kodune trenn
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kodune trenn
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
smitser.
-
AutorPostitused
-
oktoober 22, 2005 at 6:12 p.l. #5614
smitser
Memberselline küsimus et kas oleks mõtekas mingisuguseid toidulisandeid osta kui ma teen ainult kodus natuke jõu ja venitusharjutusi?eesmärgiks muidu oleks mul kõht maha kulutada, rohkem painduda ja liigesed paremini liikuma saada nind üldiselt et keha oleks paremas konditsioonis ning lihaseid ka nati näha oleks.
iseenesest just peamine oleks sellest rasvakihist kõhu peal lahti saada, et mingeid ainevahtust kiirendavaid lisandeid äkki kasutada?loomulikult ma üritan jälgida ka toitumist ja kindlasti on see paranenud viimase paari kuu jooksul kuid siiski ei suuda ma perfektselt jälgida, kaugel sellest.
ahjaa loomulikult soovitatakse minna trenni ja ise tunnen ka et see oleks parim variant, a see ei ole eriti võimalik mu töö ja kooli tõttu-ei saa kuidagi mingitel regulaarsetel aegadel
oktoober 22, 2005 at 6:25 p.l. #61140defcore
Memberei ole
mine kuhugi trenni kus tõmbad end ikka tublisti läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis on kasu neid toidu lisandeid osta
oktoober 22, 2005 at 6:43 p.l. #61141Aksel
MemberKui ei saa regulaarsetel, mine siis ebaregulaarsetel.
“Kodus natuke jõu ja venitusharjutusi” tehes ei ole küll mõtet mingeid lisandeid juurde osta. Pealegi siis ei jää rõhk mitte nendele harjutustele, vaid söömise jälgimisele. St. et mitte need tehtavad harjutused ei “kuluta kõhtu”, vaid just optimaalsem toitumine on selleks.
oktoober 22, 2005 at 7:14 p.l. #61143smitser
Membertrenniga on see värk et niisama jõusaalis tiksuda on mu meelest veits tuim aga ma ei kujuta ka ette mis trennis saaks käia.mingi bodypump on vist ka muidu meestele a no mismõttega ma maksan mingi 600-700 kuus kui saan käia mõni nädal 1 mõni 2 mõni 0 korda, sest see ju aint õhtuti.soovitusi?
oktoober 25, 2005 at 1:42 p.l. #57030annelill
Memberrevalis on bodyp. ka päevasel ajal muuseas.
isegi käin kärmelt lõunaajast sest õhtul kool
oktoober 25, 2005 at 3:39 p.l. #57625jorsik
MemberSaku lihase mahasaamiseks on vaja aeroobset ikkagi teha, “natuke kodus trenni tehes” ei saa sa sellest lahti, soovitan jooksmist või ujumist. Joosta muidugi kõige lihtsam, saad igal ajal teha. Sellist toidulisandit ei ole veel leiutatud mis kodus voodis lakke sülitades kõhult pekki kaotaks mühinal.
oktoober 26, 2005 at 6:16 e.l. #56239krisua
MemberSellist toidulisandit ei ole veel leiutatud mis kodus voodis lakke sülitades kõhult pekki kaotaks mühinal.…aga issand kuidas ma seda päeva ootan!
oktoober 26, 2005 at 8:54 e.l. #56652taks
Memberkodus kõhu mahasaamiseks ja liigeste liigutamiseks pole muud vaja kui tahtejõudu, ei ole vaja loota mingile imele
oktoober 26, 2005 at 11:03 e.l. #56649hawker
MemberTrenn klubis on palju, palju parem kui kodus. Masinad, paremad võimalused, suurem motivatsioon, vähem segamist ja laiskust
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.