Skip to main content

Kõhnaks

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kõhnaks

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 84 total)
  • Autor
    Postitused

Ega tegelikult see mittemaitsemine on ka suuresti nö peas kinni. Enne võistlema asumist ma näiteks ei söönud üldse küüslauku ja sibulat….kah ei maitsenud, ja siiani ma näiteks vihkan nende koorimist, sest see paneb silmad täiega vett jooksma Selle toidu juures olid küüslauk ja sibul suuremates kogustes kindlasti täiesti asendamatud!

mammamia
    Member

See ON anorektiku toitumine, muide. Palju õnne!

Ma olen siis 80 kg anorektik. Ei ole ja ei kavatsegi hakata. Nii kaugele ma küll ei kavatse minna.

kuuliks
    Member

Mina ka ei söö seeni, kala, liha, oliive jpm. Aga leian midagi muud nagu kodujuust, kohupiim, kõiksugu salatid, õunad jne.

Mis need kilod siin tähendavad? Mina olin 66 kg ja anorektik, lõpetasin 40 juures- ikka anorektik. Anorektikuks muudab inimese TOITUMINE, mitte hetkel olev kehakaal. Sa ei saa arugi, kuidas see sul kinnisideeks muutub. Ja sa ei tunnista seda enesele ka enne kui asi juba väääga nutune on. Selline toitumine nagu sa enne kirjeldasid, on kohe kindlasti tugevate anorektiliste kalduvustega. Kaal kukub lihaste kärbumise tagajärjel, sama kiiresti hakkab ka tervis hävima. Nii kui sööd midagi “keelatut” sinna vahele, võid võtta korraga isegi mitu kilo juurde (enamuses vesi, aga seda sina ju enesele ei teadvusta!)- see omakorda paneb sind järgnevatel veel rangemat dieeti pidama. Kinnine ring, millest välja tulla on väga raske.

Su postitused viitavad igatahes küll sellele, et oled juba praegu suhteliselt väljapääsmatus olukorras enese jaoks. Sa pead oma prioriteedid kiirelt ümber mõtlema, enne kui veel pole liiga hilja. Jõuluks sa kohe kindlasti 60 kiloseks ei saa, ka mitte midagi süües. Kuid sa võid saada hea tervise, hästi töötava ainevahetuse koos tasapisi langevate kilodega, hea tuju ja rõõmsa meele. Ja need on need, mis viivad sind ka ükskord järjepidevuse korral soovitud ideaalkaalu ning vormini. Valik on sinu!

Siinkohal toon uuesti võrdluse, kes veel viimasest Hers´ist näinud pole:

1. pilt- nälgitud vorm, 2.pilt- treenitud ja tasakaalustatud dieediga saavutatud lavavorm (kaaluvahe on pea 20 kg, muide). Kumb on ilusam? post-1184-1259504271_thumb.jpg

kuuliks
    Member

1. pilt- nälgitud vorm, 2.pilt- treenitud ja tasakaalustatud dieediga saavutatud lavavorm (kaaluvahe on pea 20 kg, muide). Kumb on ilusam? post-1184-1259504271_thumb.jpg

2009. a pilt on ikka väga kaunis. Anorektikud aga pole kaunid. Mina kui olin 12. a kaalusin 42 kg, 17. a kaalusin 53 kg ja nüüd 23. a kaalun veel rohkem. Tegelikult pole see üldse tore, kuid eks tasapisi alla võtta on muidugi parem ja ka välimus on ilusam.

hehee
    Member

No näete siis, ega ikka ei saa valida kõike kolme, vähemalt täiel määral mitte. Mis on kasulik ja hea maitsega, pole odav. Mis on odav ja kasulik pole just eriti maitsev jne.

Ma loen küll muud välja. Kui tahta ja viitsida, siis saab toituda odavalt, tervislikult ja maitsvalt.

matroxx
    Member

maitsvaks saab toitu alati ise teha.

Aile
    Member

See ON anorektiku toitumine, muide. Palju õnne!

Mis seal jõulu ajal nii tähtis, et peaksid oma tervisega niivõrd suures ulatuses riskeerima? Paralleelselt võid hakata juba raha koguma, et arstikulusid kinni maksta, mida sa sellise toitumise juures õige pea vajama hakkad- hormoonravi “päevade” tagasitekitamiseks, hambaravi… Kõige varem vast märkad, kuidas juukseid hakkab peotäite kaupa maha kukkuma- need taastuvad, muide, mitme aastaga alles. Kas sul kahju ei ole sellest?

Ma võin sulle siin õhtuni jutustada, mida anoreksia enaga kaasa toob, tahad? Oluline on see, et sa mõistaksid, mis väärtused on tervislikul toitumisel ja mõistusega tehtud treeningul, aga mitte nälgimisel.

T2nud, Annika!

V2ga ilusaid postitusi oled sa siia teemasse teinud. Nii sygavas anoreksia augus ei ole vist keegi teine meie seast olnud st meil puudub omal nahal kogetu teadvustamine.

Ma loodan, et ka tydrukud “2rkavad yles”.

daemonium
    Member

maitsvaks saab toitu alati ise teha.

Absoluutselt nõus.

Kogu isikliku kaalulangetamise ajal ei söönud ühtegi päeva mingit maitsetut – või veel hullem,ilge maitsega – löga.

Ja ausalt öeldes;kui on tegemist suure kaalulangetamisega,siis teistmoodi ei olegi see võimalik kui et toit on maitsev.

Asi võtab aega ju kuid ja kogu see aeg mingit jälkust näost sisse ajada …

nomaitea …

T2nud, Annika!

V2ga ilusaid postitusi oled sa siia teemasse teinud. Nii sygavas anoreksia augus ei ole vist keegi teine meie seast olnud st meil puudub omal nahal kogetu teadvustamine.

Ma loodan, et ka tydrukud “2rkavad yles”.

Tead Aile, oleks mul tol ajal olnud keegi kõrval, kes oleks sama läbi elanud, oleksin vb kiiremini mõistuse pähe võtnud. See, et kurjad arstitädid sööma sunnivad ja õiendavad, et vaata mihuke kole ja kondine sa välja näed- see kahjuks ei aita. Eesti on vist veel liialt “noor ” ja kogenematu selliste probleemide suhtes. Haige ise mõtleb neid noomitusi kuulde ainult seda, et ahh mis nemad lollid ka teavad, ma tean ise kui paks ma olen ja kui palju ma pean sööma. Tegelikkus on aga midagi muud!

Ma loodan, et oma piltidega saan olla kellegile nö elavaks eeskujuks selle kohta, mida saavutav lihtsalt nälgimisega (väga levinud kahjuks naiste seas) ja mida saavutab trenni ning toitumisega. Eks see meie lavaline vorm ole ka üks paraja ekstreemsuse tulemus, aga see selleks- keegi meist ei söö ju ka sel ajal 2 õuna või 150 gr kodujuustu päevas ja kogu lugu.

kuuliks
    Member

Tead Aile, oleks mul tol ajal olnud keegi kõrval, kes oleks sama läbi elanud, oleksin vb kiiremini mõistuse pähe võtnud. See, et kurjad arstitädid sööma sunnivad ja õiendavad, et vaata mihuke kole ja kondine sa välja näed- see kahjuks ei aita. Eesti on vist veel liialt “noor ” ja kogenematu selliste probleemide suhtes. Haige ise mõtleb neid noomitusi kuulde ainult seda, et ahh mis nemad lollid ka teavad, ma tean ise kui paks ma olen ja kui palju ma pean sööma. Tegelikkus on aga midagi muud!

Ma loodan, et oma piltidega saan olla kellegile nö elavaks eeskujuks selle kohta, mida saavutav lihtsalt nälgimisega (väga levinud kahjuks naiste seas) ja mida saavutab trenni ning toitumisega. Eks see meie lavaline vorm ole ka üks paraja ekstreemsuse tulemus, aga see selleks- keegi meist ei söö ju ka sel ajal 2 õuna või 150 gr kodujuustu päevas ja kogu lugu.

Eks sellest haigusest väljatulek on väga raske. Sinu võistlusvorm on ideaalne. Kas sa sööd nüüd lausa 5-6x päevas ja rohkelt valku, et nii kaunis oled?

Igatahes tubli, et oled käinud läbi raske tee.

Eks sellest haigusest väljatulek on väga raske. Sinu võistlusvorm on ideaalne. Kas sa sööd nüüd lausa 5-6x päevas ja rohkelt valku, et nii kaunis oled?

Nohh võib öelda, et ma pole varem iial nii palju söönud, aga tean millal, mida ja mis vahekorras tarbida. See, et võistlejad dieedi ajal lausa nälgivad, ei pea kindlasti paika- lihas vajab ju toitu!

Aile
    Member

T6esti tubli!

Minu kogemus n2itab, et anoreksia puhul ei tohiks me l2htuda vaid kehamassiindeksist.

Annika! Kui sina reastaksid need ohum2rgid, millest alates peaks midagi ette v6tma, ennast taastama hakkama, milline oleks see tunnusm2rkide j2rjestus?

kuuliks
    Member

Nohh võib öelda, et ma pole varem iial nii palju söönud, aga tean millal, mida ja mis vahekorras tarbida. See, et võistlejad dieedi ajal lausa nälgivad, ei pea kindlasti paika- lihas vajab ju toitu!

Ei nälgi, kuid olen ju lugenud ise, et saab kiirelt võistluseks valmistuda ka 1 kg päevas langetades. On see siis tõde või, pole kogenud. Internetist leidsin veel, et Ott Kiivikas ütles, et kui vaja ruttu alla võtta, siis tuleb süüa maitsetut, soolavaba ja tahket toitu.

Aile
    Member

Ei nälgi, kuid olen ju lugenud ise, et saab kiirelt võistluseks valmistuda ka 1 kg päevas langetades. On see siis tõde või, pole kogenud. Internetist leidsin veel, et Ott Kiivikas ütles, et kui vaja ruttu alla võtta, siis tuleb süüa maitsetut, soolavaba ja tahket toitu.

Ma olen k6ik oma v6istlemised peesse pannud soolaga manipuleerides. Loeb pilt, mitte number.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 84 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.