knockout
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » knockout
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Mcken.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 3:30 p.l. #249195
MMArtist
MemberOleks võinud ikka oodata veel mõned sekundid.Jah, oleks võinud küll , oleks õigem olnud. Aga ma ei saa ka pahaks panna seda mis ta tegi , sest selline asi on ikka kõvasti üle piiri.
jaanuar 12, 2010 at 3:43 p.l. #249198pitbull
Membersiiasinna olukord.ise nii kiirelt ei reageeri solvangule(mida see hetke olukorda vaadates oli)aga hukka ka ei m6ista….2ra m6lise kui kael ei kanna.
jaanuar 12, 2010 at 4:59 p.l. #249213smack
MemberTeadmiseks, et esmaabi kursusel keelatakse suust suhu hingamine ilma kaitsevahendita v.a. juhul kui tegu pereliikmega, kelle haiguslugu sa tead.
Võiks siia paralleele tuua…või MMA-s ei lasta igat üht ringi?
Aga noh kui mingi homo tuleb teeb musi sulle, siis lihtsalt ütled talle ära tee nii või annad kolakat!?
jaanuar 18, 2010 at 7:25 e.l. #250547raigo13
MemberTeadmiseks, et esmaabi kursusel keelatakse suust suhu hingamine ilma kaitsevahendita v.a. juhul kui tegu pereliikmega, kelle haiguslugu sa tead.Võiks siia paralleele tuua…või MMA-s ei lasta igat üht ringi?
Aga noh kui mingi homo tuleb teeb musi sulle, siis lihtsalt ütled talle ära tee nii või annad kolakat!?
Karta on, et väike musi kõvasti süütum, kui tõsine verekontakt… Musist saad ehk seagripi ja tuberkuloosi (olematu tõenäosus ka hepatiit saada, kui juba pranstlaste kombel suudlema hakata). Verekontaktiga võid saada aga HI(V)´i ja hepatiidi… Kusjuures hepatiit on väidetavalt ca 100 korda nakkusohtlikum, kui HI(V). Ja veristamist näeme ju ikka pea igal MMA võistlusel. Musitatakse aga ikka pigem ringitüdrukuid, kui kaasvõistlejaid…
jaanuar 18, 2010 at 8:42 e.l. #250557Rookie21
MemberMina olen mõlemil puhul ka lööjate poolt. Päris nii ikka ennast ka alandada ei laseks:D
jaanuar 24, 2010 at 6:11 p.l. #251847Paul.K.
MemberMina olen mõlemil puhul ka lööjate poolt. Päris nii ikka ennast ka alandada ei laseks:DJust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 6:38 p.l. #251850ranger
MemberMa olen küll mõlemal puhul lööja pooltsama siin,ega ta siis ilma asjata ei löönd
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 7:33 p.l. #251866Mcken
MemberMõlemad vennad norisid tüli ja said lõuga, mis siin ikka
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.