kinnisidee?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kinnisidee?
- This topic has 57 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
mees232.
-
AutorPostitused
-
oktoober 9, 2009 at 7:35 p.l. #225883
j6ujunn
MemberPalju sa praegu kaalud?115 kuskil
oktoober 9, 2009 at 7:37 p.l. #225884j6ujunn
Memberpalju kaal enne oli ja palju praegu? selle võid siia kohe tuua ,et huvi tekitada:Dkaal on mul olnud väga kõikuv,olen olnud kõige suuremas 125kg ja vähimas 95kg.Hetkel 115kg kuskil.Mind huvitab lihtsalt keha arendamine,midagi erilist ei ole,nõrk ka ei ole
oktoober 9, 2009 at 7:38 p.l. #225885maxcar
Member115 kuskilning pikkus?
oktoober 9, 2009 at 7:40 p.l. #225886j6ujunn
Memberning pikkus?189-190cm
oktoober 9, 2009 at 7:40 p.l. #225889Alexander Andrusenko
ModeratorPalju sul kükk-surumine-jõutõmme on?
oktoober 9, 2009 at 7:45 p.l. #225891j6ujunn
MemberPalju sul kükk-surumine-jõutõmme on?kükk 210kg,surumine 140kg,jõutõmme 240kg
Lollisti tegin et nii käest ära lasin end varem tulemused oleks palju suuremad
oktoober 9, 2009 at 7:47 p.l. #225895maxcar
Memberkükk 210kg,surumine 140kg,jõutõmme 240kgPäriskõvad tulemused. Kui pikk jõusaali staas seljataga?
oktoober 9, 2009 at 7:54 p.l. #225898j6ujunn
MemberPäriskõvad tulemused. Kui pikk jõusaali staas seljataga?umbes nii, aasta 17a,siis aasta 19a ja nyyd aasta praeguseni.Saan 22 varsti.Nii et järjepidevalt ei ole.Nüüd tunnen et tahan jälle tugevamaks saada ja järjepidevalt.Samas juba 15 a olin tugev siis tegin eriala trenni,kuuli.Igatahes potensiaali pole ära kasutand,pealegi olen varem nii valesti toitunud,treeninud et jumal halasta.Järjepidavus,järjepidavus on võti…
oktoober 11, 2009 at 6:02 p.l. #226316j6ujunn
Membermis arvate nendest inimestest kes ytlevad mulle ja paljudele asjaarmastajatele et panen liiga palju rõhku trennile,toidulisadele ja toidule.Elan sellise ringkonna sees et soovitatakse vähem trennile pyhenduda ja vähem süüa.See aga oleks minu arvamuse vastu.Mul üldiselt enamus perest ja tuttavatest arvavad et see kehaehitmaine on rumalus,lollus.Et sellised inimesed on mõtetud ja rumalad ja eluraiskajad.KAs peaks nõustuma???Või mida arvate teie vennad kehaehitajad?
Tänan!
oktoober 11, 2009 at 6:07 p.l. #226322Alexander Andrusenko
ModeratorMina arvan, et sport on osa elust, kuid mitte elu ise. Kui elus peale spordi mitte midagi ei tee, siis jääd ikka paljust ilma. See ei tähenda muidugi, et ei ole mõistlik tõsiselt spordiga tegeleda (ka tipptasemel), tervislikult toituda jne. Ei ole mõistlik areneda vaid ühes suunas.
oktoober 11, 2009 at 6:19 p.l. #226326j6ujunn
MemberMina arvan, et sport on osa elust, kuid mitte elu ise. Kui elus peale spordi mitte midagi ei tee, siis jääd ikka paljust ilma. See ei tähenda muidugi, et ei ole mõistlik tõsiselt spordiga tegeleda (ka tipptasemel), tervislikult toituda jne. Ei ole mõistlik areneda vaid ühes suunas.ok,aga ikka arendan ka vaimu ja must arvatakse halba seetõttu et tegelen nii intensiivlelt spordiga.Närvi ajab
oktoober 11, 2009 at 6:33 p.l. #226330rinaldo
Memberok,aga ikka arendan ka vaimu ja must arvatakse halba seetõttu et tegelen nii intensiivlelt spordiga.Närvi ajab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Eriti ajatakse paska toitumise kohta,et söö 2-max 3 päevas ja muidu ylesöömine.Toitun tervislikult ja 6x päevas.Koguaeg tehakse maha minu eluviisi ja seda sporti mida armastan.Kui need inimesed ei mõista, siis kas sa pead nendega läbi käima?
oktoober 11, 2009 at 6:36 p.l. #226331j6ujunn
MemberKui need inimesed ei mõista, siis kas sa pead nendega läbi käima?osad on mu pereliikmed,nii et pole eriti lootust nendega mitte käija läbi,kuid vahest kogu selle negatiivsusega mis suhtutatkse on tunne anda alla.
oktoober 11, 2009 at 6:42 p.l. #226333Alexander Andrusenko
ModeratorNo sa pole ainuke. Minu pereliikmed (ema peamiselt) suhtuvad umbes samamoodi. Isa mingil määral mõistab, miks ma sellega tegelen, aga ütleb alati, et ära üle pinguta, hoia ennast, ära võistle nii palju jne. Ema ei taha aga spordist midagi kuulda ja ka söömise (ja eriti toidulisandite) kohta teeb samu märkusi. Nii kaua, kui ma spordiga tegelenud olen, olen ka alati kannatanud emapoolseid kommentaare. Sõbrad-tuttavad suhtuvad aga normaalselt (või siis ei julge midagi öelda).
oktoober 11, 2009 at 6:46 p.l. #226337j6ujunn
MemberNo sa pole ainuke. Minu pereliikmed (ema peamiselt) suhtuvad umbes samamoodi. Isa mingil määral mõistab, miks ma sellega tegelen, aga ütleb alati, et ära üle pinguta, hoia ennast, ära võistle nii palju jne. Ema ei taha aga spordist midagi kuulda ja ka söömise (ja eriti toidulisandite) kohta teeb samu märkusi. Nii kaua, kui ma spordiga tegelenud olen, olen ka alati kannatanud emapoolseid kommentaare. Sõbrad-tuttavad suhtuvad aga normaalselt (või siis ei julge midagi öelda).mnjah eks see paljudel..kõige parem lahendus on sündida sportlaste perre.Mina oma pojal,tütrel küll piiranguid ei pane.Pigem toetaks,narkarid ja alks on halb,mitte sport.Jeesas!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.