsi mitmekülgne areng tagatud, kuna see on üks lihas?

Lihtsalt selline mõte tekkis.

erxs11
    Member

Seda teemat nüüd jätkates… et mis te arvate, kui teha triitsepsile ainult kitsa haardega lamades surumist, kas see areneb ikka korralikult? Et siis kui siin väidetakse, et põhimõtteliselt oleks võimalik kõhulihast ainult ühe harjutusega korralikult areneda (mida oleks talutav ka laval näidata), et kui ma teen triitsepsile ainult kitsa haardega surumist, siis on triitsepsi mitmekülgne areng tagatud, kuna see on üks lihas?

Lihtsalt selline mõte tekkis.

Tegelikult ei ole päris nii – triitseps (õlavarre-kolmpea lihas) nagu nimigi ütleb koosneb kolmest eri peast, aga kõhul on ainult üks kõhusirglihas.

Arutelu tekkis sellest, kas kõhtu on võimalik erinevate nurkade alt treenida või mitte.

T.M.
    Member

Kriskoix olen põhimõtteliselt nõus su mõttevahetusega.

Bohemian keegi polegi väitnud ,et kõhulihast tuleks ainult ühe harjutusega arendada, vaheldust vajavad kõik, ka lihased.

Kui asjatoimetiste kõrvalt mahti on ,siis viska minu postitatud artiklile asjatundja pilk peale.

See triitsepsi teema on sul lihtsalt lahmimine. Võistleva kulturistina jagad sa triitsa matsu arvatavasti ideaalselt. Ega niisama komejandi tegemisest (triitsa küsimusega) siin foorumis suurt tulu küll ei tõuse.

Ok. Ega ma ei tahtnudki kellegi kallal norida, lihtsalt tekkis selline mõte.

Viewing 6 posts - 46 through 51 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.