Skip to main content

kõht

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kõht

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Nell
    Member

Võib tunduda tühise probleemina, kuid minu jaoks siiski ületamatu. Mul on kogu aeg olnud soov omada ilusaid kõhulihased. Tegelen juba üle kolme aasta aeroobikaga ja olen käinud pool aastat jõusaalis aga mida pole on kõhulihased. Kõhu peal on ikka nagu õrn rasva kiht. Pean tunnistama, et olen väga suur magusa sõber, kuid ei mõista kuidas käed ja jalad siis nii heas vormis on. Seega soovingi teada, kuidas peaks toituma, et kõhtu väga heasse vormi saada?

Nell
    Member

Lisan veel, et aeroobikaga tegelen 3x nädalas ja jõusaalis käin umbes korra nädalas, nüüd suvel pole jõusaali eriti jõudnud. Ise olen noor naine.

Ott Kiivikas
    Member

Kui on soov näha kõhulihaseid, siis peab rasvaprotsent olema päris madal, rasvapõletuse seisukohalt pole aeroobika parim lahendus, kuna on liiga intensiivne (sõltub loomulikult tunnist, kuid mida vanem tegija, seda intensiivsemas tunnis üldjuhul käiakse) ja teiseks ajaliselt on trenn liiga lühike. Rasvapõletust on parem teha koostöös jõusaaliga, kõigepealt jõuharjutused ja siis madalamal pulsisagedusel aeroobne tegevus (ratas, stepper jooksurada või ellips). Magusa söömiseks on kaks aega kas hommikul või ja peale trenni, eriti peale trenni läheb see hästi süsivesikute varude taastamiseks. Õhtuti väldi süsivesikuid, enne magama minekut söö midagi lahjat valgurikast. Toidukordade arv päevas oleks 5. Hommikusöök on päeva algus, siis söö korralikult.

bueno
    Member

mul sama probleem, teen ja teen, aga ei mingit tulemust. muidu toitun väga tervislikult, jälgin mida ostan ja kui palju suhu pistan. iga päev sõidan rattaga 15km + võimlen 3-4 korda nädalas tund aega.

oletan, et oleks vaja leida toitumise ja treeningu õige tasakaal, aga kerge see ei ole. mõistus on otsas :S

Kuup
    Member

Bueno, kas sa oled meessoost? Kõigepealt pead kindlaks tegema, kas sul kõhulihaseid ongi niipalju, et välja paistaksid. pane kõht pingule ja katsu käega järgi. Mõnusad muhud peavad seal olema.

MEE
    Member

Kuup loe nüüd kõik korralikult uuesti läbi ja sa saadki teada kumb ta on kas naine v mees;)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.