Skip to main content

Kodus treenimine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kodus treenimine

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Riseabove
    Member

Niisiis olen juba tükk aega kodus treeninud, on olemas hantleid reguleeritava raskusega kang lõuatõmbe kang matt mille peal kõhulihaseid jne teha jm. Ma siis mõtlesin, et kas igapäevane kerge trenn kodus võib lihastele koormav olla ja tulla pigem kahjuks kui kasuks? Tulemased on jõugsalt paranenud näiteks eelmine aasta ei teinud õühtegi lõuatõmmet nüüd mingi 12. Ning kuidas toituda, et kuuspakk võiks kunagi välja paistma hakata koos trennida. Tänan

mc-getostyle
    Member

see sinu nii öelda kuuspakk tulev õige toitumise ja ka treeninguga ja loomulikul on vaja ka kannatust.Kindlasti ei tee kodus treenimine halba.Ise olen treeninud juba üle aasta kodus ja pole midagi hull tulemused on väga head lihast tuleb ka .Ausalt öeldes pole ise kuskil linna jõusaalis kunagi käind nii et ei näe probleemi miks peaks kodus treenimine halb olema.Nii et edu sulle.

Mart Muru
    Member

Kindlasti on koormav ning kasulik! Kui sulle mass tähtis ei ole, siis jätka samas vaimus ja ajapikku muuda harjutused keerulisemaks ning raskemaks.

RassXenon
    Member

Niisiis olen juba tükk aega kodus treeninud, on olemas hantleid reguleeritava raskusega kang lõuatõmbe kang matt mille peal kõhulihaseid jne teha jm. Ma siis mõtlesin, et kas igapäevane kerge trenn kodus võib lihastele koormav olla ja tulla pigem kahjuks kui kasuks? Tulemased on jõugsalt paranenud näiteks eelmine aasta ei teinud õühtegi lõuatõmmet nüüd mingi 12. Ning kuidas toituda, et kuuspakk võiks kunagi välja paistma hakata koos trennida. Tänan

Pane ajad paika, millal ja mida süüa.

Rohkem aeroobset tegevust et kuuspakk välja paistaks (jooksmine, ujumine)

Riseabove
    Member

Tänan nende nõuannete eest. Ma ei hakka uut teemat tegema niiet, kirjutan siia. Olen alakaaluline jne aga tahaks ikka massi ka niisama pole mõtetu ju pumbata. Eelmise aastaga olen julmalt juurde võtnud kuid siiski mis toitaineid rohkem süüa või mis oleks parem hommikuti just süüa jne olen kuulnud et soovitavad putru või mune hommikuti. Aga küsin siis ka n-ö teadjate käest.

RassXenon
    Member

Tänan nende nõuannete eest. Ma ei hakka uut teemat tegema niiet, kirjutan siia. Olen alakaaluline jne aga tahaks ikka massi ka niisama pole mõtetu ju pumbata. Eelmise aastaga olen julmalt juurde võtnud kuid siiski mis toitaineid rohkem süüa või mis oleks parem hommikuti just süüa jne olen kuulnud et soovitavad putru või mune hommikuti. Aga küsin siis ka n-ö teadjate käest.

Ma usun, et mõtlesid siiski lihasmassi

Riseabove
    Member

eem jah nagu et lihtsalt pekki nagu ei tahaks vaid lihasmassi jahm

HyPn0se
    Member

tegelikult on nii,et kui tahad oma kõhulihaseid välja tuua siis on see võimalik rasva % langetamisega , kuna kõhulihased ei ole nagu rinnalihased mis kasvavad ja kasvavad aina suuremaks , kõhulihaseid on võimalik ainult vormida nats ja välja toomiseks telli toitumiskava või hakka lihtsalt rangemalt jälgima mida ja millal sööd ja usu tulemus tuleb . Ma ei soovita igapäev trenni teha ,sest lihas vajab puhkust ja taastumist et ta võiks kasvada . nii ,et edu sulle !

ristokru
    Member

Kindlasti on koormav ning kasulik! Kui sulle mass tähtis ei ole, siis jätka samas vaimus ja ajapikku muuda harjutused keerulisemaks ning raskemaks.

Mismõttes mass tähtis pole?? Väidad et kodus ei kasvata lihast kui sul olemas kang(koos rinna pingiga) ja raskused+hantlid jne.?

Mart Muru
    Member

Mismõttes mass tähtis pole?? Väidad et kodus ei kasvata lihast kui sul olemas kang(koos rinna pingiga) ja raskused+hantlid jne.?

Mulle tundub, et teema postitaja ei ole eriline jõusaalihunt ning soovib saada heasse vormi. Kodus treeningu all mõtlen pigem omakeharaskusega treeningut jms. Korraliku massi jaoks on vaja ka õigeid vahendeid ning vaevalt ta kogu inventari endale koju tassib.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.