Kodused treenimise vahendid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kodused treenimise vahendid
- This topic has 11 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
juuli 28, 2008 at 7:56 e.l. #14374
Murelik33
MemberTere, Olen 24 a neiu ja viimase aastaga olen kosunud kõvasti(enne olin suurus 38, nüüd 40).Nüüd ei suuda ma enam oma vandesse pükstesse ära mahtuda ja ausalt öeldes, ei taha enam linnagi minna…piinlik on lihtsalt ja negatiivseid kommentaare tuleb lähedastelt iga päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juurde võtmise põhjus on olnud ilmselge söömine ja iseloomu mul ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaxin teha kõik, et saada tagasi n.ö the old me.mõtlesin osta omale koju mingi trenasööri…aga millise? või oleks ikkagi õigem minna trenni? trenne on ka nii palju…milline on see õige minu jaoks? Loodan,et oskate mulle natukenegi nõu anda.Ette tänades,juuli 28, 2008 at 7:59 e.l. #161636juuli 28, 2008 at 8:10 e.l. #161639MoloM
MemberTere, Olen 24 a neiu ja viimase aastaga olen kosunud kõvasti(enne olin suurus 38, nüüd 40).Nüüd ei suuda ma enam oma vandesse pükstesse ära mahtuda ja ausalt öeldes, ei taha enam linnagi minna…piinlik on lihtsalt ja negatiivseid kommentaare tuleb lähedastelt iga päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juurde võtmise põhjus on olnud ilmselge söömine ja iseloomu mul ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaxin teha kõik, et saada tagasi n.ö the old me.mõtlesin osta omale koju mingi trenasööri…aga millise? või oleks ikkagi õigem minna trenni? trenne on ka nii palju…milline on see õige minu jaoks? Loodan,et oskate mulle natukenegi nõu anda.Ette tänades,Enne järjekordse ebavajaliku söögi suhu pistmist vaata peeglisse või proovi selga riideid, mis enam ei lähe ja mõtle hoolega järele, kas tasub üleliia süüa või “rämpstoitu” suhu pista. Iseloom kasvab mis mühiseb!
Kaalu langetamise puhul jooksu, ratast, rulluiske jne. Valikuid palju, leia endale sobivam!
Edu!
juuli 28, 2008 at 8:18 e.l. #161645Murelik33
Memberok…ootasin tegelikult asjalikumaid nõuandeid :S
juuli 28, 2008 at 8:22 e.l. #161646hehee
Memberok…ootasin tegelikult asjalikumaid nõuandeid :SNo kui see artikkel, millele ma viitasin, piisavalt asjalik vastus pole, siis osta telepoest butterfly abs ja jää tulemusi ootama.
juuli 28, 2008 at 8:59 e.l. #161642Murelik33
MemberVabandust, ma ei klikanud “toitumise” peale. Aitäh!
juuli 28, 2008 at 9:13 e.l. #161657undisputed
Memberok…ootasin tegelikult asjalikumaid nõuandeid :STohoh, milline see asjalik nõuanne siis on. Trenn trenniks, kuid kõigelt tuleb ikka oma toitumist korrastada. Muidu pole su trennist suurt kasu nagu või mis ?
juuli 28, 2008 at 9:50 e.l. #161662mees164
Memberma arvan, et Murelik33 mõtles “asjalikumate nõuannete” all, et Spetsialistid peaksid oskama rohkem informatsiooni anda, kui et vaata enne söömist peeglisse. Ja tema küsimus ei olnud mitte kuidas toituda, vaid milline trenn on kõige tõhusam …. aga eks Spetsialistid teavad seda isegi.
juuli 28, 2008 at 9:58 e.l. #161663hehee
Memberma arvan, et Murelik33 mõtles “asjalikumate nõuannete” all, et Spetsialistid peaksid oskama rohkem informatsiooni anda, kui et vaata enne söömist peeglisse. Ja tema küsimus ei olnud mitte kuidas toituda, vaid milline trenn on kõige tõhusam …. aga eks Spetsialistid teavad seda isegi.Vaata, treenimisega on see asi, et Sa võid treenida ükskõik, kui palju, või ükskõik, kuidas, aga kui Sa sellegipoolest üle sööd, siis soovitud kaalulangust ei toimu.
juuli 28, 2008 at 10:24 e.l. #161664Murelik33
MemberTere hehee, tänud artikli eest.Tehes nüüd hüppe toitumise juurest trenni juurde, siis mis oleks Teie soovitus?Olen kaalunud Reval Sporti, aga erialasid on palju ja raske on leida endale seda sobivad.Kõik minu ülekaal on läinud alakehasse ja tahan sellele eriliselt suurt rõhku panna.
juuli 28, 2008 at 11:02 e.l. #161670daemonium
MemberKõik minu ülekaal on läinud alakehasse ja tahan sellele eriliselt suurt rõhku panna.Sry;aga siin aitab ainult toitumine.
Panustamine anlt trenni
1.võib viia ületreeninguni
2.toob kindlasti kaasa söögi-isu tõusu
Vähenda süsivesikute ja suurenda rasvade osakaalu menüüs.
juuli 28, 2008 at 11:14 e.l. #161671hehee
MemberKui tahad trenni teha, mis on igati kiiduväärt, siis rõhku tuleb panna ikka kogu kehale. Minu isiklik arvamus on see, et kõige paremini saab oma keha soovitu suunas arendada just jõusaalis (põletab hästi rasva ja suurt lihasekasvu pole vaja karta, selleks tuleb palju tööd teha). Kui Sulle aga jõusaal kuidagi ei istu, siis vali ükskõik, milline enese liigutamise viis, sest kaalulanguse pearõhk on siiski toitumisel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.