Kindlad ained päevaks?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kindlad ained päevaks?
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
H2rr2.
-
AutorPostitused
-
mai 18, 2008 at 3:10 p.l. #13651
timo116
MemberSelline küsimes, et Mida nagu peaks Kindlasti igapäev sööma, et saad vajalikud normid kätte, see on küll puhas laiskuse küsimus.
Äkki saate aidata?
1 teemas oli kirjas, et päevas saab 3 leivaviilust vajalikud kiudained kätte…(või sain mina valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Et küsimus oleks siis, mida võiks iga päev kindlalt süüa, et saada valgu, süsivesikute jne edasi normid kätte?
mai 18, 2008 at 3:15 p.l. #154606H2rr2
MemberSelline küsimes, et Mida nagu peaks Kindlasti igapäev sööma, et saad vajalikud normid kätte, see on küll puhas laiskuse küsimus.Äkki saate aidata?
1 teemas oli kirjas, et päevas saab 3 leivaviilust vajalikud kiudained kätte…(või sain mina valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Et küsimus oleks siis, mida võiks iga päev kindlalt süüa, et saada valgu, süsivesikute jne edasi normid kätte?
Igal inimesel on vajalikud normid, mis tuleb täita… parem söö kõike hoidu eriti rämpstoidust ja tortidest.. liha söö leiba kaa…. eriti sööö puu ja juurvilju….
ning piimatooteid kaa…
mai 18, 2008 at 3:18 p.l. #154608timo116
MemberIgal inimesel on vajalikud normid, mis tuleb täita… parem söö kõike hoidu eriti rämpstoidust ja tortidest.. liha söö leiba kaa…. eriti sööö puu ja juurvilju….ning piimatooteid kaa…
No see on kindel, aga just et kui suur kogus ja mida süüa, et oleks päevanormid täidetud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2008 at 3:20 p.l. #154609H2rr2
MemberNo see on kindel, aga just et kui suur kogus ja mida süüa, et oleks päevanormid täidetud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piimatooted on aeglasesti imenuvad…. kana söö hoolega leiba ning hapukoort kaa…. et veel ennast kaitsta võta kalamaksa õli kaa:)
mai 18, 2008 at 3:22 p.l. #154611Marcola
MemberSinu norm rasvade ja süsivesikute poole pealt on täpselt nii suur kui on sinu füüsiline aktiivsus ja sinu eesmärgid. Ja valkude kogust reguleerid ju ka vastavalt sellele kas tahad lihast arendada, lihast hoida või hoopistükkis kaotada.
Seda kolme kääru teemat mäletan nii palju, et 3 viilust saad kätte puuduolevad kiudained (kui neid on), sest need 3 leivakääru pole ainsad kiudainete allikad.
mai 18, 2008 at 3:30 p.l. #154614timo116
MemberPiimatooted on aeglasesti imenuvad…. kana söö hoolega leiba ning hapukoort kaa…. et veel ennast kaitsta võta kalamaksa õli kaa:)Kana on hea, leib mulle maitseb, eriti koos hapukoorega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mul on Eiselti Omega 3 endal?Siin kohal tekib küsimus, et mis vahet on Eiselti Omega 3-l ja Fasti Omega 3-l? Või täiesti sama toode(mida arvan mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )?mai 18, 2008 at 3:31 p.l. #154615timo116
MemberSinu norm rasvade ja süsivesikute poole pealt on täpselt nii suur kui on sinu füüsiline aktiivsus ja sinu eesmärgid. Ja valkude kogust reguleerid ju ka vastavalt sellele kas tahad lihast arendada, lihast hoida või hoopistükkis kaotada.Seda kolme kääru teemat mäletan nii palju, et 3 viilust saad kätte puuduolevad kiudained (kui neid on), sest need 3 leivakääru pole ainsad kiudainete allikad.
Seda ma tean…nendeks on ka juurviljad ja puuviljad jne…
mai 18, 2008 at 3:33 p.l. #154616Kristjan-Johannes Konsap
MemberKana on hea, leib mulle maitseb, eriti koos hapukoorega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja mul on Eiselti Omega 3 endal?
Siin kohal tekib küsimus, et mis vahet on Eiselti Omega 3-l ja Fasti Omega 3-l? Või täiesti sama toode(mida arvan mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )?Osta parem tavalist kalaõli. Apteegist. Pudelis. Kapslites asjad tulevad alati kallimad.
mai 18, 2008 at 3:36 p.l. #154618timo116
MemberOsta parem tavalist kalaõli. Apteegist. Pudelis. Kapslites asjad tulevad alati kallimad.No mul saavadki kohe kapslid otsa, eks ma siis vaata apteegi oma!
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2008 at 3:38 p.l. #154619gmaster
Memberomega 3-d on identsed tooted, ainult kalaõli
mai 18, 2008 at 4:18 p.l. #154633H2rr2
MemberMassikogumiseks… http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3776
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.