Kodune treeningkava
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kodune treeningkava
- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
St.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2005 at 5:31 e.l. #5435
Anonüümne
GuestTere!
Olen 28 aastane naine, kes paraku elab kaugel kõigist jõusaalidest jms. Aga tahax end ikka kangesti natuke lihaselisemax vormida. Kuna mul on astma, siis jooxmine mulle ei sobi, samas aga racutamine kyll. Racutamisega tegelengi juba pikka aega ja 2 korda nädalas sõidan end korralikult võhmale. Aga- pekk on pekk ja lihased on selle all…Olen ka kaalust alla võtnud (jälgisin kaalu ja toitusin punktidele vastavalt), aga kõht on ikka pekine ja lödisev ning käsivarred ka. Kunagi nooruses tegelesin atleetvõimlemisega, kodus on olemas kang ja hantlid. Palun nyyd abi- kuidas ja milliseid harjutusi teha, et mu lihased ka vähe silmapaistvamax muutuxid???
september 29, 2005 at 8:06 e.l. #59928Aksel
MemberAstma mingeid tippkoormusi ei lase ilmselt teha, aga kodus kangi ja hantlitega vaevalt et satudki sellisesse hoogu, et liiaks kätte läheb.
september 29, 2005 at 8:20 e.l. #59929ROtter
MemberMul oli kunagi tuttav naabripoiss,kellel oli ka astma.Jalgrattaga sai ta küll sõita.Kui sul on võimalik,siis velotrena?öör aitab ka füüsilist treenitust tõsta õigesti koormust reguleerides.
september 29, 2005 at 8:43 e.l. #59931ROtter
MemberAstma mingeid tippkoormusi ei lase ilmselt teha, aga kodus kangi ja hantlitega vaevalt et satudki sellisesse hoogu, et liiaks kätte läheb.
Minu arust enamus tippsportlasi viivad dopingukontrolli mingeid tõendeid,mis lubavad kasutada astmaatikutele mõeldud ravimeid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2005 at 1:22 p.l. #59937Aksel
MemberVat see tippsportlaste astma värk… no see on ilmselt veidi keerulisem, kui see astma iseenesest ongi. Tänu nende astma haigusele ja kiirele paberite/tõendite viimisele, saavad nad veidi efektiivsemalt keemilisi abivahendeid kasutada.
Mõni aasta tagasi lõpetas Soomes üks naisvasaraheitja. Tal oli astma pikemat aega, kuid siis ühel hetkel tekkis nö. päris astma.
september 29, 2005 at 1:45 p.l. #59942ROtter
MemberAstmahaige kehaline vorm on üldiselt täiesti normaalne.Otstarbeka treeningu korral ja kaasaegsete astmaravimite abiga on seisund enamasti väga hästi kontrollitav.Astmaatikule sobib intervalltreening,kus koormus vaheldub piisavalt pika taastumispausiga.Koormus peaks olema maksimaalselt 70 % .Sportimise ajaks võib inhaleerida beeta-adrenergilisi bronhe lõõgastavaid ravimeid,mis väldivad astmahooge.
Astmaatikule sobib peaaegu igasugune sportlik liikumine,v.a.sukeldumine,deltaplaaniga lendamine,s.t.sellised,mille korral tegevuse katkestamine ei ole alati võimalik.
oktoober 7, 2005 at 11:15 p.l. #60358St
MemberSee aitab kindlasti, joonised on väga põhjalikud. Endal mul on mõlemad osad JIJTA- st. Tänu sellele raamatule saad sa ülihea ettekujutuse kuidas lihaskond töötab ja milliste harjutustega mis lihast või lihaskonda arendada saab.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.