Kindad
- This topic has 245 replies, 144 voices, and was last updated 12 years, 6 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2008 at 3:41 e.l. #168569
Archangel
MemberSama asi ka tõsterihmadega.
No lausa häbi vaadata, kuidas mõned mehed 50-100kg raskustega kasutavad rihmu. Minu meelest on haare nagu iga teine asi mida jõusaalis treenida. Mul oleks igastähes jube mark, kui ma oleksin ilgelt lihastes ja siis palutakse kuskil midagi tõsta ja ma ei saa hakkama, kuna ei jõua raskusest kinni hoida…
Aga igaühe enda valik. Go for it.
oktoober 11, 2008 at 9:53 e.l. #168586indica
MemberNo minul näiteks kinnastega kõvasti tugevam haare.
oktoober 11, 2008 at 12:27 p.l. #168597Alexander Andrusenko
ModeratorNo minul näiteks kinnastega kõvasti tugevam haare.Aga on olemas sellised kindad, millel on rauast konksud küljes. Nendega on ju veel tugevam haare. Miks sa neid ei kasuta siis?
oktoober 11, 2008 at 1:32 p.l. #168601indica
MemberAga on olemas sellised kindad, millel on rauast konksud küljes. Nendega on ju veel tugevam haare. Miks sa neid ei kasuta siis?Aga kas sul riietega ei ole häbi saalis käia. Äkki püksid teevad ka jalad nõrgemaks.
oktoober 11, 2008 at 1:41 p.l. #168603UmbIsik
MemberNo minul näiteks kinnastega kõvasti tugevam haare.Tee veidi reklaami ja ütle, mis väärt kindad need on? Minu isiklik kogemus ütleb just vastupidist(nagu paljudel teistelgi siin teemas), kinnastatud haare on PALJU nõrgem. Loobusin kinnastest siis, kui jõutõmbes enam kangist kinni hoida ei jaksanud. Suruvate harjutuste juures minu meelest kinnas ei sega, aga tõmbavaid harjutusi ma enam koos kinnastega ette ei kujuta. Oleneb muidugi inimesest, mõni on sündinud sepa kämmaldega ja saab endale kinnaste kandmist lubada. Võib ka kanda, kui on soov haaret treenida, kuna siis tuleb sama raskuse kinni hoidmiseks tugevamini pigistada.
Ei ole ka täheldanud, et peopesad tallanaha sarnaseks muutuksid.
oktoober 11, 2008 at 5:21 p.l. #168625indica
MemberTee veidi reklaami ja ütle, mis väärt kindad need on? Minu isiklik kogemus ütleb just vastupidist(nagu paljudel teistelgi siin teemas), kinnastatud haare on PALJU nõrgem. Loobusin kinnastest siis, kui jõutõmbes enam kangist kinni hoida ei jaksanud. Suruvate harjutuste juures minu meelest kinnas ei sega, aga tõmbavaid harjutusi ma enam koos kinnastega ette ei kujuta. Oleneb muidugi inimesest, mõni on sündinud sepa kämmaldega ja saab endale kinnaste kandmist lubada. Võib ka kanda, kui on soov haaret treenida, kuna siis tuleb sama raskuse kinni hoidmiseks tugevamini pigistada.Ei ole ka täheldanud, et peopesad tallanaha sarnaseks muutuksid.
Vaadake tarkpead, kui te loeksite minu esimest postitust, siis saaksite aru miks ma nii kirjutasin, kas ma pean hakkama mõtlema ja käituma nagu teised siin, et üks ütleb teised kohe nagu lambad järgi?
oktoober 11, 2008 at 8:53 p.l. #168650timo116
MemberAga kas sul riietega ei ole häbi saalis käia. Äkki püksid teevad ka jalad nõrgemaks.Irw päris hea
Ausalt ka…mis vahet sel on, kas keegi kasutab kindaid või ei…mina ostsin ka täna omale kindad uued…ei ole küll siidikäpp…aga samas ei taha ka, et käed oleks nagu tallanahad…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2008 at 9:20 p.l. #168651Cobrita
MemberAga kui panna 2 paari kindaid kätte,siis on 2x tugevam haare
oktoober 12, 2008 at 6:54 e.l. #168665UmbIsik
MemberVaadake tarkpead, kui te loeksite minu esimest postitust, siis saaksite aru miks ma nii kirjutasin, kas ma pean hakkama mõtlema ja käituma nagu teised siin, et üks ütleb teised kohe nagu lambad järgi?Su kogemus on lihtsalt nii eripärane, et paneb imestama(mind vähemalt). Küsin siis uuesti, mis väärt kindad need on, mida sa kasutad?
detsember 4, 2008 at 7:18 p.l. #173447ErvinT
Membermul on asi järgmine et mul väga paljud kindad erineva suurusega, seega ei julge läbi interneti proovimata tellida. et kas Tartu lähiste oleks mõnda poodi kust saaks neid fitness’i Randmetoega kindaid?
tänud!
detsember 5, 2008 at 1:30 p.l. #173559H2TheO-Z
MemberBulls’i jõusaalikindaid peaks leidma igast normaalsest spordipoest,neil on randmetoed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2008 at 2:33 p.l. #173578ErvinT
MemberBulls’i jõusaalikindaid peaks leidma igast normaalsest spordipoest,neil on randmetoed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud
detsember 5, 2008 at 3:14 p.l. #173597timo116
MemberTartu kaubamajas spantal spordis on olemas need randmetoega kindad…siis veel kaubamajast raekoja platsipoole minnes rademaris ka olemas..
detsember 5, 2008 at 3:57 p.l. #173601ErvinT
MemberTartu kaubamajas spantal spordis on olemas need randmetoega kindad…siis veel kaubamajast raekoja platsipoole minnes rademaris ka olemas..asso, ok külastan homme kaubamaja siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänud
juuni 13, 2010 at 11:59 e.l. #268316TihkeTainas
MemberTere
Kas keegi oskaks öelda, mis need suurused( M, L,XL ) need kindad tollides olla võivad?
Endale sobivad 9 tollised kindad ja ei julge nii tellida.
Milline toode on parim randmete kaitsmiseks, peale hea tehnika harjutuse sooritamisel.
Ette tänades Otto.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.