Skip to main content

Kindad

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kindad

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 246 total)
  • Autor
    Postitused
    ergon
    Member

Kinnastega või kinnasteta, selles on küsimus? Kindlasti käed harjuvad ja varsti on peos sama paks nahk kui talla all. Ons hea? Eriti ei kujuta ette seda tunnet, mis tekiks silitamisel mõhnas kõvade karedate peopesaega. Karm. Mõelge ka teiste peale.

TANK
    Member

Jay Cutler ei kasuta ka kindaid ja saab ka raskuste tõstmistega hakkama… eriti ei usu et siinsed foorumi kindamehed kõvemad on……

Makaveli
    Member

Aga peenikese rihma tõmbab Jay ikkagi kangile peale

norman22
    Member

ostsin ka enndale paar nädalat tagasi kindad aga ei kasuta neid ei istu nendega tegemine,kuidagi häirivad.

jaan1
    Member

mulle küll sobiva kindad. võin küll ilma teha aga kinnastega on selline tunne ,et raskus(kang, hantel) on kuidagi paremini käes.

rait83
    Member

olen ka mitmeid aastaid ilma kinnasteta teind, pole neist puudust tundnud….nüüd sai ostetud ja ei nurise. Minu arust on nad just näiteks lõuatõmbamise puhul head, suvel teen seda eriti tihti ja siis on käed ka koguaeg rakkus. Arvan et kinnastega asi nii hull pole. Tenekord on lihtsalt hea, näiteks kui peopesad higiseks tõmbab vms.

UFC
    Member

Kindad peaksid käed kuivana hoidma juu!!

amilo
    Member

Mul naine läheks lolliks kodus, kui kindaid ei kasutaks saalis. Peopesad lähevad siis kohe väga rakku. Saan ka temast aru, kui ikka käed on karedad, siis võib ikka rõve olla kui teda puudutad. Ja kinnaste pesemisega on selline variant, et nahast kindaid ei tohi pesta(kas te näiteks oma nahk tagisi pesete??????? :???:”> !!

Razard
    Member

Endal läheb kusikil üks paar kindaid aastas, kui väike auk tuleb sisse võtan nõela kätte ja lapin kinni :???:”> !!

Tugev niit peab olema siis. Ise küll ei viitsi nõeluda. Teen kuni kinnas päris ära laguneb. Kuni auk kindast suurem.

pökk1
    Member

tavalised töökindad käivad kyll,head odavad

Reikas
    Member

Oleneb mudugi kinnastest..

Korra pesin ühtesi ja tõmbusid väikesteks.

Aga suurem osa kindaid saab pesta.

erxs11
    Member

See väikeseks tõmbumine on arvatavasti liiga suurest temperatuurist tingitud. Enamik kindaid soovitatakse pesta temperatuuril 30*

KaupzK
    Member

Ma ostsin kunagi jõusaali kindad oli peal, et pesta tuleb vapsee 5 kraadises vees, tegu siiski ilmselt kirjaveaga pakendil

p2rt
    Member

mina ei kasuta ka kindaid, suht mõttetu moevärk minuarust, teiseks erimark on ka kui surun mingi 120kg ainult ja koguaeg mingid kindad käes nagu oleks raskete massidega tegu – vanemad tegijad enamasti ei kasutagi, noorte tegijate hulgas põhivärk minuarust:). Teiseks käenahk harjub mingi hetk kindlasti ära kõigega, aja küsimus lihtsalt. Kellel käed higistavad siis sellejaoks on ju magneesiumikuubikud olemas, ise kasutan, väga efektiivsed. Ja rihmad masside kinnihoidmiseks on ka jamad, hea on ikka see kui oma käega jõuad kõike hoida, mitte ei pea igasugu lisavärke kasutama kuna enda haare on nii sitt.

Crash
    Member

Kindad ehk ei ole jah nii tähtsad aga ma tahaks näha kuidas sa näiteks trapetsit suurema kaaluga ilma rihmadeta teed.Lõpuks näpud lihtsalt ei jaksa enam hoida.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 246 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.