kõht
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kõht
- This topic has 50 replies, 28 voices, and was last updated 20 years, 10 months tagasi by
bohemianrhapsody.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2005 at 11:37 e.l. #51698
savi_
Membersee artikkel oli väga hea … ma ei ole ka kunagi rõhku pannud alumiste/ülemiste vms kõhulihaste peale … arenenud on kõik nii nagu oodatud ja ma ei tea mille järgi mõned “eksperdid” ütlevad ,et alumine/ülemine on rohkem arenenud
aprill 6, 2005 at 1:13 p.l. #51709Miin
Member
aprill 6, 2005 at 1:31 p.l. #51714erxs11
Memberminu arvamist mööda on selle foorumi peamiseks esmärgiks läbi diskussioonide välja selgitada tõde, mis aitaks muuta treeningu/toitumise effektiivsemaks ja loogilisemaks.It’s possible that because of the angle more stress is being applied to a certain area of the muscle, which is often a result of that part of the muscle being stretched more, causing micro trauma in that specific area. However, this means absolutely nothing in regards to muscle growth and development.
Foorumi eesmärk on tõesti see mida sa ütlesid. Aga samas ei tasu alati oma mõtetest/arvamustest kahe käega kinni hoida. Tõesti kõhulihaste puhul on tegemist ühe lihasega, aga seda lihast annab erinevate harjutuste abil erinevate nurkade alt mõjutada.
Ma olen ka sadu tarku artikleid lugenud, mis puudutab kõhulihaste treenimist, aga ajapuudusel ei jõua ma neid kahjuks siia kirja panema hakata.
Kõik need faktid ei pruugi ka alati tõesed olla. Teaduslikke uuringuid teevad mitmed asutused ja sageli jõutakse kahjuks/õnneks erinevate resultaatideni.
Mõttetu on vaielda teemade üle, kus ei ole absoluutset tõde. Selle energia võiks hoopis rakendada saalis trenni tehes.
Edu!
aprill 6, 2005 at 2:20 p.l. #51722St
Memberehh..?? Kas mitte lihtsuse mõttes ei ole kõhu lihased jaotatud 3 gruppi?? Mis saaks siis kui ei olleks n. delta lihast 3 gruppi jaotatud? Vastavate harjutustega saame mõjutada erinevaid kõhu lihas osi rohkem/ vähem.
aprill 6, 2005 at 3:42 p.l. #51733compu
Memberlihtne test mul ei ole alla poole midagi arenenud üleval on sest alumist osa ole proovinud, kui teen kõhulihaste pingil kõhulihaseid siis võin jäädagi neid tegema
aprill 6, 2005 at 3:46 p.l. #51734TANK
Memberäkki soovitad mõne hea alumise kõhulihase harjutuse
aprill 6, 2005 at 3:54 p.l. #51736Razard
Memberäkki soovitad mõne hea alumise kõhulihase harjutuse
aprill 6, 2005 at 4:23 p.l. #51738T.M.
Memberminu arvamist mööda on selle foorumi peamiseks esmärgiks läbi diskussioonide välja selgitada tõde, mis aitaks muuta treeningu/toitumise effektiivsemaks ja loogilisemaks.It’s possible that because of the angle more stress is being applied to a certain area of the muscle, which is often a result of that part of the muscle being stretched more, causing micro trauma in that specific area. However, this means absolutely nothing in regards to muscle growth and development.
Foorumi eesmärk on tõesti see mida sa ütlesid. Aga samas ei tasu alati oma mõtetest/arvamustest kahe käega kinni hoida. Tõesti kõhulihaste puhul on tegemist ühe lihasega, aga seda lihast annab erinevate harjutuste abil erinevate nurkade alt mõjutada.
Ma olen ka sadu tarku artikleid lugenud, mis puudutab kõhulihaste treenimist, aga ajapuudusel ei jõua ma neid kahjuks siia kirja panema hakata.
Kõik need faktid ei pruugi ka alati tõesed olla. Teaduslikke uuringuid teevad mitmed asutused ja sageli jõutakse kahjuks/õnneks erinevate resultaatideni.
Mõttetu on vaielda teemade üle, kus ei ole absoluutset tõde. Selle energia võiks hoopis rakendada saalis trenni tehes.
Edu!
Kahjuks või õnneks tuleb nentida, et tõesti antud küsimuses on lõplik ja absoluutne tõde olemas. Teaduslikke uuringuid teevad küll erinevad asutused, kuid pole ühtegi uurnigut, mis tõestaks, et kõhulihase ülemist ja alumist osa on võimalik eraldi treenida või harjutuse käigus ühele osale lihasest suuremat koormust kui teisele avaldada.
Kõhulihaste treenimise kohta on netis muidugi kolossalne kogus artikleid. Olen ise samuti neid usinalt uurinud ja pole kusagilt leidnud teaduslikku tõestust kõhulihase ühtsuse teooria ümberlükkamise kohta. Kui olen olnud silmaklappidega hobune, siis avage mu silmad.
Mõned vastused. Compu kõhulihaste alumisel osal on lihtsalt paksem rasvapolster, kui ülemisel. Seega ainus võimalik kõhulihas terviklikult nähtavale tuua on karm ja tasakaalustatud dieet.
St jälle peab kordama et kõhulihas on ühtne lihas, aga õlalihased koosnevad kolmest erinevast osast. Piltlikult öeldes on kõhulihas terve vorst, deltalihased aga kolm väikest viinerit, mis omavahel sabapidi seotud. Pole mõtet vorsti asja eest teist taga viilutama kukkuda.
Ma pole samuti ühtegi kulturisti näinud, kellel kõhulihaste alumine osa on ülemisest märgatavalt kehvem. Küll on seda tendentsi täheldanud pea kõigi muude lihaste puhul, mis koosnevad mitmest osast.
aprill 6, 2005 at 6:27 p.l. #51752Miin
Member
aprill 6, 2005 at 6:40 p.l. #51755erxs11
Edu!
Kahjuks või õnneks tuleb nentida, et tõesti antud küsimuses on lõplik ja absoluutne tõde olemas. Teaduslikke uuringuid teevad küll erinevad asutused, kuid pole ühtegi uurnigut, mis tõestaks, et kõhulihase ülemist ja alumist osa on võimalik eraldi treenida või harjutuse käigus ühele osale lihasest suuremat koormust kui teisele avaldada.
Kõhulihaste treenimise kohta on netis muidugi kolossalne kogus artikleid. Olen ise samuti neid usinalt uurinud ja pole kusagilt leidnud teaduslikku tõestust kõhulihase ühtsuse teooria ümberlükkamise kohta. Kui olen olnud silmaklappidega hobune, siis avage mu silmad.
Mõned vastused. Compu kõhulihaste alumisel osal on lihtsalt paksem rasvapolster, kui ülemisel. Seega ainus võimalik kõhulihas terviklikult nähtavale tuua on karm ja tasakaalustatud dieet.
St jälle peab kordama et kõhulihas on ühtne lihas, aga õlalihased koosnevad kolmest erinevast osast. Piltlikult öeldes on kõhulihas terve vorst, deltalihased aga kolm väikest viinerit, mis omavahel sabapidi seotud. Pole mõtet vorsti asja eest teist taga viilutama kukkuda.
Ma pole samuti ühtegi kulturisti näinud, kellel kõhulihaste alumine osa on ülemisest märgatavalt kehvem. Küll on seda tendentsi täheldanud pea kõigi muude lihaste puhul, mis koosnevad mitmest osast.
Saad sa üldse lõpuks aru ka millest jutt käib?
Kui sa oma klapid eest võtaksid siis näeksid, et kirjutasin juba oma eelmises tekstis, et tegemist on ÜHE lihasega, mida saab treenida erinevate nurkade alt.
Toon sulle veel sellise näite: Ütleme, et mõni autotootja kinnitab, et konkreetse auto beniinikului on 10 l/100km kohta. Sõites aga avastad, et auro tarbib 100km kohta kõigest 8l. See peaks sind meeletu õnnelikuks tegema ju. Nii samuti on kõhulihastega. Teadlased võivad ju mulle väita, et vahet pole kuidas seda treenid, kuna on tegu ühe lihasega. Mina aga tunnen ise, et teatud harjutused panevad suuremat rõhku alakõhule ja olen selle üle äärmiselt õnnelik.
Edu!
aprill 7, 2005 at 7:17 e.l. #51780T.M.
MemberErxsile. Saan küll aru millest ma räägin. Tänan küsimast.
Tasuks tähele panna ,et korduv jutt oli mõeldud St-le ,mitte sulle.
Kui uskumist eelistada teaduslikule faktile, siis matame selle teema maha. Muidu läheb mõttetuks lahmimiseks.
Mina usun ,et Arnold Rüütel on Arnold Schwarzeneggeri kloon, seda tõestab ka ühine eesnimi, ja Ingrid Rüütel Mary Poppinsi, kelle musta paruka sees on Karlssonilt tuuri pandud propeller, millega ühelt käsitöölaadalt teisele lendab.
Ei ole mõtet edasi vaielda. Nagu saa enne tabavalt mainisid keskendugem pigem treeningutele.
Edu kõigile!
aprill 7, 2005 at 7:56 e.l. #51783kriskoixx
MemberT.M olen su jutuga igatpidi nõus, teised punnivad ja punnivad vastu nii mõtetult. Aga mis siin ikka vaileda, tehke proovi, tehke 3 kuud (nt. dieedi ajal) ainult põlvetõsteid jms ”alakõhtu” treenivaid harjutusi ja rohkelt aeroobset, ning kui kõhulihased lõpuks kenasti näha on, siis vaadake proportsiooni. Kui kellegil on ”alaosa” kuidagi massivsem või ”parem” kui ”ülaosa”, siis kirjutage siia, et selle kolme kuu jooksul tundsin kuidas töötas ainult ”alumine” osa ja valutas ka järgmistel päevadel jne jne, kui aga peeglist vaadates on ka ”ülemine” osa täitsa fine ilma , et te oleks seda treeninud, siis .. mõelge.
aprill 7, 2005 at 10:14 e.l. #51786Annika Pärtel
Memberteen 2-3 korda nädalas max raskustega ja kah arengu üle ei nurise. Enne tegin iga trenn ja areng oli palju aeglasem..
aprill 8, 2005 at 7:01 p.l. #51847St
MemberAga siis tekkib küsimus miks on kõht 2 gruppi jaotatud???
aprill 8, 2005 at 8:01 p.l. #51854Kurupt
Memberkui tahad ilusat vormis k6htu siis lase igap2ev aga julgelt kuni kurnatuseni
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.