klubivahetus
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » klubivahetus
- This topic has 32 replies, 20 voices, and was last updated 19 years tagasi by
Andreaz.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2006 at 5:48 p.l. #9091
anjushka
MemberHeietan siin mõtteid klubi vahetamisest- olen siiani olnud Planetspordis, kuid seal tõuseb jaanuarist kuuhinnaks 999.-eeki ning selle raha eest saaks juba käia kusagil, kus rohkem võimalusi, kasvõi nt bassein. Mugav oleks käia kas Kristiines või Mustamäel, nii et valikusse jääksid Coral Club, Arctic… Heameelega loeks teie kommentaare, soovitusi, aitäh!
detsember 17, 2006 at 6:39 p.l. #98719ranger
MemberHeietan siin mõtteid klubi vahetamisest- olen siiani olnud Planetspordis, kuid seal tõuseb jaanuarist kuuhinnaks 999.-eeki ning selle raha eest saaks juba käia kusagil, kus rohkem võimalusi, kasvõi nt bassein. Mugav oleks käia kas Kristiines või Mustamäel, nii et valikusse jääksid Coral Club, Arctic… Heameelega loeks teie kommentaare, soovitusi, aitäh!kui selle raha eest saad kuskil käia kus rohkem vöimalusi on siis käi seal..
detsember 17, 2006 at 7:38 p.l. #98728Andreaz
MemberHeietan siin mõtteid klubi vahetamisest- olen siiani olnud Planetspordis, kuid seal tõuseb jaanuarist kuuhinnaks 999.-eeki ning selle raha eest saaks juba käia kusagil, kus rohkem võimalusi, kasvõi nt bassein. Mugav oleks käia kas Kristiines või Mustamäel, nii et valikusse jääksid Coral Club, Arctic… Heameelega loeks teie kommentaare, soovitusi, aitäh!täiza P… kus on Tallinnas hinnad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma käin Soomes suures spordikeskuses treenimas kus on mega suur ja heade treenimisvõimalustega jõusaal lisaks sellele saab selle sama pileti hinna sees tegeleda muu spordialaga-jooksmine staadionil, mägironimine seinal, poksida-kottitaguda, pallimängud ja lauatennis, hoki jm…
ja kuuhinnaks on enam kui kolm korda odavam kui see sinuklubi-18 euri kuu ja kolm kuud korraga ostes saab veel kõvasti odavamalt. korramaks on 2 euri ja töötud, õpilased, penskarid saavad poole hinnaga ehk siis 9 euri kuu- eestis pole vist kuskil nii odav, kuigi eestis on palgad oma 10 korda madalamad.
detsember 17, 2006 at 8:01 p.l. #98733Annika Pärtel
MemberArctic on kallim kui Planet (st ka üle 999kr). Samas kolisin ise just seepärast Planetist sinna, et seal paremad võimalused: jõusaalis vähem inimesi- ei pea passima masinate taga jne, pluss väga hea ujula (armastan ujuda ja enne seda pidin käima mujal linnas kohta otsimas- aga see ju tüütu ja lisakuluga). Kuuldavasti hakatakse Planetis jõusaali arvelt uut aeroobikasaali ehitama, nii et jõusaalis jääb tulevikus veelgi kitsamaks.
Ise ma Arcticus väga rahul. Hea teenindus, sõbrad-tuttavad kõik seal jne. Ja peale rasket trenni saab alumisel korrusel kohvikus lõõgastuda ning midagi head juua;) Väga super klubi.
detsember 17, 2006 at 8:03 p.l. #98734n2k
MemberTartus on Arctic 590 kuu…kas Tallinnas on siis nii palju kallim?
detsember 17, 2006 at 8:42 p.l. #98740Andreaz
MemberArctic on kallim kui Planet (st ka üle 999kr). Samas kolisin ise just seepärast Planetist sinna, et seal paremad võimalused: jõusaalis vähem inimesi- ei pea passima masinate taga jne, pluss väga hea ujula (armastan ujuda ja enne seda pidin käima mujal linnas kohta otsimas- aga see ju tüütu ja lisakuluga). Kuuldavasti hakatakse Planetis jõusaali arvelt uut aeroobikasaali ehitama, nii et jõusaalis jääb tulevikus veelgi kitsamaks.Ise ma Arcticus väga rahul. Hea teenindus, sõbrad-tuttavad kõik seal jne. Ja peale rasket trenni saab alumisel korrusel kohvikus lõõgastuda ning midagi head juua;) Väga super klubi.
nii rikkad siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2006 at 8:43 p.l. #98745Capricorn
MemberMa käin Soomes suures spordikeskuses treenimas……kuigi eestis on palgad oma 10 korda madalamad.
Päris nii hull asi õnneks ei ole, vahe on vaid 4 kordne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2006 at 9:20 p.l. #98748Annika Pärtel
MemberTartus on Arctic 590 kuu…kas Tallinnas on siis nii palju kallim?Oled kindel et KUU? Mitte osa kuust? Seal ei ole ju kuutasu.
detsember 17, 2006 at 9:27 p.l. #98752Raul1
Member999 eeki kuukaart w??? Kohutav lihtsalt. Ma küll ei suvatseks selle raha eest seal käia. Klubiomanikud muudkui krutivad hinda üles. Hea et endal kodus jõusaal, ei pea sentigi maksma. Kõik lihased saab treenitud. Paar trenašööri veel vaja osta ja keevitada, siis on väga super. Mass muudkui tuleb vaikselt.
detsember 17, 2006 at 9:56 p.l. #98754jrx
MemberTäitsa pekkis hinnad ikka. Aga noh, poleks nii kõrgel kui inimesed ei oleks nõus maksma.
detsember 17, 2006 at 11:23 p.l. #98757Capricorn
MemberPärnus näiteks üsna korralikus kohas 595 kr jõusaali kuukaart + 1 x nädalas ujula. Damn, peaksin uurima kas lihtsalt jõusaali kuukaarti ei saa 500 eest, sest firma poolt iga kuu 500 kr eest teenuseid tasuta.
detsember 18, 2006 at 3:13 e.l. #98759pumper
MemberMõistlik erinevates klubides käia ja omale sobiv vaadata. Igasugu faktoreid: hind, asukoht, varustus, treenerid, teised treenijad, pakutavad rühmatreeningud, lisavõimalused (toidulisade müük, bassein, solaarium, massazh, toitlustamine samas lähedal…).
Oma silm ja käsi on on ikka kuningad, et asjad üle vaadata ja läbi katsuda.
detsember 18, 2006 at 7:03 e.l. #98762M.M.
MemberHeietan siin mõtteid klubi vahetamisest- olen siiani olnud Planetspordis, kuid seal tõuseb jaanuarist kuuhinnaks 999.-eeki ning selle raha eest saaks juba käia kusagil, kus rohkem võimalusi, kasvõi nt bassein. Mugav oleks käia kas Kristiines või Mustamäel, nii et valikusse jääksid Coral Club, Arctic… Heameelega loeks teie kommentaare, soovitusi, aitäh!Coralis ka kuutasu 1000 eek. Hinna sisse kuulub jõusaal, rühmatreeningud ja täismõõtmetes bassein. Kõiki teenuseid võid kasutada oma vabal valitud ajal ja teha mida tahad. Plussiks on veel võrreldes teiste klubidega hea parkimisvõimalus, lisaks palju vaba ruumi, mullivannid, lahtioleku ajad jne.
detsember 18, 2006 at 7:43 e.l. #98743Sirkku
Membertäiza P… kus on Tallinnas hinnad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma käin Soomes suures spordikeskuses treenimas kus on mega suur ja heade treenimisvõimalustega jõusaal lisaks sellele saab selle sama pileti hinna sees tegeleda muu spordialaga-jooksmine staadionil, mägironimine seinal, poksida-kottitaguda, pallimängud ja lauatennis, hoki jm…
ja kuuhinnaks on enam kui kolm korda odavam kui see sinuklubi-18 euri kuu ja kolm kuud korraga ostes saab veel kõvasti odavamalt. korramaks on 2 euri ja töötud, õpilased, penskarid saavad poole hinnaga ehk siis 9 euri kuu- eestis pole vist kuskil nii odav, kuigi eestis on palgad oma 10 korda madalamad.
Huvi pärast küsin, kus klubis sa käid Soomes? Endal siin Espoos veidi kallim kui sinu kirjutatud hind, aga jah, siiski oluliselt odavam kui Tallinnas.
detsember 18, 2006 at 8:48 e.l. #98769trennineiu
MemberIse ka planetlane, et siis selline hinnatõus. Õnneks saan mina kuni august 2007 vana hinnaga, 799 kuu.
Niikaua, kuni kehtib sul liitumine, niikaua saad vana hinnaga veel. Aga tõesti, ma mõtlen, et kui ma pean peale lep. lõppemist 999 maksma, siis paneb mõtlema küll… Üliõpilase jaoks läheb paljuks. Ma ei saa aru, miks nad õpilastele ja üliõpilastele soodustusi ei ee???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.