Kodune trenn ja söömine. Rasvavähendus.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kodune trenn ja söömine. Rasvavähendus.
- This topic has 29 replies, 7 voices, and was last updated 10 years, 1 month tagasi by
sviljar.
-
AutorPostitused
-
november 24, 2015 at 6:46 p.l. #26754
Anonüümne
GuestTere.
Kuna mul kõht täitsa ette punnis ja eks omaosa teeb ka seedimine, siis mõtlesin asja esialgu teistmoodi käsile võtta.
Kõhupeal ja ka külgedel on rasva. Selline polster nagu on olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaõhtused näksimised teleka ees jne jne.Varem jõin ka limonaade palju ja gaasilisi jooke. Suvest jätsin enam-vähem ära limonaadid, millest nüüdseks olen täielikult loobunud. Pingsamalt olen toitu jälgima hakanud alles selle kuu algusest. Varem päevas söödud pakist kommist olen ka loobunud.
Andmed: 35a 173cm pikk 75kg
Ostsin katseks rasvapõletaja Grenade. Olen siin palju lugenud ja uurinud, et ega need kapslid eriti aita.Tuleb teha trenni ja toituda õigesti. Grenade ise aitab mul näksimist täielikult kontrolli all hoida, vähemalt niigipalju. Soov on põletada rasva keskohast (kõht ja sangad). Miskit lihaste reljeefi saada ka. Trenni teen kõhulihastele, seljalihastele ja lisaks kätekõverdused, planking,
Hommikusöök: rukkileib x2 (vahel muna, kaerahelbepuder)
kohvi
juust, sink, kala (leivapeale)
Lõunasöök: liha, kana, vesi
Õhtusöök: kodujuust, liha, kala, kana (olenevalt mida parasjagu on) Vahepalad: pähklid, bar-id, vesi, puuviljad.
Tahtsin uurida kas umbes suveks oleks võimalik sellise trenni ja toitumisega punnkõhtu ära saada ja sangasid kontrolli alla?
november 24, 2015 at 7:56 p.l. #384034Rambo vend
Member8 kuuga tehakse väga uskumatuid muutumisi ikka, kui söömine ja trenn koos korda saadakse. Miks sa ei peaks saama…
november 24, 2015 at 9:22 p.l. #384040sviljar
MemberLoodan ka aga, et just sellise koduse tagasihoidlikku trenni ja toitumisega. Saan aru, et rasv põleb ikka kogu kehalt. Tööpäevad on pikad ja peale 22.00 söön nüüd kodujuustu hapukoorega (100g umbes) ja puuvilju. Üldiselt lõunal enamasti ainult liha, vahel ka kartulit lihaga.
Olen teemaalgataja ja eks tasapisi lisan ka tulemusi. Peale kahte nädalat on ka progressi näha, jõuan rohkem.
Panen ka paar mõõtu kirja, siis hiljem hea võrrelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kõht 96cm, rind 100, kaal 74,9kg.november 25, 2015 at 8:20 e.l. #384042zwen
MemberToitumist on raske kommenteerida, sest ei tea koguseid. Tõenäoliselt oled kursis, et rasvapõletuseks/kaalu alandamiseks peab sissesöödav energiakogus olema väiksem, kui kulutatav.
Olen pikkuselt ja kaalult sinuga samas suurusjärgus ja rasvapõletuseks pean sööma keskmiselt 2000kcal. (istuv töö, treening 4x120min nädalas).
Kui soovid, et kaalualandamise protsessi lõpuks vaataks peeglist vastu vormis keha, on jõuharjutused möödapääsmatud. Ära piirdu vaid enda mainitud harjutustega. Katsu ikka kogu keha läbi treenida. Ideid on internetis lõpmatult.
Kuna suveni on veel palju aega, siis tahtmise ja õige tegutsemise korral võid ennast väga korralikku vormi ajada.
LIsan pildi endast, kui treenisin kodus. Ajavahe 4 kuud.
november 25, 2015 at 9:44 e.l. #384043sviljar
MemberToitumise koguseid väga täpselt ei oskagi õelda. Niipalju, et hommikul kruus kohvi, 2 viilu rukkileiba( või, veisesingi viil) lõunasöök tööl:suur kanawrap või sea kaelakarbonaad umbes 200g või veiselihapada. Poes lasen panna nr 3 karpi, liha ääreni ei pane. Õhtul 100g riisi või tatart või 4 kartulit ,veiseliha kotleti (isevalmistatud) või poest ostetud liha, kala või kanaga (kogus lihal 200g keskmiselt) plus kodujuust hapukoorega ( poes müüdavad topsid).Vahepaladeks puuviljad, pähklid (kõhule eriti pähklid ei meeldi), valgu bar ( kui kõht liiga tühi ja süüa ei jõua teha.
Trenni saan lisaks ainult kodus teha, eks peab neid muid harjutusi juurde vaatama. Ajaliselt teen praegu kodus 20 minutit umbes trenni, 120 minuti kõrval nagu poleks lootustki rasva põletada ja keha vormida.
Grenadet võtan igal hommikul 2 kapslit pool tundi enne sööki ja 2 kapslit kas pooltundi enne lõunasööki (14.00 söön tavaliselt lõunat) või õhtul pool tundi enne trenni . Poole tunni jooksul peale trenni söön kodujuustu, puuvilju ja joon vett. Toidukõrvale joon alati vett. Hommikul muidugi kohvi.
november 25, 2015 at 10:05 e.l. #384045marti384
MemberTee ühekordne investeering endasse ja pöördu spetsialisti poole, kes sulle kavad koostab ja kellelt saad nõu küsida kui vaja….näiteks Taavi Merisalu http://www.taavimerisalu.ee/
november 25, 2015 at 10:35 e.l. #384046Kang08
Member“Peale kahte nädalat on ka progressi näha, jõuan rohkem.”
Kui kõik toimib,siis lase edasi.Sellisel juhul hetkel kõik paigas.
Trenni saan lisaks ainult kodus teha, eks peab neid muid harjutusi juurde vaatama. Ajaliselt teen praegu kodus 20 minutit umbes trenni, 120 minuti kõrval nagu poleks lootustki rasva põletada ja keha vormida.
Mõne pooletunnise trenni kasutegur võib olla kordi suurem kui mõne kahetunnise trenni oma.Point on kui intensiivselt trenni tehakse ja kui hästi osatakse oma aega ära kasutada.Rohkem polegi alati ilmtingimata parem.
Rasvapõletus toimib eelkõige köögis.Kui toitumine pole paigas võid lolliks rabeleda ilma igasuguse tulemuseta.
Toitumise koguste all mõeldi eelpool kaloraazi.Lihtsalt toiduainete nimetused ei langeta kaalu,kaloraaz peab paigas olema.Aga hetkel kõik toimib nagu aru saan ja progressi on silmaga näha? Sel juhul tee oma asja järjepidevalt edasi.Toimivat asja pole mõtet ilmtingimata torkida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2015 at 10:43 e.l. #384047sviljar
MemberEks see toitumiskava kindlasti aitaks. Selle lasen teha kuu alguses ära. Progressi tunnen kõhulihaste korduste arvu tõusu järgi ja ka muude harjutuste jõudluse järgi. Kaal püsib seni paigas 74,1-75.6 vahel.Väliselt tulemusi niipea ei oota, kuid näha on, et lihas tsipa ikka vormub.
Zwen-i esimesest pildist olen ma ikka peenem, kuid jah polster joonistub ilusti välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2015 at 12:01 p.l. #384048zwen
MemberAjaliselt teen praegu kodus 20 minutit umbes trenni, 120 minuti kõrval nagu poleks lootustki rasva põletada ja keha vormida.
Mõtlesin tund-kakskümmend ehk 80min aga kirjutasin 120.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja sellest 10min soojendus ja pärast 20min aeroobne.november 25, 2015 at 1:13 p.l. #384050sviljar
MemberNojah soojendusega saan nati pikemaks seda aega. Aga teed ikka pikemalt kui mina. Aeroobset ma kodus teha ei saa.
Nüüd pani arst mu veel laktoosidieedile ka, kontrolliks. 2nädalat. Ehk siis valin veel rohkem mida süüa. Kiudaineid soovitas küll eraldi juurde võtta. See mure saab siis kergemalt lahendatud.
Igaks juhuks uurin, kuidas õlle joomisega on? Kui joon niisama õhtu siis kuni 3×0,33 st. Reaalselt ise vast 1-2. Kas selle peaks täiesti ära jätma või paar korda nädalas võib?
november 25, 2015 at 1:40 p.l. #384051zwen
MemberNojah soojendusega saan nati pikemaks seda aega. Aga teed ikka pikemalt kui mina. Aeroobset ma kodus teha ei saa.
Nüüd pani arst mu veel laktoosidieedile ka, kontrolliks. 2nädalat. Ehk siis valin veel rohkem mida süüa. Kiudaineid soovitas küll eraldi juurde võtta. See mure saab siis kergemalt lahendatud.
Igaks juhuks uurin, kuidas õlle joomisega on? Kui joon niisama õhtu siis kuni 3×0,33 st. Reaalselt ise vast 1-2. Kas selle peaks täiesti ära jätma või paar korda nädalas võib?
Eino ega see aeg polegi tähtis. Kirjutasin selle välja sellepärast, et oleks arusaadav, millise koormuse juures ca. 2000kcal peal minu puhu kaal paraja kiirusega langeb.
Kui liigud vähem, sööd vähem ja vastupidi.
See igapäevane õllejoomine paneb rasvapõletusele kindlasti pidurit. 3×0,33 õlut on ca. 430kcal. Katsu piirduda korra nädalas joomisega. Aga ka siin tuleb vaadata, et söömisega käest ei läheks.
november 25, 2015 at 2:49 p.l. #384052marti384
Mis see põhjus on, et aeroobset teha ei saa? Keegi seisab ukse peal ees ja ei luba sul jalutama-jooksma v rattaga sõitma minna? või kodus hüppenööriga hüpata?
november 25, 2015 at 3:32 p.l. #384053Kang08
MemberIgaks juhuks uurin, kuidas õlle joomisega on? Kui joon niisama õhtu siis kuni 3×0,33 st. Reaalselt ise vast 1-2. Kas selle peaks täiesti ära jätma või paar korda nädalas võib?
Kaloraaz jällegi.Nagu varem ütlesin,siis puhtalt toiduainete nimed ei ütle midagi.Keegi ei oska sulle siin raudpolt kriipsupealt öelda palju sa midagi süüa võid,või mitu õllet nädalas juua ilma,et see sinu progressi pärsiks.Kõik langeb sinu päevase kaloraazi taha.Õllede puhul samas on ju loogiline,et iga päev 3 pudelit pole just mõistlik kui soov rasvaprotsenti vähendada.See on hea hulk kaloreid nagu ka juba eespool mainiti.
november 25, 2015 at 4:28 p.l. #384054JungaTroll
MemberKuna jalalihased on suuremad ja tugevamad ja kõndimine on inimesele loomulik tegevus alahinnatakse seda, mida saab jalgade abil teha rasvapõletuseks. Lihtne on ette kujutada end sörkimas tund aega. Kuid vähesed inimesed suudavad teha tund aega kätekõverdusi (hiljutine Guinnessi rekord 2220 tunni ajaga). Juba sada kätekõverdust on enamikule inimestele suursaavutus. Aga kalorikulu võrreldes sajast trepiastmest üles minekuga on ikkagi väiksem.
Üks paremaid koduseid kogu-keha kaloripõletajaid ja ka treenijaid on kosmonaut. Seal sees on kusjuures kõik need harjutused mida üles lugesid. Kätekõverdused, plangud, kõhulihased. Tee 20 minutist kasvõi 10 kosmonaute ja kalorikulu praeguste harjutustega võrreldes on kümnekordne.november 25, 2015 at 6:01 p.l. #384055sviljar
MemberAeroobne trenn jääb praegu mugavuse taha. Rattaga sõitmas käisin enne libedat aega. Õnneks elan neljandal korrusel. Tööpäeval käin üles-alla vähemalt 4 korda. Tööle lähen jala. Rebase rimi juurest kaubamajja. Vabal päeval käin rohkem kui 4x kindlasti trepist.
Õlle joomise kohapealt just sellist reageeringut ootasingi. Kui suutsin muuta oma seniseid jubedaid toitumisharjumusi, siis õllejoomist saan vabalt korrale nädalas muuta.
Trenni teen ülepäeviti. Ülemised kõhulihased, alumised kõhulihased, kätekõverdused, seljalihased, planking ja venitus (üks jalg taha sirgu, teine ette nurga alla, ei tulnud selle harjutuse nimi meelde).
Tänan ka vastuste eest.
Tänane trenn näitas progressi jõuan jälle rohkem. 120 ü.kõhulih., 70 a. Kõhulih, 80 kätekat, 100 seljalihast, 1,5 min plankingut. Jooksin ka 2min lõpus ühest koridori otsast teise, 7m ots
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.