klubi turvad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » klubi turvad
- This topic has 87 replies, 40 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Mkala.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2008 at 11:25 e.l. #167877
QWE8
MemberNojah,kui inimene kõikke meedias kuuldut puhtaks kullaks peab,siis ei ole siin midagi enam lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks peaks Eesti OMA RIIGIS elavate venelaste kohta propakandat tegema???
Ära ole nii paranoiline!!!
oktoober 5, 2008 at 11:41 e.l. #167881Andrei8
MemberMa küsiks teema algatajalt, et mis eesmärgiga sa selle jama siia üles panid?
Miks valisid just Venemaa kui kogu Euroopas on sellist käitumist nähtud, et vähe pole!?
oktoober 5, 2008 at 12:00 p.l. #167882Xero
MemberÜtleme nii, et mul isiklikult on täiesti tõsiselt savi ja ükskõik mida venelased seal venemaal üksteisega teevad, tehku mida hing ihaldab!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 12:06 p.l. #167885Arkta
MemberMa küsiks teema algatajalt, et mis eesmärgiga sa selle jama siia üles panid?Miks valisid just Venemaa kui kogu Euroopas on sellist käitumist nähtud, et vähe pole!?
jumal küll, kindlasti ta valis just venemaa! võid ju panna ka teisi videsoid mis on kogu Euroopast tulnud, mind huvitaks ka…
oktoober 5, 2008 at 12:10 p.l. #167886Samakamees
MemberVene miilits kasiinos laineid löömas.Hahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris korralikult klohmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 12:23 p.l. #167887QWE8
MemberHahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris korralikult klohmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks muidugi ole nalja nabani, kui maas olevale mehele lüüakse jalaga näkku.
oktoober 5, 2008 at 12:27 p.l. #167888ras-
MemberMa küsiks teema algatajalt, et mis eesmärgiga sa selle jama siia üles panid?Miks valisid just Venemaa kui kogu Euroopas on sellist käitumist nähtud, et vähe pole!?
EESMÄRKI, kui sellist nüüd küll polnud. Tegemist on vaba foorumiga. Miks peaks ma sellise video VALIMA?!? Lihtsalt miski, mis jäi silma kuskilt. Võid ju vabalt postida sellist käitumist terve Euroopa poolt. Endal eelarvamusi, kui Venemaa jne. kohta ei ole, kui sa seda oma küsimusega mõtlesid.
.oktoober 5, 2008 at 1:47 p.l. #167900undisputed
MemberKarm teema jah.Kohati meenutas Fight Club’i, kleenuke lööb laksust KO. Seda vaadates mõtlesin, mis võitluskunst oleks effekstiivseim, et ise mitte nii lõpetada, kuid ei tulnud ühtegi pähe. Poks, karate, judo, tw, mma jne… kõik jäid välja, kui *venku ikka lambist lööb, jama majas.
*ei soovi kedagi solvata, samas ka mitte kiita.
Millest sa räägid. Selleks, et sellisest seisust nagu see tatt seal lõi, võib iga inimene kelle tahas Knockout lüüa. Selleks pole isegi vaja löögile mingit erilist jõudu taha. Kergem löök ja inimene juba kukub. Lõug on nii tundlik koht lihtsalt. Tavainimesel pole ka reeglina välja arenenud selliseid reflekse, et reageerida ootamatule löögile vastavalt. Pluss alko, mis veel pärsib tugevalt reaktsiooni. Kui see junn seisaks mul samuti ees ja lööks teda samast seisust nagu ta seal lõi, siis ma lööks ta lõuad lihtsalt sodiks. Ma ei viitsi seda teemat isegi rohkem kommenteerida.
oktoober 5, 2008 at 2:06 p.l. #167905Annika Pärtel
MemberHärrased! Teema oli püstitatud Venemaal toimunud intsidendi kohta, mis ei ole kuidagi seotud eestlaste ja venelaste omavaheliste suhetega.
Teema uus pealkiri on “Klubi turvad”, ehk jätkakem siis neil teemadel ja jätkem rassism välja.
oktoober 5, 2008 at 2:18 p.l. #167906ras-
MemberHärrased! Teema oli püstitatud Venemaal toimunud intsidendi kohta, mis ei ole kuidagi seotud eestlaste ja venelaste omavaheliste suhetega.Teema uus pealkiri on “Klubi turvad”, ehk jätkakem siis neil teemadel ja jätkem rassism välja.
ei oleks saanud vist paremingi öeldagi
. cheers.oktoober 5, 2008 at 2:30 p.l. #167911gymer
MemberMillest sa räägid. Selleks, et sellisest seisust nagu see tatt seal lõi, võib iga inimene kelle tahas Knockout lüüa. Selleks pole isegi vaja löögile mingit erilist jõudu taha. Kergem löök ja inimene juba kukub. Lõug on nii tundlik koht lihtsalt. Tavainimesel pole ka reeglina välja arenenud selliseid reflekse, et reageerida ootamatule löögile vastavalt. Pluss alko, mis veel pärsib tugevalt reaktsiooni. Kui see junn seisaks mul samuti ees ja lööks teda samast seisust nagu ta seal lõi, siis ma lööks ta lõuad lihtsalt sodiks. Ma ei viitsi seda teemat isegi rohkem kommenteerida.Millest ma räägin? Rääkisin sellest, et meenutas filmi fight club… Ja see, iga “tatt” võib lüüa KO, on teada tõde. On õige, et lõug on hell teema (koht), ka reaktsiooni jutt sul õige, nii se tõesti pole, et lähi distantsil + alko, tavainime ootamatu rünnaku suudab tõrjuda. Aga julge oled sa küll, kui aus olla, siis mina pole mollilömastja, et nähes kargajat nolki, saadan ta hambaid korjama.
oktoober 5, 2008 at 2:54 p.l. #167915Samakamees
MemberEks muidugi ole nalja nabani, kui maas olevale mehele lüüakse jalaga näkku.Kuule mis elu sul on , kui sa igale võõrale kaasa tunned…
oktoober 5, 2008 at 3:21 p.l. #167916matroxx
MemberMaaslamajat lööb KUSIPÜKS kes muidu 1v1 kakelda ei julge ja üritab kiiresti teisest lahti saada,et se äkki teda hoopis kotti ei taoks.
sellised jalaga vehkijad on kusikud ja jäävad nendeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>loomulikult ei pidanud ma silma MMA mehi kes võistlustel REEGLITE kohaselt võitlevad ning ka jalgu kasutavad.
oktoober 5, 2008 at 3:27 p.l. #167917Vägivaldur
MemberKarm teema jah.Kohati meenutas Fight Club’i, kleenuke lööb laksust KO. Seda vaadates mõtlesin, mis võitluskunst oleks effekstiivseim, et ise mitte nii lõpetada, kuid ei tulnud ühtegi pähe. Poks, karate, judo, tw, mma jne… kõik jäid välja, kui *venku ikka lambist lööb, jama majas.
*ei soovi kedagi solvata, samas ka mitte kiita.
Kui sind keegi ootamatult vastu pead lööb, siis aitab ainult kiiver või väga kõva pea…
oktoober 5, 2008 at 3:37 p.l. #167918Vägivaldur
MemberKuule mis elu sul on , kui sa igale võõrale kaasa tunned…Sul on küll sarimõrvari empaatiavõime…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.