Kindad
- This topic has 245 replies, 144 voices, and was last updated 12 years, 6 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2008 at 6:06 e.l. #139566
big poppa pump
MemberTõesti ei kahtle Bull`si kvaliteedis, küsimus on peale tuntud kaubamärgi soovitamise, toote eripärades vast ikka.On kindad mis tehtud sünteetikast(neopreen miski), naturaalsetest materjalidest(nahast-puuvillane võrk peal) ja kindlasti ka neid, mis kombineeritud materjalidest.
Seega kindaprofid, kui teil pole eneseväljendusega probleeme(arvamust ju avaldate) on ka minule abiks Teie arvamus , miks soovitatavad kindad just teile parimad tunduvad.
Ise kasutan kindaid(fitness.ee omad:pealt võrk ja alt nahk, hästi hingavad ja eelistan naturaalsust) ainult mõne üksiku masina ja kangi puhul (need millel pinnatöötlus on tõesti nagu rasplil), sedavõrd vähe selleks, et käed harjuks ilma kinnasteta ikka töötama.
Samal põhjusel ei kasuta (veel) randmetoega kindaid, et randmed saaksid koormust, kuniks jõuan tõesti arvestatavate raskusteni.
Bull’s kinnastel on randmerihm päris lai, ei lase randmel liiga palju liikuda. Nad on ka väga vastupidavad, kuigi kui võtta täpselt paras suurus, nagu mina, siis võib pöidlaõmblus rebeneda. Muidu pole midagi halba öelda, olen ka 2 teise firma kinnastega treeninud, kummastki polnud nii vaimustuses. Robocopi omad olid paremad, kui Rucanor.
Amarillo, tuleb tunnistada, kindad on mõnele ka ilusjaks jõusaaalis. Nagu näiteks mulle mõne aasta eest. Ranne ja käsivarred olid tugevad, vajadust nende järgi pole olnud.
veebruar 8, 2008 at 7:19 e.l. #139579MOTep3a
MemberKui pidevalt ilma kinnasteta treenida kas siis lõpuks nahk harjub peopesas nii ära, et polegi vaja neid kindaid? Nahk muutub kuidagi vastupidavamaks või mai tea mis
veebruar 8, 2008 at 8:21 e.l. #139598jaan1
Memberpajatan ka siis pikemalt kinnastest nagu kasutaja dusky eelnevalt soovis

olen päris mitmeid jõusaalikindaid kasutanud
esimesed kindad olid nike kindad.. muidu oli kõik tip top aga kulusid ära julma kiirusega. nii poole aastaga olid suht kaltsud juba.
teised kindad olid bull’si kindad randmetoed ja puha, kestsid hästi.. kasutasin vist oma 1,5 aastat (ei mäleta enam täpselt).
kolmandaks tulid mingi spantal sport kindad.. pöidla juurest tuli küll õmblus suht kärmelt lahti aga see ei seganud. alles selle aasta algul vahetasin välja.
neljandad kindad siis on gaspi kindad mis said alles kuu aega tagasi fitness.ee’st tellitud.. istuvad käes hästi ja on mugavad..seega julgen soovitada
paar paari fitness.ee võrgust kindadid olen ka võitnud aga need ei tundunud just kõige mugavamad.
maitse asi mis kindad kellegile meeldivad ja sobivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>viimasel ajal(pool aastat) kasutan kindaid ainult kangi surudes
veebruar 10, 2008 at 5:16 p.l. #140030Janno R.
Membermul olid esimesed kindad Bullsi omad, ei olnud head. kulusid kiiresti läbi!
Praegu kasutan Nike’i Dri-Fit kindaid, väga head on! vahest kasutan ka isa Gaspi kindaid, samuti vägahead
veebruar 10, 2008 at 5:40 p.l. #140032Samakamees
Membermul olid esimesed kindad Bullsi omad, ei olnud head. kulusid kiiresti läbi!Praegu kasutan Nike’i Dri-Fit kindaid, väga head on! vahest kasutan ka isa Gaspi kindaid, samuti vägahead
Endal olid ka nike kindad. Aasta aega ja siis kadusid ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nike teeb suht hästi vastupidavaid kindaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2008 at 7:37 p.l. #140047rinaldo
MemberMul on tekkinud kõva nahk peopessa (sarvnahk minu teada). Valusaks läheb siis, kui sarvnahk kasvab paksuks ja alla tekib õhuvahe. Võtan tangid ja liivapaberi ja käin üle. Välimuse poolest ei saa aru midagi.
Minu arvamus kinnastest on halb: sobib rohkem naistele, kes ei taha oma peopessa sarvnahka.
Ahjaa. Poksikindad on õigustatu ja muu taoline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2008 at 7:39 p.l. #140048Samakamees
MemberMul on tekkinud kõva nahk peopessa (sarvnahk minu teada). Valusaks läheb siis, kui sarvnahk kasvab paksuks ja alla tekib õhuvahe. Võtan tangid ja liivapaberi ja käin üle. Välimuse poolest ei saa aru midagi.Minu arvamus kinnastest on halb: sobib rohkem naistele, kes ei taha oma peopessa sarvnahka.
Ahjaa. Poksikindad on õigustatu ja muu taoline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Y) Ise ka peale poksikinnaste muud ei kasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja lõikan samuti peopesadelt kõvat nahka , aga noaga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2008 at 9:14 e.l. #140098jrx
MemberMina olen siidinäpp. Villid peos on ebamugavad. Olen kasutanud rattakindaid, sest sellel ajal kui soetamiseks on läinud pole ilma liiga suure randmetoeta jõusaalikaid ette jäänud… üldse meeldib rattakinnaste lõige rohkem. Hetkel oman sellist paari, millel on väike froteeosa pöidla peal… sellega on jube hea otsaeest higi pühkida…
mai 25, 2008 at 7:17 p.l. #155522Janar15
MemberKus müüakse bull’s randmetoega kindaid?
mai 25, 2008 at 7:21 p.l. #155523Grizly
MemberSpordipoodides
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaubamajas on kindlalt. mingi 150 – 200 eekaugust 22, 2008 at 6:27 e.l. #163881Kratos
MemberOskab keegi soovitada jõusaali kindaid, millega saaks ikka suuri raskusi tõsta ning tõmmata?
Vaatasin ka neid Gaspi kindaid, kas keegi kasutab neid ning kas on nad head ?
august 22, 2008 at 6:28 e.l. #163882Alexander Andrusenko
ModeratorKäsi tuleb treenida, siis saab ka palja käega suuri raskusi tõsta.
august 22, 2008 at 6:54 e.l. #163885asdfghjkl
MemberMa olen vaid Kettleri kindaid kasutanud, need samad:
http://www.bensport.ee/?id=102&sf_7=LI…_id=642#content
Nendega tekkisid pärast pooel aasta kasutamist kerged amortiseerumised, siit sealt rebenes too materjal veidi, aga saab kasutada siiani. Põhiline, et kinnas oleks enam-vähem paras käes, ja et ei oleks riidest talve soojakäpik, vaid kummitud pinnaga, et libisemist takistaks.
Need Kettleri omad käivad mulle küll, pole paremaid/kallimaid proovinud muidu, aga eesmärki nad täitsid, mõne kuuga kadusid sõrmede algusest villid/tallanahk ära.
august 22, 2008 at 7:05 e.l. #163886Raivo Piiber
MemberKasutan Gaspi randmetoega kindaid, head on, kuid tõmbeid näiteks teen kinnasteta. Samamoodi kõlbavad ka Better Bodies kindad.
august 22, 2008 at 7:35 e.l. #163888Tervis7
MemberKasutan Gaspi randmetoega kindaid, head on, kuid tõmbeid näiteks teen kinnasteta. Samamoodi kõlbavad ka Better Bodies kindad.Mul lõhuvad just tõmbed kõige rohkem käsi. Miks sa siis üldse kindaid kasutad? Randmetoe pärast surumisel?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.