Skip to main content

Kodune treening

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kodune treening

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    vrtm
    Member

Kui teen kodus erineva kaldega kätekõverdusi, siis kas see mõjutab erinevaid rinnaosi ka rohkem ?

Jah.

JungaTroll
    Member

Lihtne vastus – jah. Kuid ma ei tea, kas su küsimus oligi nii lihtne või ei. Minu meelest olulisem rinna osadest on koduses kätekõverduses teiste lihaste töö. Eeldusel, et positiivse kaldega kätekõverdustel (mis oleks siis tagurpidi pöörates justkui negatiivse kaldega surumine) ei ole sul seljas lausa 50kg, on ilma raskuseta sellised kätekõverdused juba suhteliselt väikese kasuteguriga.

Kui aga tõsta jalad üles, siis rinna osadest olulisemaks saab teiste lihaste töö, eriti õla esiosa. Ehk, mis on tegelikult su küsimuse mõte? Minu mõte on selles, et koduste kätekõverdustega mingit spetsiaalset kõrgema tasemega kulturistidele vajalikku rinnalihase jaotust luua ei saa.

matroxx
    Member

Naeruväärne on see jutt,et ära kodus tee siis ei sa kulturisti mõõtu lihaseid jne.

Olgem nüüd ausad ei saa neid ka suur enamus kes pääs saali igapäevaselt olemas.Üks trenniga alustav inimene pangu paikka esialgu reaalsed eesmärgid ning sealt liikugu edasi.

Suure enamuse moodustuvad siiski need kes tahavad saada heasse vormi ning kasvatada ka natuke lihast.

Saada suureks nagu mõni tasemel kulturist polegi iseenesest ju nii ebamaiselt võimatu kuid jutt,et kui nüüd saali ei lähe siis ei kasva jne on täiesti mõttetu.

Üldiselt aeg on näidanud,et kes KASVAB see kasvab pea kõikides tingimustest kes mitte,selle puhul ei aita miski…

JungaTroll
    Member

Ma pidasin silmas seda, et kodustes kätekõverdustes on palju olulisemaid teemasid, mis erineva kalde puhul mängu tulevad kui rinna eri osade teema. Ehk, see oleks sama mis küsida kas rinnalt surumise puhul areneb nelipealihase välis või sisekülg kui varbad keerata sissepoole või väljapoole.

Eeldatavalt on kodused kätekõverdused ikkagi nii suure korduste arvuga, et siin mingist tõsisest lihaskasvust juttu pole, kus rinna eri osade teema määravaks saaks.

matroxx
    Member

Mida me koduse treeningu all silmas peame? kas konkreetselt oma toas neljaseinavahel treenimist absoluutselt ilma igasuguste treeningvahenditega või siis on selleks kõik kohad mis jäävad väljaspoole saali?

Erinevad pargid kus olemas rööbaspuud ja muu vajalik tagab piisava tingimuse lihaskasvuks.Ka ilma selleta on võimalik korraliku vormi teha.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.