Skip to main content

klubivahetus

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » klubivahetus

Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    Kimber
    Member

Kõik spordiklubid ei ole äriettevõtted. Nii, et kui liitute mõne spordiklubiga siis vaadake kas see on äriettevõte või mittetulundusühing. Vastavalt sellele saate ka teada mille eest teilt raha küsitakse, kas kasumi teenimiseks või kulude katteks. Kulud on muidugi igal klubil väga suured (rent, kommunaalkulud, palgad, investeerimiskulud jne.). Kahjuks ei peeta meie alasid eesti vabariigis eriti vajalikeks spordialadeks ja toetused spordiklubidele on naeruväärselt väikesed võrreldes olümpiaaladega. Õnneks on meil sellised mehed nagu Ott Kiivikas ja Arnold Tokko suure töö ära teinud ka meie alade propageerimisel. Tänu nendele on ehk ka meie aladega tegelevatel spordiklubidel tulevik vähe heledam. Jõudu!

Ranni
    Member

Aga ometi inimesed maksavad nii palju ja on rahul. Ma olen käinud ka jõusaalis, mis maksab 20kr kord või oli isegi vähem ja äärmiselt ebameeldiv oli siukses kohas trenni teha. Parem maksan tonn kuus ja käin kohas, kus ma mul on hea trenni teha ja kuhu ma tahaks tagasi ka minna.

Jõusaali puhul ei ole ka nii palju lisakulutusi nagu mõndade teiste trennide juures.

Status Club on vist kõige kallim yldse, ei tea mis selle nii kalliks teeb.

Andreaz
    Member

Aga ometi inimesed maksavad nii palju ja on rahul. Ma olen käinud ka jõusaalis, mis maksab 20kr kord või oli isegi vähem ja äärmiselt ebameeldiv oli siukses kohas trenni teha. Parem maksan tonn kuus ja käin kohas, kus ma mul on hea trenni teha ja kuhu ma tahaks tagasi ka minna.

Jõusaali puhul ei ole ka nii palju lisakulutusi nagu mõndade teiste trennide juures.

Status Club on vist kõige kallim yldse, ei tea mis selle nii kalliks teeb.

mida kuradit pole lisakulutusi, trennimaks on peer muude kulutustek6rval, k6igekallim ala yldse ju proffidel kulub kymneid tuhandeid kuus kehaarendamiseks

imelik inmene kes rahul k6igega ma pole ka siis rahul kui 20 krooni kuus pean maxma, ikka tasuta tahaks k6ike ja kui saab tasuta siis tahan et peale maxtaks, mitte kunagi ei tasu rahul olla

Viewing 3 posts - 31 through 33 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.