Skip to main content

Kodujuust

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kodujuust

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Fre
    Member

Avastasin, et 350g-ne kodujuustu pakk on olemas, kus 100 g kohta on 18 g valku.

See tähendab siis seda, et päeva jooksul saab ühest sellisest pakist 2 toidukorda välja voolida? (mõlemad cirka 30g valgu kanti).

Kas karbi sisu kaalub 350g või karp ise ka? Ongi tõesti nii lihtne?

gmaster
    Member

kaal peaks siiski sisu tähendama

ja ilmselt on jah nii lihtne

Raivo Piiber
    Member

Sisu ikka kaaub! Ja kõik geniaalne ongi lihtne ju! Või oli see vastupidi …

savi_
    Member

noh.. küsimus on ka palju organism sellest valgust omistab

inside14
    Member

Mingi selle neto ja bruto järgi sai kah, et üks oli koos pakendiga kaal ja teine ainult sisu vms.Aga ma ei mäleta täpselt kuidas see oli.

gmaster
    Member

Mingi selle neto ja bruto järgi sai kah, et üks oli koos pakendiga kaal ja teine ainult sisu vms.Aga ma ei mäleta täpselt kuidas see oli.
    Mr.Y
    Member

Sellised tooted on 99% alati netokaaluga tähistatud. Aga muidu su küsimusele vastates, jah, on nii, olen ka seda sama asja söönud kunagi, enne veel kui see müügilt ära kadus.

Raivo Piiber
    Member

Sellised tooted on 99% alati netokaaluga tähistatud. Aga muidu su küsimusele vastates, jah, on nii, olen ka seda sama asja söönud kunagi, enne veel kui see müügilt ära kadus.

Misasi see müügilt ära kadus? “Farmi” kodujuust, nii rasvata kui 4% 350g pakendis ju koguaeg müügis …

dj
    Member

see 350 pakk on muidugi müügil… praktiliselt iags kaupluses veel. Ja mul läheb 1 selline pakk päevas

kikikeit
    Member

mmmm farmi kodujuust on väga hea……parim mis olla saab

vahel on ta ainult liiga soolane !!!

väga hea on veel tere kohupiim koos AB jogurtiga ja mõni teraviljahelves sisse panna !!!!!!!!!!

hoomikul on hea seda süüa ja kõht on kauem täis!!!

Mr.Y
    Member

Misasi see müügilt ära kadus? “Farmi” kodujuust, nii rasvata kui 4% 350g pakendis ju koguaeg müügis …
    katsi
    Member

Siin kadusid ära…
    Autor
    Postitused
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.