Kõhn olen, kuid söön ilusti.
- This topic has 46 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
kristjan918.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2009 at 7:17 p.l. #187800
Jarmo Oberst
MemberKui võib küsida siis mis kool on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas üks taldriku täis on ühe inimese portsjon ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2009 at 7:20 p.l. #187802timo116
MemberLev….ma vaatan et sul on kõht üks paras põhjatu auk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teemaalgatajale nagu eelnevalt mitu korda mainitud, söö veel rohkem…
märts 22, 2009 at 7:26 p.l. #187805Lev
MemberLev….ma vaatan et sul on kõht üks paras põhjatu auk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
teemaalgatajale nagu eelnevalt mitu korda mainitud, söö veel rohkem…
Kusjuures ei ole aga kahjuks või õnneks süües kasvab isu. Alguses ikka toppisin endale süüa sisse. Ja ega ma siis isu pärast ei söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sõin sest pidin sööma ja kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nüüd pean dieeti ja suht raske vähem süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga harjub kiiresti.märts 22, 2009 at 7:28 p.l. #187806Lev
MemberKas üks taldriku täis on ühe inimese portsjon ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea ma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . aga ma sõin pm samasugust toitu põhikoolis ja ei olnud häda midagi. Ainus, mis vastu hakkas oli keedupekk….märts 22, 2009 at 7:36 p.l. #187811Goleteral
MemberEi tea ma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . aga ma sõin pm samasugust toitu põhikoolis ja ei olnud häda midagi. Ainus, mis vastu hakkas oli keedupekk….Mõtle nüüd ühele suurele kausile, sees on kuum rasvane seljanka kus ulbivad võbisevad suured rasvatükid, libistad ühe neist oma lusikale ja luristad suhu, mmm, vajub hambavahel laiali nagu vaglapirukas – nämm..
märts 22, 2009 at 7:37 p.l. #187813kristjan918
MemberKooli ei hakka nimetama hetkel..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, iga inimene võib süüa soolast toitu niipalju kuni jagub ehk siis suht lõpmatuseni, aga sellist solki ei taha küll süüa eriti.. aga eks ma siis hakka sööma täiega, peas et tunnen et kõht oleks koguaeg väga täis eks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2009 at 7:48 p.l. #187817Xero
MemberKui teed suitsu siis jäta maha kuna siis saad ka natuke juurde ja kaalu tuleb kergemalt. Pm söö nii et saad päevas vähemalt: 200g valku, 400g süsikaid, 120g rasvu. Ja kui see ka ei aita siis pead arsti juurde minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .200 g valke on küll nüüd veidi liialdatud. See pigem läheb raisku. Kui mingi pro atleet ei ole, ei ole ka vajadus üle 2 g valku 1 kg kehakaalu kohta süüa päevas.
märts 22, 2009 at 8:02 p.l. #187818Bonsuna
MemberNõukaaja sööklatoit: SUPP+PRAAD+MAGUSTOIT. (MEHE MÕÕT OLI IKKA 2PRAADI JA KAKS KOLM MAGUSTOITU) 3X PÄEVAS. VAHEPEAL VEEL MOOSISAIAKESED + RASVAST PIIMA.
Selge on see, et kui su kaal on 65kg siis selline kogus sulle homsest alates kohe sisse ei mahu, aga tõsi see on, et alguses pead natuke pingutama, küll kõik venib suuremaks ja vasti küsid veel juurdegi. Mingisugune kaalutõus peaks igal juhul toimuma, noja kui jõusaalis ka rauda sikutad siis ei ole lisanduv kaal kindlasti mitte ainult pekk.
/on aga probleemid inimestel!!!???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> /märts 22, 2009 at 8:11 p.l. #187820kristjan918
MemberEks vist tõesti kohe algul pole sellisteks portsudeks valmis, aga ma muidu olen selline kes sööb hästi palju nagu korraga, KUID ma söön harva. Söön päevas 1-2 korda korralikult kõhu täis ja siis näksin niisama kõhtu midagi.
Aga näiteks, kui mul on vaja tundi jõuda ja ei jõua kohvikust mingit head suurt praadi osta kas siis piisab ajutiselt näiteks kartulisalat ja pirukas kõrvale?
märts 22, 2009 at 8:16 p.l. #187821Tohman
MemberPäevas 1-2 korda kõhu täis söömine ei ole korralik toitumine massi lisamiseks. Päevas tuleks süüa 4-6 korda kõht täis, küll siis massi tuleb ka nii, et mühiseb, mul on kahe viimase aastaga tulnud pea 20 kilo kaalus juurde ja ma ei ütleks, et ma nüüd väga eeskujulikult toitun (muidugi on mul toitumine paigas, aga ma kipun tihti “patustama” ka), aga lihasmassi on tulnud viisakalt.
Ja parem ikka salat, kui mitte midagi süüa.
edit: täpsustus
märts 23, 2009 at 2:16 p.l. #187898kristjan918
MemberKuna täna alustasin, siis raskelt söömist siis hetkel olen jõudnud 3 portsjonit päeval ära süüa.
Hommikul:
2 muna, mitmevilja puder, piim ja 2 viilu leiba.
Lõunal: mitte midagi erilist, kuid vähemalt sai sisse aetud – kartulisalat, seljanka supp, 2 pirukat, ploomimahl.
Hilislõuna: 2koiba grillitud broilerit, frikadelli supp, 1kg Kirsi jogurtit, kohuke.
Ja siis eks näis, mis õhtul omale sisse ajan, üritan, siis saada et päevas oleks vähemalt 5 söögikorda.
märts 23, 2009 at 2:30 p.l. #187901Samakamees
MemberKuna täna alustasin, siis raskelt söömist siis hetkel olen jõudnud 3 portsjonit päeval ära süüa.Hommikul:
2 muna, mitmevilja puder, piim ja 2 viilu leiba.
Lõunal: mitte midagi erilist, kuid vähemalt sai sisse aetud – kartulisalat, seljanka supp, 2 pirukat, ploomimahl.
Hilislõuna: 2koiba grillitud broilerit, frikadelli supp, 1kg Kirsi jogurtit, kohuke.
Ja siis eks näis, mis õhtul omale sisse ajan, üritan, siis saada et päevas oleks vähemalt 5 söögikorda.
Kuule päris korralikult mahub sulle sisse ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliste kogustega peaks kiiresti asi liikuma hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2009 at 2:41 p.l. #187903kristjan918
MemberOi no siis seljuhul väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Terve päev kohe olnud hea olla, kõht on täiega täis ja üldse hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)märts 23, 2009 at 3:09 p.l. #187907timo116
MemberOi no siis seljuhul väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Terve päev kohe olnud hea olla, kõht on täiega täis ja üldse hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)jogurtist saad korraliku koguse süsikaid ja valke ning rasvu juba kätte (sellest kilosest), et see on juba ühe toidukorra eest nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> odav ka veel pealekauba…Aga hakkab edenema sul juba, edu sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2009 at 6:04 p.l. #188308kristjan918
MemberKuna ma olen veendunud, et ma olen ektomorf ja seal on mainitud et pean puhkama kindlasti, siis küsiks kui tähtis osakaal sellel on?
Ning, kui ma lähen jõuka ja tunnetan et veidi tahaks kostitada kõhtu toiduga ja ostan šokolaadibatooni (Snickers,Mars,Twix jne.) siis millised on kõige kasulikumad või mis oleks kõige kasulikum osta mida näksida?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.