klubi turvad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » klubi turvad
- This topic has 87 replies, 40 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Mkala.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2008 at 6:55 p.l. #168182
QWE8
MemberMis rahvuse esindaja sa siis oled?Soomlane?
oktoober 7, 2008 at 9:03 p.l. #168198matti
MemberVägivaldur
MemberSoomlane olemine tagab automaatselt äärmise erapooletuse Vene-Eesti suhete teemal.
http://www.epl.ee/artikkel/438161
oktoober 8, 2008 at 7:46 e.l. #168215-Egert
MemberVenemaa on alati olnud võimukas, sellest ka neil võidujanu ja jõhkrus veres. Sõjaväest tulles on pooled psühhod vist, kui vaadata videoid Vene sõjaväest, kus ajateenijaid lihtsalt pekstakse. Ja ka Eesti sõjaväes, Vene poisid on just need, kes ei taha kuuletuda.
oktoober 8, 2008 at 10:52 e.l. #168238leinekas
Member….kunagi aastaid tagasi õpingute ajal ,keerasin ka ühe turvafirma patrullauto rooli siis olles seal mõnda aega töödanud,hakkasin endalegi märkamatult samastuma inimestega ,keda ma igapäev kinnipidama pidin.Juuksed kadusid,tugev jõusaali treening ,tekkis jäme kuldkett ning ülekäe jooksev tätoveering ,mis põhiline hakkasid kasutama samasugust sõnavara nagu seda tegi iga teine pätt tänaval.Samuti hakkasid kaduma vaikselt turvafirma esindusmärgid riietelt ,mis asendusid lihtsalt tumedate riietega ning tihti olid klient kuskil relvapoes ,et osta spetsiaalseid võitluseks mõeldud kindaid ning muid varustust.Relv muidugi oli kõige parem sõber
oktoober 8, 2008 at 1:19 p.l. #168248QWE8
MemberSoomlane olemine tagab automaatselt äärmise erapooletuse Vene-Eesti suhete teemal.http://www.epl.ee/artikkel/438161
oktoober 8, 2008 at 2:49 p.l. #168258Archangel
Member….kunagi aastaid tagasi õpingute ajal ,keerasin ka ühe turvafirma patrullauto rooli siis olles seal mõnda aega töödanud,hakkasin endalegi märkamatult samastuma inimestega ,keda ma igapäev kinnipidama pidin.Juuksed kadusid,tugev jõusaali treening ,tekkis jäme kuldkett ning ülekäe jooksev tätoveering ,mis põhiline hakkasid kasutama samasugust sõnavara nagu seda tegi iga teine pätt tänaval.Samuti hakkasid kaduma vaikselt turvafirma esindusmärgid riietelt ,mis asendusid lihtsalt tumedate riietega ning tihti olid klient kuskil relvapoes ,et osta spetsiaalseid võitluseks mõeldud kindaid ning muid varustust.Relv muidugi oli kõige parem sõber
oktoober 8, 2008 at 3:54 p.l. #168262Annika Pärtel
MemberSeega isiklikult soovitaksin kindlasti neile, kel enesekindlusega probleeme – proovida turvatööd.See just see kõige suurem viga ongi- minnakse sellist tööd tegema ego ja madaka enesekindluse upitamiseks, saadakse siis nn võimu maitse suhu- enne ju ei julgenud vastu hakata, aga nüüd….! Ja edasi enam fantaseerida ei ole vaja….
Nii et mees, ma kardan et Politseikooli kutsesobivusvestlusel tekib sul küll probleeme, kui sellist asja sinna mainima lähed….
See näitabki turvafirmade vastuvõtutestide/kutsesobivusvestluste suuri puudusi- suhteliselt nõrk kontingent saab üsna kergel moel tööle.
Kunagi üks 4-5 a tagasi sai pulli pärast käidud turvafirma Falck vestlusel, ja nalja sai oioi kui palju, sest see turvaonu ei süvenenud absoluutselt minu tausta, ei huvitunud töökogemustest ega õpitust, raius aina, et peab olema esiteks mees, ja teiseks suur ja tugev-muu pole üldse oluline. Kolmandaks küsis üleolevalt, et kas te ikka kakelda ka oskate või… ja et ega te relva ei ole nagunii ka näinud varem päriselt…..
oktoober 8, 2008 at 4:01 p.l. #168265undisputed
MemberKindlasti töökoht muudab inimest. Kuid enne peab selleks ka vastab põhi all olema.Palju sulle siis rulli makstakse ???
oktoober 8, 2008 at 5:40 p.l. #168281Archangel
MemberPalju sulle siis rulli makstakse ???Ütleme nii, et turvatööd tehes teenin ma praegu igastähes rohkem, kui ükski madalama palgatasemega politseinik. Ma kujutan, ette, et mitme aasta pärast oleks politseitöö igal juhul tasuvam ning karjäärivõimalusi samuti rohkem. Kuid millest ma siis vahepeal elama peaksin… mnjaa.
See just see kõige suurem viga ongi- minnakse sellist tööd tegema ego ja madaka enesekindluse upitamiseks, saadakse siis nn võimu maitse suhu- enne ju ei julgenud vastu hakata, aga nüüd….! Ja edasi enam fantaseerida ei ole vaja….Nii et mees, ma kardan et Politseikooli kutsesobivusvestlusel tekib sul küll probleeme, kui sellist asja sinna mainima lähed….
See näitabki turvafirmade vastuvõtutestide/kutsesobivusvestluste suuri puudusi- suhteliselt nõrk kontingent saab üsna kergel moel tööle.
Kunagi üks 4-5 a tagasi sai pulli pärast käidud turvafirma Falck vestlusel, ja nalja sai oioi kui palju, sest see turvaonu ei süvenenud absoluutselt minu tausta, ei huvitunud töökogemustest ega õpitust, raius aina, et peab olema esiteks mees, ja teiseks suur ja tugev-muu pole üldse oluline. Kolmandaks küsis üleolevalt, et kas te ikka kakelda ka oskate või… ja et ega te relva ei ole nagunii ka näinud varem päriselt…..
oktoober 8, 2008 at 5:47 p.l. #168282Annika Pärtel
MemberJa väga tihti leitakse kompomiss. Palgatakse suur ja tugev põkk, kes saab töö põhiülesannetega hästi hakkama. Nt. püüab pätte, kaitseb vara ja sissepääsu jne. Ning lepitakse sellega, et mees rikub seadust pidevalt. Küll taob päti liiga ära, küll kisab inimeste peale ja ei oska suhelda jne.Selline on elu. Karm ja raske ning peaaegu alati ebaõiglane kellegi suhtes.
Vot see oli juba õigesti öeldud. Ma asendaks veel selle “väga tihti” sõnaga “enamasti”
oktoober 8, 2008 at 6:18 p.l. #168285Vägivaldur
MemberOlen ise ka kunagi kahe kooli vahel seda tööd teinud. Isegi diplomeeritud mingis kohas sel alal saanud ja mingi suurusega turvameeskonna töö eest vastutanud mõnda aega. Hullemat turvatöötajat pole olemas kui rumal ja kompleksidega turvatöötaja. Kahjuks oli sellistega kokkupuuteid palju. Mis teha – töö sisu ja palk panevad paika, keda sa sellele tööle saad. Mõnes kohas on tõesti oluline, et turvatöötaja oleks suuremat kasvu mees. Aga enamus turvatööd nõuab pigem lihtsalt suhtelmisoskust ja kohusetunnet.
oktoober 9, 2008 at 4:05 e.l. #168336Mkala
MemberTöötan ka turvana ja juba üle 3 aasta erinevates asutustes ja võin öelda, et tavaliselt pole sellised vennikesed ,nagu antud videos näha, ühesgi klubis kaua püsinud. Mingitest poksijatest pole küll eriti kasu, sest peamine on ikka vastane haardesse saada ja välja toimetada. Kui keegi kedagi klohmida tahab, siis tuleb alati sellest rohkem pahandusi kui väljakannatada suudad ja sellepärast on enamik vanasid kalasid sellest loobunud.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.