Kodune kava – andke oma arvamus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kodune kava – andke oma arvamus
- This topic has 17 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
sft.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2006 at 3:35 p.l. #8668
sft
MemberLaisamehe treeningkava koduseks harjutamiseks
4 päeva jaotatuna nädalale, 2-3x nädalas aeroobset trenni.
I Päev
Kõht:
Keretõsted/jalgade tõsted – 3x max.
Kerakallutused külgedele hantilitega – 3×12-15
Rind:
Kätekõverdused – 3x max.
Seistes rinna kõrgusel hantlite kokkuviimine – 3×12-15
II Päev
Selg:
Lõatõmbed pealthaardega – 3x max.
Keretõsted kõhuli – 3x max.
Biitseps:
Biitsepstõste hantlitega – 3×12-15
Biitsepstõste istudes toetudes jalale – 3×12-15
III Päev
Kõht:
Kerekallutused külgedele hantilitega – 3×12-15
Õlg:
Hantlite tõstmine kõrvale 3×15
Hantlite surumine pingil3x12-15
IV Päev
Triitseps:
Hantli surumine pea tagant – 3×12-15
Käte sirutamine taha hantlitega – 3×12-15
Jalad:
Kükid – 3x max.
Varvastele tõus – 3x max.
Paluks siis kasulikku kriitikat!
Ning kas üldse on mõtet midagi sellist teha ette võtta, millised võivad olla tulemused?
Kas selline kava võib osutuda ka mingil moel kurnavaks (nt. südamele)?
Ise ootaksin, et eelkõige paraneks relijeef ning ka jõud nt. kätekõverdustel ja lõuatõmmetel.
oktoober 29, 2006 at 3:48 p.l. #93657PT London
MemberLaisamehe treeningkava koduseks harjutamiseks4 päeva jaotatuna nädalale, 2-3x nädalas aeroobset trenni.
I Päev
Kõht:
Kerakallutused külgedele hantilitega – 3×12-15
Rind:
Kätekõverdused – 3x max.
Seistes rinna kõrgusel hantlite kokkuviimine – 3×12-15
II Päev
Selg:
Lõatõmbed pealthaardega – 3x max.
Keretõsted kõhuli – 3x max.
Biitseps:
Biitsepstõste hantlitega – 3×12-15
Biitsepstõste istudes toetudes jalale – 3×12-15
III Päev
Kõht:
Kerekallutused külgedele hantilitega – 3×12-15
Õlg:
Hantlite tõstmine kõrvale 3×15
Hantlite surumine pingil3x12-15
IV Päev
Triitseps:
Hantli surumine pea tagant – 3×12-15
Käte sirutamine taha hantlitega – 3×12-15
Jalad:
Kükid – 3x max.
Varvastele tõus – 3x max.
Paluks siis kasulikku kriitikat!
Ning kas üldse on mõtet midagi sellist teha ette võtta, millised võivad olla tulemused?
Kas selline kava võib osutuda ka mingil moel kurnavaks (nt. südamele)?
Ise ootaksin, et eelkõige paraneks relijeef ning ka jõud nt. kätekõverdustel ja lõuatõmmetel.
Ega sa selle kavaga midagi erilist ei saavuta, aga midagi viltu ka ei ole, kui sul toitumine paigas siis paraneb reljeef kindlasti ja kätek. ja l6uat. paranevad kindlasti.
Soovitaksin panna rinna pavale lisaks kas 6la v6i triitsa.
oktoober 29, 2006 at 3:55 p.l. #93658Creek
MemberMis see “Seistes rinna kõrgusel hantlite kokkuviimine”, pole kuulnudki?
See, kas on mõtet sellist asja ette võtta… mõnesmõttes ikka on, kuid soovitakshakata siiski jõusaalis käima, kodus pole eriti lihtne nii piiratud vahenditega treenida.
Kui lähed jõusaali siis soovitaks võtta kava siit lehelt (algajate kava) ja liikuda sealt edasi (edasijõudnute kava jaotatuna kaheks jne.)
Kui jaotust hakata nüüd kritiseerima siis:
1. Enamjaolt viiakse kõht treeningu lõppu, soovitaks sama sul teha.
2. Paneks õla ja biitsepsi(+ka käsivarre) 4. päevale ning jalad paneks 3. päevale.
3. Ma nüüd ei lugenud seda välja su tekstist nii et lisan: soovitan kasutada kükke tehes raskustena hantleid.
Kindlasti unustasin praegu midagi välja aga siis teistel ka millest kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.oktoober 29, 2006 at 3:55 p.l. #93659jrx
Membermax’ini ei ole mõtet teha eriti, kükke peaks tegema ühel jalal ja veel muud. Mul on võrdluseks sulle üks kehakava, ehk homme postitan.
oktoober 29, 2006 at 3:58 p.l. #93660PT London
Membermis su max kätek. ja l6uat. on?
oktoober 29, 2006 at 3:58 p.l. #93661inside14
MemberMis see “Seistes rinna kõrgusel hantlite kokkuviimine”, pole kuulnudki?Siin on mõeldud õlaesiosale ette tõsteid ma arvan.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2006 at 6:56 p.l. #93681Creek
MemberSiin on mõeldud õlaesiosale ette tõsteid ma arvan.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlustasin sama, aga see pole nagu rinna harjutus…
oktoober 29, 2006 at 8:39 p.l. #93685sft
Membermis su max kätek. ja l6uat. on?Ma ei jõua eriti teha lõuga peopesad enda poole kahjuks, samas kätekõverdusi peaks tegelikult jah mingi raskusega ja mitte max tegema.
Siin on mõeldud õlaesiosale ette tõsteid ma arvan.Jah, sellega vist eksisin. Mõtlesin nagu seda seister hantilitegahttp://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/rind/072.gif Mis harjutust siis soovitaksite selle asendajaks hantlitega?
See, kas on mõtet sellist asja ette võtta… mõnesmõttes ikka on, kuid soovitakshakata siiski jõusaalis käima, kodus pole eriti lihtne nii piiratud vahenditega treenida.Kui lähed jõusaali siis soovitaks võtta kava siit lehelt (algajate kava) ja liikuda sealt edasi (edasijõudnute kava jaotatuna kaheks jne.)
Kui jaotust hakata nüüd kritiseerima siis:
1. Enamjaolt viiakse kõht treeningu lõppu, soovitaks sama sul teha.
2. Paneks õla ja biitsepsi(+ka käsivarre) 4. päevale ning jalad paneks 3. päevale.
3. Ma nüüd ei lugenud seda välja su tekstist nii et lisan: soovitan kasutada kükke tehes raskustena hantleid.
Saalis olen käinud mingi aasta tagasi päris pikalt (kasutasin kolme päeva kava), aga kuna elu kiire ja eriti ei ole tahtmist palju oma aega selle peale raisata siis otsustasin, et kodus oleks ka piisav minu jaoks. Kükke tehes ikka jah hantlitega. Lihasgruppide järjekord oli täitsa suvalt pandud, kõht jah ikka viimasena.
Jõusaalis lõpetasin käimise kuna see tekitas südameprobleeme, kuidas selle kavaga on, kui teha harjutsi rahulikult ja korralike pausidega?
Tänan ja jagage veel tarkust..
oktoober 30, 2006 at 6:17 p.l. #93740sft
MemberOotaks soovitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2006 at 7:02 p.l. #93742Creek
MemberPikad on need korralikud pausid? Väga pikad pausid pole ka mõttekad aga see oleneb sinu eesmärkidest.
oktoober 31, 2006 at 5:58 p.l. #93844sft
MemberSeeriate vahel 2 min on optimaalne minu arust.
november 3, 2006 at 2:32 p.l. #94052maximus89
MemberKuna sa mainisid, et tekitas südameprobleeme siis soovitaks ikkagi ennem selle asja korda ajada.Kui jõusaalis käimisele ei pidanud süda vastu, siis miks sa arvad et sellisele kodusele treeningule ta vastu peab?Ja ma arvan et enne seda kodust treeningut pole isegi võimalust korralikult soojendust teha.Ühesõnaga ennem ikkagi arsti juurde ja rohkem aeroobset, samahästi võib see süda ka kodus kätekõverduste ajal üles öelda.
november 6, 2006 at 8:29 p.l. #94310henri112
MemberSelle 1 rinnaharjutuse asemele võiksid panna hantlitega lendamise pikali olles.
november 10, 2006 at 1:42 p.l. #94698Char27
Member3×12-15
mis need arvut tähistavad?
3 korda 12 seerias ja 15kg?
november 10, 2006 at 1:56 p.l. #94703greenu
Member3×12-15mis need arvut tähistavad?
3 korda 12 seerias ja 15kg?
see siis tähendab tavaliselt et 3 seeriat kordustega 12-15 …. et siis üritad teha 15 korda seerias kuid lepid 12 kui rohkem ei jõua
??:”> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.