kodune trenn
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kodune trenn
- This topic has 19 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
martin1333.
-
AutorPostitused
-
august 11, 2009 at 5:40 p.l. #17937
Jalkapoiss
Memberkeegi oskaks anda kava mida saaks kodus teha surumispingi ja kangi abil ?
üks 10 kg hantel on ka.
august 11, 2009 at 6:48 p.l. #212582Bulletproof
Membervaata Tööriistad- harjutustepank. sealt saad ideid küllaga
august 11, 2009 at 8:33 p.l. #212642Jalkapoiss
Membervaata Tööriistad- harjutustepank. sealt saad ideid küllagama ei oska ise kava kokku panna.
august 11, 2009 at 9:17 p.l. #212652Capricorn
MemberTööriistad- Treeningkavad- Algajate vabaraskustega kava.
august 13, 2009 at 7:20 e.l. #213042Jalkapoiss
MemberTööriistad- Treeningkavad- Algajate vabaraskustega kava.
august 13, 2009 at 5:25 p.l. #213186Jalkapoiss
Member1. päev
»
Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
»
Kaldpinnal hantlitega surumine 3 x 8 – 10 (ei saa teha kuna on ainult horisontaalpink)
»
Rippes käte kõverdamine ( lõuatõmbamine ) 3 x 8 – 10
»
Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3 x 8 – 10
»
Õlalihastele istudes hantlite surumine 3 x 8 – 10
»
Õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3 x 8 – 10
»
Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3 x 8 – 10
»
Lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 8 – 10
»
Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max
»
Istudes trenazööril kerepöörded 3 x max
2. päev
Hack- Kükk trenazööril 3 x 8 – 10
»
Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8 – 10
»
Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 – 10
»
Istudes jalgade kõverdamine 2 x 8 – 10
»
Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal 3 x 8 – 10
»
Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 8 – 10
»
Seljasirutajale jõutõmme 3 x 8 – 10
Äkki sobib see kava ka ?
Keegi oskaks mulle öelda bold kirjaga harjutuste asemel harjutused, mida saaks teha hantli ja kangiga ?
august 13, 2009 at 5:39 p.l. #213189Shrink
MemberMul endal ka olemas täpselt samad asjad mis sul ning võib väita, et kõiki asju saab teha, kui tahad.
Ise teen selle kava järgi: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=23
august 13, 2009 at 5:43 p.l. #213190Jalkapoiss
Member1 päev – rind ja selg
2 päev – jalad
3 päev – vaba
4 päev – käed ja õlad
5 päev – vaba
6 päev – alusta tsükliga otsast peale
ma lugesin superseeriate kohta ja mõtlesin et võiks proovida, aga äkki aitaks keegi harjutused valida ?
igale kehaosale on vaja kahte harjutust (peavad olema tehtavad kangi ja hantliga).
august 17, 2009 at 10:02 e.l. #213876Istuv Sõnn
MemberEi ole vaja tingimata igale kehaosale kahte harjutust. Võib teha ühte aga rohkem seeriaid. Pead andma lihastele piisavalt koormust ja puhkust, et asi toimiks. Pead ise enda peal proovima ja ära tundma, kui palju on paras. Kui järgmisel treeningul on väsimus sees, sai eelmine kord liiga palju ja on vaja rohkem taastuda ja kui kuu aja jooksul tulemused ei parane on koormus jälle liiga väike. Ei ole olemas igale inimesele universaalset treeningkava. Ikka pead katsetama ja enda kohta rohkem teada saama. Seda enam, et vahendid on piiratud. Aga see ei ole takistuseks.
august 17, 2009 at 10:40 e.l. #213883LB
MemberMa ise teen ka kodus trenni ja mul on ainult 2 regullitavat hantlit, suvaline 4 jalaga metallist tool, velotrenazöör ja naine
. Kava teen 3 korda nödalas.1 päev on õlg ja selg(õla 3 osa- 3 harjutust, rohkem väga vaja pole et korralikult läbi töötaks, seljale teen laia haardega lõuatõmbeid seal kus saab ja lükkan kõik raskused 1 hantli peale ja teen 1 käega tõmbeid, ise pingile toetudes) 2 päev on biits ja triits (jällegi teen mõlemale 2 kuni 3 harjutust ainult, aga teen liigutust aeglaselt ja korraliku vormiga ja väga normaalselt võtab läbi) ja 3 päeval teen rinda ja jalga(rinnale teen hantlitege surumist, siis lendamist ja lõppu kätekaid.Jalgadele teen nii, et võtan naise selga nagu kartulikoti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 60kg ja teen kükke ja säärtele päkaletõuse,üsna piiratud harjutused, aga see-eest mõjuvad korralikult).Lisaks korralik soojendus 10-15min ja kõigil päevadel üritan vähemalt 15 min aeroobset rattaga teha.Ise langetan hetkel kaalu ja ravin nihestatud diski, seega minule sobib see kava hästi, eks sa ise pead lõpuks otsustama mismoodi ja mida sa ise taga ajad, lihtsalt tõin sulle v’ikese näite.Ahjaa iga hantlitega möllamise päev teen ma veel kõhule lamades jalgade tõsteid ja alaseljale teen iga päev kindlaid keharaskuse harjutusi.august 17, 2009 at 10:44 e.l. #213885Aimuu
Member1. päev»
Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
»
Kaldpinnal hantlitega surumine 3 x 8 – 10 (ei saa teha kuna on ainult horisontaalpink)
»
Rippes käte kõverdamine ( lõuatõmbamine ) 3 x 8 – 10
»
Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3 x 8 – 10
»
Õlalihastele istudes hantlite surumine 3 x 8 – 10
»
Õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3 x 8 – 10
»
Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3 x 8 – 10
»
Lamades prantsuse surumine kangiga 3 x 8 – 10
»
Kõhulihastele keretõsted kõhupingil 3 x max
»
Istudes trenazööril kerepöörded 3 x max
2. päev
Hack- Kükk trenazööril 3 x 8 – 10
»
Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8 – 10
»
Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 – 10
»
Istudes jalgade kõverdamine 2 x 8 – 10
»
Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal 3 x 8 – 10
»
Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 8 – 10
»
Seljasirutajale jõutõmme 3 x 8 – 10
Äkki sobib see kava ka ?
Keegi oskaks mulle öelda bold kirjaga harjutuste asemel harjutused, mida saaks teha hantli ja kangiga ?
Kindlasti saad sa teha rinnaltsurumist horisontaalpingiga ka negatiivses ja positiivses kaldes, tuleb lihtsalt midagi pingi alla leiutada, näiteks kettad
detsember 23, 2009 at 3:06 p.l. #244951Arx07
MemberKasutan selle teema ära, et küsida järgmist asja:
Kas jõusaali jalgade päev on mõeldav asendada koduse jalgade trenniga?
St kodus teha käärkükki, ette asteid ja veel näiteks
. Olemas kaks 22 kilost hantlit(reguleeritavad)
Oleks reaalset lihaskasvu oodata või hoiab ainult trimmis jalgu nõnda?
detsember 23, 2009 at 5:20 p.l. #244994Bulletproof
MemberKasutan selle teema ära, et küsida järgmist asja:Kas jõusaali jalgade päev on mõeldav asendada koduse jalgade trenniga?
St kodus teha käärkükki, ette asteid ja veel näiteks
. Olemas kaks 22 kilost hantlit(reguleeritavad)
Oleks reaalset lihaskasvu oodata või hoiab ainult trimmis jalgu nõnda?
oled sa varem jalgu korralikult treeninud ka? mõnele mehele, kes pole jalgu eraldi varem treeninud, võivad need kodused harjutused alustuseks sobida küll. kuid arvan, et maksimumi saab jalgadest välja võtta ikkagi jõusaalis (see mu isiklik arvamus, ei ole kodus kunagi jalgu treeninud)
detsember 23, 2009 at 5:57 p.l. #245009Arx07
Memberoled sa varem jalgu korralikult treeninud ka? mõnele mehele, kes pole jalgu eraldi varem treeninud, võivad need kodused harjutused alustuseks sobida küll. kuid arvan, et maksimumi saab jalgadest välja võtta ikkagi jõusaalis (see mu isiklik arvamus, ei ole kodus kunagi jalgu treeninud)Siiamaani olen jalgu jõusaalis teinud jah. Aga ma ilmselt proovin paari päeva pärast ära kodus üks hea jalatiir teha ja vaatan kuda tunda annab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.detsember 23, 2009 at 9:43 p.l. #245080Bulletproof
MemberSiiamaani olen jalgu jõusaalis teinud jah. Aga ma ilmselt proovin paari päeva pärast ära kodus üks hea jalatiir teha ja vaatan kuda tunda annab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.ega muidu vast teada ei saa jah. anna siis teada, kas tasub teistel ka kodus jalgade treenimisele mõelda
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.