Kimberi Klubi uus jõusaal avati Pärnu uues spordihallis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kimberi Klubi uus jõusaal avati Pärnu uues spordihallis
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Rando1.
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2009 at 9:45 p.l. #19056
jaan1
MemberTagasi uudise / artikli juurde
17. Oktoober avas Kimberi Klubi Pärnu Uues Spordihallis kaasaegse ja avara jõusaali!
Saal on avatud tööpäeviti 8.00 – 22.00 ja nädalavahetusel 10.00 – 21.00
Hinnakiri on sama mis kesklinna Kimberi Klubis. Treener ( Ain Kimber IV kategooria) on kohal E K R 16.00 – 19.00
NB! Kimberi Klubi kaardiga on võimalus külastada kõiki kolme Kimberi Klubi saali; Hospidali 3 Pärnus, Pärnu Spordihallis Riia mnt.129 ja Paide Spordihallis Aiavilja 1.
Kõik huvilised on tere tulnud uudistama ja saali katsetama!
…
kas kellegil pilte ka uuest spordisaalist on?
ise plaanin nädala lõpu poole alles uudistama minna.
oktoober 20, 2009 at 10:11 p.l. #229195Capricorn
MemberMis neist piltidest ikka kui nädala lõpus vaatama lähed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma teen järgmisel kuul ühe trenni seal, siis otsustan kas hakatagi seal käima.oktoober 20, 2009 at 10:20 p.l. #229197jaan1
Membertahtsin ülevaadet saada mis seal head on. viimasel ajal tehakse meil siin enamustest asjadest fotoreportaaž.
arvatavasti pole ma ainus kes selle saali vastu huvi tunneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2009 at 4:51 e.l. #229204Jackie
MemberHetkel pole kõik masinad kohal, seega sa piltidest ülevaadet ei saakski… Eilse hommikuse seisuga on seal olemas surumispingid (hor., neg., pos.), hack-kükk, jalapress, masin nelipea ja hamstringi treenimiseks, Smith, plokid üla- ja alatõmbeks, ristivedu, hantlid, kükivõimalus, Scott, kõhupingid… kardioseadmetest hetkel 2 Concepti ja 2 ratast. Võib-olla veel midagi, mis ei meenu hetkel.
Aga masinapark täieneb peagi, tulema pidavat veel õlapink, lähendaja/eemaldaja, liblikas ja hunnik kardioseadmeid (ellipsid, horisont. rattad jne), varbsein jne. Ei mäleta kõike, mis Ain ette loetles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2009 at 4:52 e.l. #229205Goleteral
Membertahtsin ülevaadet saada mis seal head on. viimasel ajal tehakse meil siin enamustest asjadest fotoreportaaž.arvatavasti pole ma ainus kes selle saali vastu huvi tunneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olemas on:
Surumis pingid(Negatiivse, positiivse ja horis. kaldega), sõudeergomeetreid 2, 2 ratast, Smithi Puur, Preacher pink koos kangiga, Kõhupink, Jalgade tõste pink koos rõõbaspuu käetugedega, ATG Kükimasin(Tegelt on ta rohkem vist hack-masina nime all – igatahes üks paganama hea jalamasin..), jalapress, jalgade kõverdus masin, jalgade sirutus masin, suur plokisüsteem koos lõuatõmbe kohaga, sõudmis masin lailihasele, ploki alla tõmbe masin, hantleid 50kg+(Ei uurinud täpselt aga viimane raskus mis silma jäi oli üle 40 kindlalt), kükkimiseks westside kükikang koos hoidmise kohaga.
Tip-top saal, : )
No näed, Jackie jõudis ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2009 at 6:47 e.l. #229212Rando1
MemberOoo, väga hea! Mul on Kimberi kuukaart olemas, eks tuleb see uuem jõusaal ka ära proovida. Mõlemad jõusaalid on mu kodust enam-vähem sama kaugel, üks ühel pool teine teisel pool. Kord lähen siis ühele poole ja kord teisele poole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.