kitsastest õlgadest laiad õlad?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kitsastest õlgadest laiad õlad?
- This topic has 12 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
L6viLeo.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2008 at 6:08 p.l. #11415
L6viLeo
MemberKas kitsaid õlgu on võimalik laiemaks treenida. Osad on küll niimodi õlad laiaks saand et õlgadele massi hullult saand aga trapets on ka neil suht suur ja kui särk seljas on õlad ikka nagu kolmnurk. Et kuidas saaks kitsad õlad laiaks?
november 23, 2008 at 6:12 p.l. #171945Jarmo Oberst
MemberKas kitsaid õlgu on võimalik laiemaks treenida. Osad on küll niimodi õlad laiaks saand et õlgadele massi hullult saand aga trapets on ka neil suht suur ja kui särk seljas on õlad ikka nagu kolmnurk. Et kuidas saaks kitsad õlad laiaks?No õlgade laiust sa ju muuta eriti ei saa. Ainult õlgadele kasvatada massi juurde siis paistad laiem välja
“>november 23, 2008 at 6:13 p.l. #171946timo116
MemberÕlalihast treenides äkki?
“>november 23, 2008 at 6:14 p.l. #171947undisputed
MemberKas kitsaid õlgu on võimalik laiemaks treenida. Osad on küll niimodi õlad laiaks saand et õlgadele massi hullult saand aga trapets on ka neil suht suur ja kui särk seljas on õlad ikka nagu kolmnurk. Et kuidas saaks kitsad õlad laiaks?Lihasmassi lisades saab neid natuke laiemaks küll, kuid ei midagi olulist. Kui pole sünniga antud, siis lepi sellega mis on. Siin sul endal suurt midagi teha pole……….
november 23, 2008 at 6:20 p.l. #171951JamesC
MemberVana olete, mmm eks see õlgade laius tuleb pubertieedi lõpus juhul kui olete noormees veel…
november 23, 2008 at 6:31 p.l. #171952L6viLeo
MemberVana olete, mmm eks see õlgade laius tuleb pubertieedi lõpus juhul kui olete noormees veel…18 juba. Väga enam ei kasva vist.
november 23, 2008 at 6:34 p.l. #171953timo116
Member18 juba. Väga enam ei kasva vist.Luustik vist kasvab kuni 21-se eluaastani…
november 23, 2008 at 6:36 p.l. #171954JamesC
Membersõjaväkke lähed?
Seal võid veel sellise mehe mõõdud välja visata mis jube, vaata, et oled mõnest jõusaali vennastki suurem!
november 23, 2008 at 6:41 p.l. #171955L6viLeo
Membersõjaväkke lähed?Seal võid veel sellise mehe mõõdud välja visata mis jube, vaata, et oled mõnest jõusaali vennastki suurem!
Kooli arst rääkis ka mulle seda, et võib nii juhtuda. Aga suuremaks tahaks küll saada. Sest see oligi ju kunagi üks põhjus miks treenima hakkasin, et ma nati kõhna olin.
november 23, 2008 at 6:47 p.l. #171957JamesC
MemberKooli arst rääkis ka mulle seda, et võib nii juhtuda. Aga suuremaks tahaks küll saada. Sest see oligi ju kunagi üks põhjus miks treenima hakkasin, et ma nati kõhna olin.noh tee lihtsalt regulaarselt trenni, nt ma käin 3 trennis, ja muidu olin siukene pontsik poiss, nüüd olen täpselt selline, et ujuma lähen siis lausa naistel lust vaadata, millise ilusa kehaga noormes tuleb:), see on just see sama tahtejõud endajaoks, tüleb vormida teha mitme külgset sporti…
november 23, 2008 at 8:01 p.l. #171961Xero
MemberLuustik ise ja tema tihedus areneb meestel kuskil 25 eluaastani. Kui tahad et õlad veidi rohkem laiemad välja paistaksid, ära treeni trapetsit väga kõrgeks. Trapets kasvab niigi paljude harjutustega mis ei ole suunatud tegelt trapetsile, nt mõned õlaharjutused ja seljaharjutused.
november 23, 2008 at 8:06 p.l. #171962elfjelinek
Membernoh tee lihtsalt regulaarselt trenni, nt ma käin 3 trennis, ja muidu olin siukene pontsik poiss, nüüd olen täpselt selline, et ujuma lähen siis lausa naistel lust vaadata, millise ilusa kehaga noormes tuleb:), see on just see sama tahtejõud endajaoks, tüleb vormida teha mitme külgset sporti…Päris hea
“>november 26, 2008 at 1:51 p.l. #172250L6viLeo
MemberLuustik ise ja tema tihedus areneb meestel kuskil 25 eluaastani. Kui tahad et õlad veidi rohkem laiemad välja paistaksid, ära treeni trapetsit väga kõrgeks. Trapets kasvab niigi paljude harjutustega mis ei ole suunatud tegelt trapetsile, nt mõned õlaharjutused ja seljaharjutused.Trapetsi treenimist olen ma püüdnud jh vältida. kuigi õlatreeningul on raske treenida ilma, et trapets kohe üldse koormust ei saaks:s
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.