kodujuust dieedi ajal
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kodujuust dieedi ajal
- This topic has 47 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2009 at 7:12 p.l. #236321
opensoul
Memberseriously?? Prantsusmaal ei ole kodujuustu?? O_owhat kind of a weirdo-ass country is that?
november 24, 2009 at 4:10 p.l. #236744kuuliks
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siin on miskit kodujuustu-laadset asja küll…aga see ei ole päris see, mis Eesti oma.Mis asi siis sealmaal on? Kodujuust=teraline kohupiim, kuid maitselt on kodujuust siiski parem kui tavaline kohupiim.
november 24, 2009 at 5:01 p.l. #236748opensoul
MemberSiin ei ole ka sellist kohupiima, nagu Eestis enamjaolt kohupiima all mõistetakse (need neljakandilised pakid, “kõva” kohupiim, see kõige tavalisem). Siin on pigem selline kohupiimapasta-laadne vedelapoolsem toode. Päris-kodujuustu (nö cottage cheese’i) on aga tõesti raske leida.. Sellele pretendeerivad ollused ei anna kodujuustu-mõõtu välja. Danone’l peaks olema “Cottage Cheese”, aga pole õnnestunud seda isegi suurte marketite poelettidel näha. Belgias on see küll olemas.
detsember 4, 2009 at 3:13 p.l. #239720kuuliks
MemberNägin täna Maximas isegi 7% kodujuustu. Küll aga oli see vist Leedu toodang.
detsember 4, 2009 at 4:31 p.l. #239735Kevin de puta madre
MemberKodujuustu süüa ei suuda.
Okserefleks tuleb peale :S.
Aga salatit teen sellest küll ja niiviisi suudan seda isegi tarbida.
Kurk,tomat,sibul, maitseks soola ja pipart. Super kooslus
detsember 4, 2009 at 4:56 p.l. #239740LaurL
MemberInimene harjub ära kõigega!
detsember 5, 2009 at 8:31 e.l. #239847kuuliks
MemberKui mul ema pidevalt kodujuustu sõi, siis vaatasin, et õudne, kuidas ta seda tükilist värki süüa suudab. Kui aga ise proovisin teelusika täie, siis läks terve 200g pakk. Nüüd sööksin seda iga päev.
Ei saa aru, kuidas ma ei saanud seda kunagi proovida.
detsember 5, 2009 at 8:50 e.l. #239855vend vähk
ModeratorMina kasutan dieedi ajal lahjat kohupiima või kodujuustu. Niisama on seda kuidagi karm süüa ja selleks ma lisan kindlasti veel värsket tomatit ja kurki, lisaks fileesinki ja siis on väga maitsev.
detsember 5, 2009 at 7:28 p.l. #240009Rookie21
MemberKui ma suvel hakkasin jõusaaliga tegelema, siis tellisin endale treenerilt toitumis-ja treeningkavad. Alguses kui ma seda kava esimest korda nägin, siis avastasin hirmuga, et kodujuustu peab päris palju sööma. Eluaeg olen vihanud kodujuustu, aga kui hakkasin kava järgi toituma, siis endalegi üllatuseks hakkas kodujuust ikka väga meeldima ei saa aru miks olen terve elu kodujuustu mitte söönud
detsember 8, 2009 at 12:21 p.l. #240758kuuliks
MemberMaximas on isegi kodujuust maasikatega. See võib küll magus olla (milleks panna marju?), kuid see on minu arust mõttetu toode, kuna see kodujuust sisaldab 100 g kohta 14 g süsivesikuid!
detsember 8, 2009 at 12:26 p.l. #240760vend vähk
ModeratorMaximas on isegi kodujuust maasikatega. See võib küll magus olla (milleks panna marju?), kuid see on minu arust mõttetu toode, kuna see kodujuust sisaldab 100 g kohta 14 g süsivesikuid!Kahtlane.
Ma olen proovinud murakatega kodujuustu, aga mulle ei meeldinud. Eelistan kodujuustu ikka soolasena. Ilmselt maitse asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 1:51 p.l. #240786MõmmiLiis
MemberMurakatega on nagu magustoit pigem jah, aga teisalt peale trenni ju päris ok roog – nii süsikad kui valgud sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 3:08 p.l. #240819kuuliks
MemberKahtlane.Ma olen proovinud murakatega kodujuustu, aga mulle ei meeldinud. Eelistan kodujuustu ikka soolasena. Ilmselt maitse asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks jah: magustoit jäägu magustoiduks ja kodujuust ikka vanaks heaks kodujuustuks, olgu see siis traditsiooniline või hapukoorega. Mmm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2009 at 4:41 p.l. #243014Arx07
MemberÄra karda, sinna ongi täpselt niipalju pandud seda murakamoosi, et maitse ei muutks räigeks! Ikka ülihea kodujuust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovisin ära lõpuks. Tõesti kuradi hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Eks süsivesikuid on veits palju, aga peale trenni vast võib kenasti lubada endale seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2009 at 3:01 p.l. #243633kuuliks
MemberProovisin ära lõpuks. Tõesti kuradi hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Eks süsivesikuid on veits palju, aga peale trenni vast võib kenasti lubada endale seda

Kodujuust moosiga tekitab juba hirmu siis, kui seal moos sees on…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.