Kõhnaks
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kõhnaks
- This topic has 83 replies, 30 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
november 18, 2009 at 10:49 e.l. #235391
Alger025
MemberTere!Olen 14a poiss ja sooviks kaalus alla võtta. Pikk olen 161,5 ja kaalun 74kg kehamassi indeks 29,2, toitumiskava ei ole nõus ema ostma, nii siis ma pöördu Teie poole inimesed, sooviks teada kõike mida tuleks teha, et kaalust alla võtta, mida süüa hommikul,lõunal,õhtul , peale trenni. Praegu käin jooksmas, ujumas ja vahepeal ka jõusaali. Kõik info on tere tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nii noorelt oled korralikult ülekaalus, siis arvan, et sööd päris palju rämpstoitu. Proovi seda vähendada!
Teiseks söö päevas tihedamalt, aga väikestes kogustes. Kui see korras on, peaks pikkuse lisandudes kaal jõudsalt kaduma!
november 18, 2009 at 10:54 e.l. #235394dirty scorpion
Membertööriistade all ja ampser.ee’s on toidukalkulaatorid,mille järgi saad arvutada lihtsalt.
november 18, 2009 at 11:03 e.l. #235402kuuliks
Membertööriistade all ja ampser.ee’s on toidukalkulaatorid,mille järgi saad arvutada lihtsalt.Minule see ampser ei meeldi. Iga kell eelistan siinset fitnessi lehte ja raamatut Angelika Erin ”Ahtriprojekt”.
november 19, 2009 at 5:55 e.l. #235641tereummikust
MemberSüüa võid kõike ,ainult teatud kogustesTegelikult on ikka vahe küll, kus kohast need kalorid tulevad, eriti kui tahad alla võtta.
Teema algatajale: Ära unusta liikumist!
november 19, 2009 at 8:21 e.l. #235680Sakurai
MemberPäris kõike ära sisse ajama hakka endale, magu pussnuge ei pidavat seedima hästi.
Aga jah proovi madalama kalorisisaldusega asju süüa. Peaasi, et valkude ja süsivesikute suhe oleks paigas.
november 22, 2009 at 2:58 p.l. #236251kuuliks
MemberPaljud vähendavad süsivesikuid ja tarbivad rohkem valku. Nii ongi õigem arvatavasti?
november 23, 2009 at 9:45 e.l. #236413kuuliks
Memberhmm, selle asja nimi on Atkins. Parem vähenda süsivesikuid ja tarbi rohkem rasva..Atkins küll, kuid on ju inimesi päris palju, kes lisavad enam valku või pigem mõlemat ja vähendavad süsivesikuid. Ei usu, et kõik Atkinsit peavad kui nad on vähendanud süsivesikuid.
november 28, 2009 at 9:11 e.l. #237460mammamia
MemberKui igapäeva toidulauda kuuluvad kodujuust, muna ja toorsalat, kas siis on võimalik jõuludeks saledaks saada?
november 28, 2009 at 9:49 e.l. #237473matroxx
Memberpraegu alustades hmm ehk järgmisteks jõuludeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2009 at 9:59 e.l. #237481Sadist2
Membermuide kõik teooriad maailmas on ebaselged .
ka see, et igat kalorit tuleb lugeda ja et kui su kalorivajadus on päevas umbes 3000kcal ja nt läheb üle 1 kcal siis sa alla ei võta .
tee trenni, söö lihtsalt natuke vähem kui praegust jne.
muide kehakaal on kõigest keha külgetõmbejõud maal, mida suurem kaal seda rohkem on su külgetõmbejõud maa suhtes .
usun et tähtsam on väljanägemine, kuid mitte see kui palju sa kaalud…
november 28, 2009 at 10:33 e.l. #237499Annika Pärtel
MemberKindlasti saab kaalust alla, kui üldse midagi ei söö. Naisterahvad – lõpetage see paanika ja toorsalati – jutt. Vaadake siin fitness-naiste pilte. Uurige mida nad söövad. Jube on vaadata kui keegi hakkab asja endale selgeks tegemata jälle mingit vee ja salati dieedijuttu ajama. Miks te ennast hävitada tahate?Ei näri meist keegi ainult tooralateid, ei tee ka veepäevi ega muid imepäevi. Süüa tuleb korralikult ja trenni tuleb teha korralikult. Samuti tuleb endale vahel veidi rohkem pubada, kasvõi magusat näiteks.
“Kui igapäeva toidulauda kuuluvad kodujuust, muna ja toorsalat, kas siis on võimalik jõuludeks saledaks saada?” -kas muud ei söögi või? Vitamiinipuudust ei karda? Kõlab kui järjekordne dieedihullus, ka selle pealkiri “Jõuluks saledaks” räägib sama keelt. Mis peale jõule siis saab- sööd suureks tagasi end? Või jääd hea vormi nimel igavesti ainult muna, kodujuustu ja toorsalatit sööma?
november 28, 2009 at 2:32 p.l. #237584mammamia
Memberpraegu alustades hmm ehk järgmisteks jõuludeks
november 28, 2009 at 2:37 p.l. #237587mammamia
MemberEi näri meist keegi ainult tooralateid, ei tee ka veepäevi ega muid imepäevi. Süüa tuleb korralikult ja trenni tuleb teha korralikult. Samuti tuleb endale vahel veidi rohkem pubada, kasvõi magusat näiteks.“Kui igapäeva toidulauda kuuluvad kodujuust, muna ja toorsalat, kas siis on võimalik jõuludeks saledaks saada?” -kas muud ei söögi või? Vitamiinipuudust ei karda? Kõlab kui järjekordne dieedihullus, ka selle pealkiri “Jõuluks saledaks” räägib sama keelt. Mis peale jõule siis saab- sööd suureks tagasi end? Või jääd hea vormi nimel igavesti ainult muna, kodujuustu ja toorsalatit sööma?
Mulle ei maitse eriti muud asjad. Peamiselt sööngi neid loetletud toite. Muidugi söön vahel ka juustu, leiba. Meeldivad ka supid ja kõiksugu juurikad.
Ei ole veel lugenud M&F Her’s ajakirja, aga poole silmaga nägin ka sinu lugu. Mida sa sel ajal sõid, et nii kõhna olid???
november 28, 2009 at 2:38 p.l. #237588timo116
MemberNo aga vähem süües saab ka nädal aega nälgides tubli 10 kg kergemaks. Miks siis minu toitumisnäitega peaks terve aasta ootama? Siis olen surnud juba vist, piirduks selle aasta jõuludega, kuna tõesti olen praegu vaid kaalunumbris kinni.Aga miks peegelpilt oluline pole ? see on midagi muud mille nimel püüelda mitte kaalunumbri, kaalu võid sa väiksemaks saada aga rasvaprotsent võib sul kasvada sellega, selle peale ka mõeldakse?
november 28, 2009 at 3:04 p.l. #237596mammamia
MemberAga miks peegelpilt oluline pole ? see on midagi muud mille nimel püüelda mitte kaalunumbri, kaalu võid sa väiksemaks saada aga rasvaprotsent võib sul kasvada sellega, selle peale ka mõeldakse?Aga kas on võimalik ka jõuludeks tunduvalt saledamaks saada ka siis, kui peegelpilt on tegelikult väga oluline? Armastan ka trenne tegelikult, kuid olen jännis just oma üle normi kilodega. Muidugi ma teeks kõik, et trenn ja toit aitaksid jõuludeks tublisti alla võtta.
Seepärast nõnda ekstreemsust kavatsengi, sest trenniga ja toiduga ma ei saaks ju nii ruttu kui vaid väga palju toitu vähendades.
Pidasin esialgu kiiret võimalust nii, et hommikul trenn, siis esimene söök 150g toorsalatit ja teine söök 150g kodujuust, kuhu lisatud 1 munavalge.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.