Kodujuust vol 2
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kodujuust vol 2
- This topic has 53 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Qvalts.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2009 at 4:01 p.l. #223425
Mart Muru
MemberKeegi proovinud kodujuustu maasikamoosiga? Mis juhtuks?
Mis ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saaksid süsikaid juurdeoktoober 1, 2009 at 5:38 p.l. #223442Goleteral
MemberKodujuust + tõrts hapukoort, rohelist sibulat ohtralt, viilutatud singi kuubikud ja tsipa soolt/suhkrut + sidruni mahla tõrts = Mmmm…
oktoober 1, 2009 at 6:32 p.l. #223453vend vähk
ModeratorVärske tomati-kurgi salat kodujuustuga, maitseks ka natuke sibulat- täiesti pandav toit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2009 at 6:42 p.l. #223458-AJ-Styles
MemberOlgu mis maitsega on, kui näen ,et kõrge valgu sisaldusega, läheb alla nii kiiresti, nagu poleks seda olnudki:D
oktoober 1, 2009 at 6:47 p.l. #223462samuil
MemberIse kasutan Ekstra kodujuustu jogurtiga 1,5% rasva.Sinna sisse kas paprikat või maitserohelist ja natuke küüslauku,need lisandid teevad kodujuustu täitsa söödavaks.Väga mõnus aeglaselt lagunduv valgupala enne magama minekut.
oktoober 1, 2009 at 7:19 p.l. #223474tereummikust
MemberEndale meeldib süüa kodujuustu nii, et näiteks 380g’ne Alma kodujuust 4% maitseta, valan kaussi, hakin ära paar makrapulka ja rohelist sibulat ja segan kõik kokku, siis on minu arust KURADI HEA!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 4:40 e.l. #224974Mcken
MemberMa lasen Extra kodujuustu milles ka hapukoor sees ja maitse üle nagu ei kurda ja ei lisa ka midagi.
oktoober 7, 2009 at 6:11 e.l. #224979villu_v
MemberSibula ja suitsulõhega on väga meeldiv.
oktoober 7, 2009 at 6:30 e.l. #224984Stardust
MemberMina ostan sel põhjusel rasvatut kodujuustu, et põhimõtteliselt saab sama summa eest korraga rohkem valku kätte. Ühe firma erinevate variantide topsihinnad ei sõltu ju sellest, kui palju seal midagi sees on. Ja siis segan ise nii palju hapukoort juurde, kuidas parasjagu soov on (otse topsist ei söö nagunii…) Lemmikud on Tere Mumuu (üsna väikseteraline) ja Alma (üsna suureteraline) toodangud. Väga tihti soovitud tooteid kahjuks poes pole, siis sobib mõni 4-protsendiline kodujuust muidugi ka. Ja kui tahan mõnd maitsestatud varianti kiireks tarbimiseks, siis ostan Farmi makramaitselise.
Kõikvõimalikke salateid teen ka. Maitseroheline on ka võlusõnaks.
oktoober 7, 2009 at 7:38 e.l. #224995kuuliks
MemberMina ostan sel põhjusel rasvatut kodujuustu, et põhimõtteliselt saab sama summa eest korraga rohkem valku kätte. Ühe firma erinevate variantide topsihinnad ei sõltu ju sellest, kui palju seal midagi sees on. Ja siis segan ise nii palju hapukoort juurde, kuidas parasjagu soov on (otse topsist ei söö nagunii…) Lemmikud on Tere Mumuu (üsna väikseteraline) ja Alma (üsna suureteraline) toodangud. Väga tihti soovitud tooteid kahjuks poes pole, siis sobib mõni 4-protsendiline kodujuust muidugi ka. Ja kui tahan mõnd maitsestatud varianti kiireks tarbimiseks, siis ostan Farmi makramaitselise.Kõikvõimalikke salateid teen ka. Maitseroheline on ka võlusõnaks.
Valku on rasvatus rohkem, kuid minu meelest on maitse hulga halvem. 4% on ikka parema maitsega minu jaoks.
Samas teemaalgatajaga ma nõus ei saa olla, et kodujuust paha on.
oktoober 7, 2009 at 7:51 e.l. #224998Alger025
MemberTomati-kurgi salatiga, väga hea!
oktoober 7, 2009 at 9:28 e.l. #225018Kristjan-Johannes Konsap
MemberTavaliselt söön 4% Ekstra või Mumuu kodujuustu, kohupiima tarbin harva. Dieedi ajal sõin üks vahe ka rasvatut kodujuustu kaneeliga ja tuleb tunnistada, et polnud väga vigagi. Peaasi, et kõhtu täidab.
Kord proovisin aga murakamoosiga kodujuustu(tootjas pole kindel) ja vat see oli ikka hea asi! Minu jaoks täiesti maiustus. Tuleb meelde, kuidas ma ükskord peale võistlusdieeti endale rasvatu kohupiima asemel rosina kohupiima ostsin ja siis seda nautides mõtlesin, et rosinatega kohupiima leiutaja pidi ikka geenius olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu annab aga kodujuustule tomatit/kurki, maitsestamata jogurtit, linaseemneõli, paar muna jne lisades väga hea asja kokku keerata…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2009 at 7:18 p.l. #225250Aimuu
MemberProovisin ära siis alma kodujuustu, meeldib! segasin maasikamoosiga ja maitse mulle meeldib, teine varjant mida tegin oli rohkelt soola+ hakitud muna, meeldis samuti.
oktoober 7, 2009 at 7:31 p.l. #225258big poppa pump
MemberTavaliselt söön 4% Ekstra või Mumuu kodujuustu, kohupiima tarbin harva. Dieedi ajal sõin üks vahe ka rasvatut kodujuustu kaneeliga ja tuleb tunnistada, et polnud väga vigagi. Peaasi, et kõhtu täidab.Kord proovisin aga murakamoosiga kodujuustu(tootjas pole kindel) ja vat see oli ikka hea asi! Minu jaoks täiesti maiustus. Tuleb meelde, kuidas ma ükskord peale võistlusdieeti endale rasvatu kohupiima asemel rosina kohupiima ostsin ja siis seda nautides mõtlesin, et rosinatega kohupiima leiutaja pidi ikka geenius olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu annab aga kodujuustule tomatit/kurki, maitsestamata jogurtit, linaseemneõli, paar muna jne lisades väga hea asja kokku keerata…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See Alma muraka kodujuust on out of this world cheat day’l ka.
oktoober 8, 2009 at 5:20 e.l. #225307liivakas
Memberalma 4 % rasvasisaldusega ; on suht parima maitsega. sinna pole midagi vaja lisada. Mõni partii võib kehvake olla ka, aga nii on absoluutselt kõigega.vaata alati kuupäevasid peal, nendel millel saabub aegumis tähtaeg lähevad jah kuidagi kuivaks ja ka maitse muutub. selles on sul õigus et see on parim kodujuust eesti turul. isegi gloria peakokk ütles et see on üks parimaid tooteid
lisaks juurde, et isklikult ei näe mingit mõtet osta rasvatut kodujuustu. esiteks on rasvatu täiesti maitsetu, söö nagu paberit. milleks lisada sinna maitseks 10% hapukoort, parem juba osta 4% kodujuustu ja teiseks ei ole väherasvane toit kahjulik. kui nüüd süüa 4% kodujuustu siis pole see midagi oluliselt hullu aga maitseb kõvasti paremini
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.