kiku võitis kuldmedali
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » kiku võitis kuldmedali
- This topic has 51 replies, 35 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2006 at 4:47 p.l. #71310
noobie
MemberKiku mõtles, et topelt ei kärise ja tegi asja ära. Varsti mõtleb, et kolm on kohtuseadus ja rassib veel.
veebruar 16, 2006 at 4:53 p.l. #71312PulseR
MemberAusalt öeldes, ennem olümpiat ma arvasin küll, et kui me ühegi pronksi või nii saaks oleks hea, sest sellelt hooajalt ei olnud Kikul ega teistel tegelisnkidel mingid erilisi saavutusi ette näidata. Mudugi ma olen kuulnud seda, et kogu treening oli suunatud olümpiale, et just mängude ajal saada tippvormi, aga mingil imelikul põhjusel ma kahtlesin selle effektiivsuses..
Nüüd nagu näha pean aga oma sõnu sööma.. njämm njämm
Kiku on ikka megatubli, ja ta on need medalid suure suure auga välja teenind. Nii palju vaeva näinud sportlane, keda on alati saatnud ebaõnn, alates jalaluumurrust ning lõpetades norra argpüksitelt välja kuulutatud dopinguskandaaliga..
veebruar 18, 2006 at 2:37 p.l. #71628Andreaz
Memberkiku kiku.. pfff kes kurat see veel on? smigunn vä?suusatamine täis jura sakib täiega, mõttetu spordiala kuubis
keda see võit ikka kotib? mind mitte! minu sissetulek ei tõuse ju ega mingi muu heaolu! minupärast olex võind saxa või vene või kes iganes võita täitsa savi ju.
meid rammumehi ja kulturiste/jõutõstjaid huvitavad ikka aind meie raskejõustikualade esindajate ja enda isiklikud saavutused/tulemused!!!
veebruar 18, 2006 at 3:08 p.l. #71633Strong
Memberkiku kiku.. pfff kes kurat see veel on? smigunn vä?suusatamine täis jura sakib täiega, mõttetu spordiala kuubiskeda see võit ikka kotib? mind mitte! minu sissetulek ei tõuse ju ega mingi muu heaolu! minupärast olex võind saxa või vene või kes iganes võita täitsa savi ju.
meid rammumehi ja kulturiste/jõutõstjaid huvitavad ikka aind meie raskejõustikualade esindajate ja enda isiklikud saavutused/tulemused!!!
loll jutt suhu tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2006 at 3:18 p.l. #71636jrx
MemberMinu arvates peaks meid – inimesi – huvitama meie – inimeste – saavutused.
veebruar 18, 2006 at 8:33 p.l. #71679norman22
MemberMind isiklikult ka ei tõmmba suusatamine kuid ma sellist jura kül ei aja,et see pole mingi spordiala ega nende saavutused ei ole midagi väärt,sest tean spordiga tegeleva enimesena mis töö ja vaev nende saavutuste taga,ei ole vaja vaeva näha ainult kulturismis kui tahad tippu jõuda ,siis tuleb metsikult tööd teha igal alal.Ainuke asi mis mind häirib,et kulturismi ei hinnata vääriliselt eks see tuleneb suhteliselt vähesest populaarsusest eestis,kuid austus kõigile suurtele sportlastele.
veebruar 18, 2006 at 8:48 p.l. #71680Vägivaldur
Memberkiku kiku.. pfff kes kurat see veel on? smigunn vä?suusatamine täis jura sakib täiega, mõttetu spordiala kuubiskeda see võit ikka kotib? mind mitte! minu sissetulek ei tõuse ju ega mingi muu heaolu! minupärast olex võind saxa või vene või kes iganes võita täitsa savi ju.
Kas keegi on sulle kunagi öelnud, et sa oled intelligentne inimene? …ei ole? Neil on täiesti õigus olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas kui mõnel kulturistil hästi läheb, siis sinu sissetulek tõuseb või? Huvitav.
Kas kogu maailma raskejõustiklased on sinu valinud enda eest arvamust avaldama? Sügavalt kahtlen selles. Seniks võiksid ainult oma isikliku arvamuse juurde jääda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.