Skip to main content

Kodus treenimine .

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    v6sa
    Member

Tere mul on selline probleem ,et Muscel & Fitness veebruar 2009 numbris oli kodus treenimise kava kangiga. Aga ma ei tea kuidas mõnda harjutust teha ja sellega seoses ,et äkki oleks kellegil võimalik sellest kavast pildid saata mulle.

Selliseid asju muidu ei tea vb mõnda neist teaks aga targem on siiski üle küsida.

Ületõmme.

Seistes käte sirutamine triitsepsile.

Lamades käte sirutamine triitsepsile.

Jõutõmme.

Reie kakspealihase kõverdamine.

Ülakehatõsted kangiga.

Kangi rinnale tõmbed kükiga.

Kangi rinnale tõmbed küünarnukkide üles viimisega.

Rippes käte kõverdamised.

Püsti rinnalt surumine jalgade abiga.

Olen veel täitsa algaja aga see tundub mulle sobivat hetkel kuna olen nagunii enamuse ajast kodus.

Varasemalt on pakutud sellist kohta kust vaadata saaksin http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime Mõned asjad olen sealt saanud.Aga äkki on võimalik kogu see kava pildina saada.

Kassisilm
    Member

Mis vana teema ei kõlvanud enam kasutada või? <_<“>

Okk
    Member

Ootad , et Kiivikas hakkab sulle netist pilte kopeerima siia ve? <_<“>

gymer
    Member

Tere, ma pole küll trennimees, kuid vaadake Tööriistad—> Harjutustepank-.—> sealt valite lihasgrupi, ning näete erinevaid harjutusi. Mõned Teie poolt küsitud on ka seal kenasti ära toodud.

*Tahtsin pildid siia kopeerida, kuid andis errori:”Vabandame, dünaamilised lehed %7Boption%7D TAG’ides pole lubatud” <_<“>

edit: nägin, et olete juba harjutustepanka vaadanud. No ega’s muud kui googeldama, pisut otsimist ja asi käes.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.