Koduste harjutustega suveks vormi?
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2008 at 6:26 p.l. #10120
jk jr
MemberMis harjutusi siis kodus teha, palju jooksmas käia, millal käia? Mida süüa, kuidas sõõma ajad jaotada? Kõik abi on tere tulnud.
Eelkõige ootaks soovitusi selle kohta, kuidas kõht trimmi saada ning biitsepit tahaks ka suurendada. ( Kodus olemas hantlid )
veebruar 25, 2008 at 6:39 p.l. #142472jk jr
MemberMis harjutusi siis kodus teha, palju jooksmas käia, millal käia? Mida süüa, kuidas sõõma ajad jaotada? Kõik abi on tere tulnud.Eelkõige ootaks soovitusi selle kohta, kuidas kõht trimmi saada ning biitsepit tahaks ka suurendada. ( Kodus olemas hantlid )
Lisaks, et päris siksbäcki ei taha, vaid saledat ja ühtlast kõhtu…Hetkel kerge õllekas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea kas sellest küll mingit kasu on, aga hetkel teen igapäev vähemalt 60 kõhulihast.
veebruar 25, 2008 at 6:45 p.l. #142475Tuki
Memberesimene asi, et kui sul rasvakiht kõhupeal, siis sa võid 1000 kõhulihast ka päevas teha, lihased sul välja ei paistma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> uuri foorumist kuidas oma rasva põletada, infi on küllaga
veebruar 25, 2008 at 6:49 p.l. #142476rage
Memberhakka kindlalt kerget aeroobset trenni tegema , nii saad kõige parema tulemuse ilma lisa aineteta.
samuti proovi muuta oma toitumist.
veebruar 25, 2008 at 6:50 p.l. #142479Capricorn
MemberBiitsepsit suveks sa nüüd suurendada vist küll ei jõua, sest kui hakkad kaalu maha võtma, siis rasva kadumisega lähevad kõik mõõdud üsna tublisti väiksemaks. Lihas aga kasvab palju aeglasemalt kui rasv võib kaduda. Tegelikult ju see mõõt polegi võibolla sulle tähtis, kui isegi paar sentimeetrit kaotad ümbermõõdust, siis välja näha võib ta ikkagi palju parem kui praegu. Mul on biitsepsi juurest mõõtes ümbermõõt u. 1-1,5 cm suurem olnud u. aasta tagasi, aga välja näeb ikkagi praegu tunduvalt parem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mainisid et kerge õllekas ees, siis on ka kätel ikkagi naha all rasvakiht peidus.Põhiline on ikka see mida ja kuidas sööd. Treening on ka muidugi tähtis, aga toitumine on antud juhul (rasva kaotamine) tähtsam.
veebruar 25, 2008 at 6:57 p.l. #142480jk jr
MemberBiitsepsit suveks sa nüüd suurendada vist küll ei jõua, sest kui hakkad kaalu maha võtma, siis rasva kadumisega lähevad kõik mõõdud üsna tublisti väiksemaks. Lihas aga kasvab palju aeglasemalt kui rasv võib kaduda. Tegelikult ju see mõõt polegi võibolla sulle tähtis, kui isegi paar sentimeetrit kaotad ümbermõõdust, siis välja näha võib ta ikkagi palju parem kui praegu. Mul on biitsepsi juurest mõõtes ümbermõõt u. 1-1,5 cm suurem olnud u. aasta tagasi, aga välja näeb ikkagi praegu tunduvalt parem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mainisid et kerge õllekas ees, siis on ka kätel ikkagi naha all rasvakiht peidus.
Põhiline on ikka see mida ja kuidas sööd. Treening on ka muidugi tähtis, aga toitumine on antud juhul (rasva kaotamine) tähtsam.
Aga mida siis süüa?
Siit üles kutse, kui keegi vanem olija viitsib mulle sobiva toitumis kava paikka panna olen nõus talle materjaalselt tasuma.
veebruar 25, 2008 at 7:01 p.l. #142481Amarillo
MemberAga mida siis süüa?Siit üles kutse, kui keegi vanem olija viitsib mulle sobiva toitumis kava paikka panna olen nõus talle materjaalselt tasuma.
küsi kasutajalt “kirp2” ta teeb tasuta toitumiskavasid kui muidugi viicib,võta ühendust;)
veebruar 25, 2008 at 7:02 p.l. #142483veebruar 25, 2008 at 7:14 p.l. #142490undisputed
Memberküsi kasutajalt “kirp2” ta teeb tasuta toitumiskavasid kui muidugi viicib,võta ühendust;)Mis ajast kirp2 heategevusega tegeleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2008 at 7:42 p.l. #142500Kristjan-Johannes Konsap
MemberMis ajast kirp2 heategevusega tegeleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen mõnele tuttavale ja sealt edasi juba tuttava tuttavale kava teinud, aga kuna mul vastavat haridustaset ei ole, siis ma hea meelega neid massiliselt ei teeks. Kedagi vast ära ei tapa, aga mine tea…
veebruar 25, 2008 at 10:29 p.l. #142523Capricorn
MemberAga mida siis süüa?Siit üles kutse, kui keegi vanem olija viitsib mulle sobiva toitumis kava paikka panna olen nõus talle materjaalselt tasuma.
Ei saa ka mainimata jätta, et tegelikult on kava järgimine päris raske, aga kui VÄGA tahad, siis saad sellega hakkama. Tegelikult saaks ka ilma väga range kavata hakkama, aga kui teadmised ja oskused sel alal puduvad, siis kõige kindlam on täpselt järgida kellegi spetsialisti koostatud kava. Hiljem juba võibolla tekib sulle endale ettekujutus neist asjadest ja oskad vajaduse korral väikesi korrektuure teha kavasse (mõne toiduaine mõne teisega asendada vms). Isiklikult soovitaksin Marek Kalmust: marek.kalmus@mail.ee või siit veebipoest. Ma arvan, et kui toitumiskava tellid, siis Marek annab sulle ka treeningu kohta veidi nõu kui küsid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.