point selles, et hoida käed võimalikult keha ligi, kui liiga kitsalt kangi hoida, siis kipuvad küünarnukid väljapoole minema ning ses suhtes on enam-vähem õlgade laiuselt kõige lihtsam
Selle harjutuse korral on ka vist individuaalne see, kui kitsalt kangist hoida, kuna mõne puhul võib õlgadest veidi kitsama haarde puhul randmed ära vigastada pika peale.
Mina nii kitsalt ei tee, kui harjutustepangas OTT näitab (surub liialt randmeid, aga eks see on mu paindumise viga), aga 30-40 cm vahe kätel täitsa normaalne.
Viimaste korduste ajal, kui raskeks läheb, vajuvad ka minu küünarnukid rohkem laiali, ideaalis aga püüa nad ikka hoida nii keha ligi kui võimalik.
Mina nii kitsalt ei tee, kui harjutustepangas OTT näitab (surub liialt randmeid, aga eks see on mu paindumise viga), aga 30-40 cm vahe kätel täitsa normaalne.
Viimaste korduste ajal, kui raskeks läheb, vajuvad ka minu küünarnukid rohkem laiali, ideaalis aga püüa nad ikka hoida nii keha ligi kui võimalik.
Täpselt nii ma ka teen ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis ikkagi norm. Lihtsalt ükspäev vaatasin kuidas Ott tegi seal harjutustepangas ja proovisin ka, ranne pidi ära murduma ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>